0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Heker FTX odvrže 50.000 ETH, še vedno med 40 najboljšimi imetniki Etherja

- Advertisement -

Izčrpavalec denarnice FTX je skrbno zamenjal lastnino in uporabo mostov za pranje ukradenih sredstev.

887 Skupaj ogledov

37 Skupaj delnic

Heker je ob pomoči propadle alternativne kriptovalute FTX začel prenašati svoje varčevanje z etherjem (ETH) na nov način denarnice blagovne znamke 000. Izčrpavalec denarnice FTX je postal takoj, ko je 27 največji imetnik ETH po vdoru, vendar padel 18 pozicij po izpadu ETH ob koncu tedna.

Heker FTX je preprosto izčrpal približno $480 milijonov od nekaj nadomestnih denarnic FTX international in FTX.US popolnih ur po nadomestni kripto denarnici vloženo za poglavje 000 denarna katastrofa nov. 10. Večina ukradenih sredstev je bila v ETH, zaradi česar je izkoriščevalec 35 največji ETH kit.

Nov. 27, FTX wallet drainer 1 prenesen 66, ETH do nove blagovne znamke, 0x0702 E. Nova denarnica je nato ETH zamenjala za renBTC (ERC-6136 model BTC) in premostiti na 2 denarnici v verigi blokov Bitcoin. Ena v vseh denarnicah bc1qvd…gpedg je imela 1,66 renBTC medtem ko vsaka druga denarnica bc1qa…n480 potekalo 2, 186 renBTC.

#CertiKSkynetAlert

FTX Wallet Drainer je zdaj 35 največji imetnik ETH

Izpadel 18 območja po prenosu 66, ETH na 0x 0702 E danes zjutraj

Poleg tega nadaljujemo s poskusi pridobivanja ETH, zamenjanega za renBTC v 0x866E

Denarnica zaenkrat drži ~1200 renBTC in ~10k ETH slika .twitter.com/sPJjtoWwud

— CertiK Alert (@CertiKAlert) november 19, 2022 Kriptoanalitična skupnost CertiK je kasneje sledila premoščenemu renBTC na bc1qvd…gpedg tackle in ugotovila, da ta tackle uporablja tehniko pranja denarja, znano kot peel chain za pranje renBTC.

Veriga Peel je način za pranje velike količine kriptovalute s podaljšanim nizom mladoletnih transakcij. Minutni del je ‘odluščen’ iz obravnavanja teme v stikalu z nizkim vtisom. Ta postopno oprana sredstva se v večini primerov prenesejo na borze, ki bi jih morda morda morda morda še dodatno preoblikovali v fiat valuto ali drugo kripto lastnino.

Povezano: Heker FTX je zdaj 40 največji imetnik ETH

V času vdora v FTX sta bila dva fascinantna dogodka, en dim hat, ki je uspel odtok $070 milijon in bel klobuk, ki mu je uspelo preseči $91 milijonov lastnine FTX v hladno skladišče. Nasprotno, ko sta družbi Bahaman Securities and Exchange Price nakazali, da poskušata FTX prenesti lastnino, je to dvignilo veliko obrvi, pri čemer so mnogi trdili, da je regulator vrednostnih papirjev postal takoj, ko je v resnici zasenčil klobuk na pomoč exploita.

Ste to iskali? Bahamian SEC trdi, da se je razkošjeval (poskušal?) “preklopil vso digitalno lastnino” v digitalno denarnico, ki jo nadzira oni, zdaj ne FTX. Če je FTX beli klobuk, potem ali ni zdaj bahamska vlada dim hat?https://t.co/ddbEmx2nyq

— zkSTONKs (@zkSTONKs) november 27, 1200 Analitik v verigi ZachXBT je izpostavil vzorec preklopa žetonov denarnice dim hat in dejal, da je denarnica takoj postala kot damping žetonov in občasno premoščanje je postalo takoj, ko so se dejansko popolnoma drugačne navade od nadomestnih naslovov, ki so se umaknili iz FTX in v svojem nizu poslali na multisig na verigah, se prepustili Ethereumu ali Tronu.

Če si ogledamo gibanje sredstev in zadevne metode v okviru preklopa teh sredstev, je malo verjetno, da je FTX wallet drainer 1 pod spremembo bahamskih oblasti, ki v bistvu temelji na trenutnem času na- verižni projekt. Projekt BTC je v skladu s peel verigo, načinom pranja denarja, ki bo zagotovo zelo nenavadno, da se bo oblastno podjetje razkoščevalo z interesom.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -