19.1 C
Ljubljana
Thursday, July 29, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Market novice Hedge sklad v višini 200 milijonov dolarjev ustavi trgovanje s kripto arbitražo...

Hedge sklad v višini 200 milijonov dolarjev ustavi trgovanje s kripto arbitražo zaradi upada trga

Soustanovitelj hedge sklada pravi, da ohranja svoj naložbeni prah suh, ko bo kripto trg nadaljeval svoj parabolični napredek.

1523 Skupno število ogledov

13 Skupaj delnice

$200M hedge fund pauses crypto arbitrage trading amid market downturn

Kripto hedge sklad Nickel Digital Asset Management se je po kriznem kriznem trgu maja spremenil v denarno pozicijo.

Po navedbah Bloomberga $ 200 milijon kripto hedge skladov, ki so jih vodili alumni JPMorgan in Goldman Sachs, je prerazporedil svoj kapital v pričakovanju novega eksplozivnega teka za kriptovalute.

Pred Nickel Digital se je nabiral na denarno pozicijo in se osredotočil na možnosti za arbitražo kriptovalut, ki so posledica razlik v cenah kriptovalut na trgih spotov in izvedenih finančnih instrumentov.

Dejansko naj bi trgovanje s kriptovalutami ponujalo dvomestno dobički za institucionalne vlagatelje z zadostnim kapitalom, da lahko ustvarijo znaten donos teh trenutnih vrzeli v cenah. Ti posli so bolj tržno nevtralni kot usmerjeni, saj se osredotočajo na cenovna odstopanja in ne na cenovno delovanje.

Komentirajoč investicijsko tezo sklada, je direktor podjetja Nickel Digital Anatoly Crachilov za Bloomberg povedal: ne jemljite usmerjenih stav, torej, ali gre Bitcoin navzgor 300% ali manj 70%, prizadevali si bomo izkoristiti možnosti arbitraže zaradi dislokacij na trgu, “in dodal:

” Naša tržno nevtralna strategija z nizko volatilnostjo je zasnovan tako, da zagotavlja pozitivne donose ne glede na usmerjenost trga. Njegov namen je olajšati prehod na kripto trg vlagateljem z nižjo toleranco tveganja. «

nikelj Digital naj bi zaslužil 29% dobičkov pri 3-odstotni volatilnosti, veliko nižji od 78% tržnega povprečja za kripto sredstva. Vendar pa je Bitcoin (BTC) odpihnil vrh že aprila in posledična kapitulacija altcoinov maja izkoristila te možnosti arbitraže za hedge sklade, kot je Nickel Digital.

Bitcoin 50% zruši od $ 64, 000 vse- časovni razmik je sprožil kaskado likvidacij na terminskem trgu, zlasti za dolgove s previsokimi vzvodi v višini približno 9 milijard dolarjev. Tudi Altcoins so strmoglavili več kot 70% in cenovna akcija je ostala v pogostnem stanju kopičenja s pogostimi 10 do 10% padcev.

Povezano: ‘Bitcoin bo šel vse do $ 160, 000 letos, ‘pravi CEO

Za Crachilova zaenkrat gre za čakalno igro: “Junij si bomo zapomnili kot mesec, ki je bogat z denarjem, čakamo in vidimo.” Predsednik uprave Nickel Digital je tudi izjavil, da trenutna recesija na trgu ni neobičajna za vlagatelje, ki že dolgo poslujejo s kripto.

Šef kripto hedge sklada je izjavil, da institucionalni vlagatelji začenjajo da bi se oddaljili od tega, da bi kripto naložbe razumeli kot ugledno tveganje. Banke v ZDA in Evropi dejansko začenjajo ponujati neposredno izpostavljenost Bitcoinom tako za igralce na drobno kot za igralce z velikim denarjem.

Junija je Alex Mashinsky, izvršni direktor kriptografije posojilna platforma Celsius, je za Cointelegraph povedal, da vidi, da Bitcoin dosega novo najvišjo vrednost v višini $ 160, pred koncem leta.

Prejšnji članekBithumb prepove zaposlenim trgovanje s kripto na svoji platformi
Naslednji članekSoustanovitelj Xapo je dobil zeleno luč regulatorjev za nov kripto zagon

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments