17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Hedge skladi si prizadevajo za 300 milijard dolarjev kripto sredstev v 5...

Hedge skladi si prizadevajo za 300 milijard dolarjev kripto sredstev v 5 letih, kaže raziskava

Hedge Funds Aim for $300 Billion in Crypto Assets Within 5 Years, Survey Shows

Hedge skladi se bodo verjetno znatno povečala svoja kripto imetja, je pokazala globalna anketa finančnih direktorjev. Po povprečni številki, ki temelji na njihovih napovedih, bodo skladi v naslednjih petih letih obdržali več kot 7% ​​sredstev v kriptovaluti.

Finančni direktorji hedge skladov pričakujejo znatno povečanje kripto naložb

Anketa, opravljena med 100 Finančni direktorji po vsem svetu kažejo, da hedge skladi načrtujejo znatno povečanje izpostavljenosti do kriptovalut z 2026. Reuters je rezultate ankete opisal kot glavno glasovanje o zaupnici digitalnih sredstev, ki je prišlo po nedavnem upadu trga in med načrti za poostritev kapitalskih predpisov.

Hedge Funds Aim for $300 Billion in Crypto Assets Within 5 Years, Survey Shows

Direktorji verjamejo, da bodo njihovi skladi imeli čez pet let 7,2% vsega premoženja v kriptovaluti ali približno $ 312 milijard na podlagi ocen o velikosti industrije , skrbnik sklada Intertrust podrobno. In čeprav je to povprečna napoved vzorca, 17% vprašanih je delilo večja pričakovanja in navedlo, da bodo hedge skladi verjetno upravljali več kot 10% v kripto.

Natančni podatki o sektorju trenutno kripto imetje trenutno ni na voljo, poročilo pa ugotavlja, da je več velikih imen v panogi že določene zneske namenilo digitalnim sredstvom. Naložbe so motivirane z naraščajočimi cenami kriptovalut v zadnjem letu in “neučinkovitostjo trga, s katero lahko arbitrirajo,” pojasnjuje članek.

Raziskava hedge skladov kaže na naraščajoče navdušenje nad bitcoini

Medtem ko večina tradicionalnih upravljavcev premoženja ostaja skeptična glede kriptovalut, predvsem zaradi velike nestanovitnosti in negotove prihodnosti raziskava sklada kaže na vedno večje navdušenje. Po besedah ​​Davida Millerja, izvršnega direktorja podjetja Quilter Cheviot Investment Management, se hedge skladi “dobro zavedajo ne samo tveganj, temveč tudi dolgoročnega potenciala” kripto sredstev.

Hedge Funds Aim for $300 Billion in Crypto Assets Within 5 Years, Survey Shows

Med tiste, ki so že vlagale v kripto, spadajo podjetja, kot je Man Group, ki trguje bitcoin terminske pogodbe prek svoje enote AHL in Renaissance Technologies, ki je lani napovedala, da lahko njen sklad Medallion kupuje tudi terminske pogodbe. Reuters še opozarja, da so upravitelji hedge skladov Paul Tudor Jones, Brevan Howard in Skybridge Capital nekaj sredstev vložili tudi v kripto.

Hedge skladi v raziskavi Intertrust v povprečju upravljajo 7,2 USD milijarde sredstev. Cena bitcoina (BTC), kripto z največjo tržno kapitalizacijo, se je povzpela na rekordno višjo vrednost od več kot $ 63, 000 v začetku tega leta, vendar se je od takrat znižal na približno $ 40, 000 na kovanec. Hkrati ostaja nejasno, kako bodo prihajajoči predpisi vplivali na globalni kriptoprostor in na koncu na vrednotenje večine digitalnih valut, ki obstajajo danes.

Kakšna so vaša pričakovanja glede prihodnje udeležbe hedge skladov na kripto trgu? Povejte nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Porsche Enters NFT Market Launching Trading Card Platform Fanzone

Kim Kardashian Shills Ethereum Max on Instagram, Media Questions Socialites Motive

Oznake v ta zgodba

Bitcoin, BTC, finančni direktorji, glavni finančni direktor, kripto, kripto sredstva, kripto trg, kripto cene, kriptovalute, kriptovalute, digitalna sredstva, digitalne valute, ocene, pričakovanja, napoved, skladi, hedge skladi, Intertrust, naložbe, anketa, Predpisi, anketa

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments