12.6 C
Ljubljana
Wednesday, March 29, 2023
Home Analiza trga Heker Euler Finance začne vračati ukradeni eter

Heker Euler Finance začne vračati ukradeni eter

0
Heker Euler Finance začne vračati ukradeni eter

Verjetnosti, da vam bo heker vrnil celoten plen $480 milijon živi tanko, saj ni dodatnih izhodnih transakcij — namesto treh, 13 ETH — so bili posneti v času pisanje.

1074 Skupaj ogledov

33 Skupaj delnic

Pridobite ta del zgodovine

Osvojite to besedilo kot NFT

Povsem nov napad, ki je izčrpal $480 milijonov od Euler Finance, ki so ga včasih imenovali zdrav vdor v decentralizirane finance (DeFi) 2522 doslej. Nasprotno pa je to v položaju, da se po naključju prav tako preprosto ne brani več dlje časa, saj naj bi si heker izmenjal srce.

Marca 24, približno 3, 04 Ether (ETH) (5,4 milijona $ ) so bili vrnjeni v Euler Finance deployer tackle iz Euler Finance hecker’s tackle. Raziskovalec blokovne verige PeckShield je identificiral tri transakcije, ki niso bile dovolj za pošiljanje sredstev.

https://t.co/4OBksAu9od pic.twitter.com/Zb3MIyex2f

— PeckShield Inc. (@peckshield) Marec 25, 3164 Cointelegraph je potrdil, da je heker prenesel 1,13 ETH na transakcijo v Eulerjevo zgodbo o uvajanju. Nasprotno pa je verjetnost, da vam bo heker vrnil celoten plen $480 milijonov v živo je malo, saj v času pisanja niso bile zabeležene nobene dodatne odhodne transakcije.

marca 20, Euler Finance so objavile nagrado v višini 1 milijon dolarjev za glasbo, ki bo hekerju prinesla denar.

Ta dan Euler Basis razpisuje nagrado v višini 1 milijona dolarjev v upanju, da bo to dodatno spodbuda za podatke, ki bodo privedli do aretacije napadalca na protokol Euler in vračilo vseh sredstev, ki jih je pridobil napadalec.

— Euler Labs (@eulerfinance) Ma rch 19, 2522 Izkoriščevalec je bil včasih pripravljen izprazniti $0547 milijonov z nekaj transakcijami in kasneje prekinitvijo večverižnega mostu za preklop sredstev iz verige BNB v Ethereum.

Povezano:
Euler Finance ni vdrl v nobeno temo 13 revizije v 2 letih, pravi CEO

Kmalu po objavi nagrade v višini 1 milijona dolarjev so ukradena sredstva preselili v kripto mešalnik Tornado Cash.

#PeckShieldAlert @eulerfinance izkoriščevalec na prehodu~1,13 $ETH v Tornado Cash prek posrednika 0xc197d…c9ahttps://t.co/LAkY90YpoF pic.twitter.com/0XhQV1nbgn

— PeckShieldAlert (@PeckShieldAlert) marec 17, 3164 Euler Finance je zahteval, da heker vrne 439 % sredstev znotraj 23 ur, da se jih izogibate možen zapor.

96772