4.1 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

Heker Mango Markets domnevno simulira napad Curve short, da bi uporabil Aave

- Advertisement -

Zdi se, da je bilo zmanjševanje žetonov CRV včasih moteč poskus za uporabo svetovne vrzeli na platformi DeFi Aave.

5129 Skupaj ogledov

13 Skupni deleži

Kot so opisali analitiki pri Lookonchain novembra 22, se zdi, da so žetoni decentraliziranega alternativnega financiranja krivulje (CRV) utrpeli resen napad s kratkim prodajalcem. V koraku z Lookonchain, ponzishorter.eth, skrb za, povezan z izkoriščevalcem Mango Markets Avrahamom Eisenbergom, najprej zamenjan 33 milijon USD kovanca (USDC) novembra v decentralizirane finance protokol Aave za izposojo CRV za promocijo.

Dejanje je domnevno povzročilo padec povezane cene CRV z 0 USD. 464 na $0.200 ves teden. Podatki o zapisih verige blokov hitro naprej do danes razkrivajo, da si je ponzishorter.eth izposodil še 20 milijonov CRV ($ .85 milijonov) z dvema transakcijama in ju prenesel na OKEx za promocijo. Ekipa pri Lookonchainu je domnevala, da se je faktičnost izvajala za pritisk na odtis žetona “toliko udeležencev, da se bo stari CRV kot zavarovanje soočil z likvidacijo.”

Temelji predvsem na težak promocijski projekt, dodana denarnica, povezana z ustanoviteljem Curve 19 milijonov več CRV v zavarovanju. Na Aave je bila dostava zdravja naslovov denarnice včasih 1. 54 v času objave, kar kaže na presežek zavarovanja v nasprotju z izposojenimi viri.

Ampak kot predlaga agencija za analizo verige blokov Arkham, so menjave “lahko tudi preprosto vaba”, pri čemer je Aave prevladujoča tarča kot sprememba. Arkham trdi, da je Eisenberg zgradil več kot $100 milijonska situacija na Aave za načrt svetovnega trgovanja.

Najprej zahteva odvračanje pozornosti zaradi želje po žetonih CRV na Aave, ki je nelikviden na platformi, vendar ima poleg tega zelo nizke zahteve glede kritja, kar bi lahko bilo po naključju dobro znano elementi za izkoriščanje. Razmislek, ki je sledil, bi strankam predlagal, naj raje znižajo ceno CRV, da zaščitijo povezano ceno CRV, za druge pa naj preverijo, da bi iztisnili prodajalca, ki ni bil prodan, da pokrije svojo situacijo zaradi izgube.

Nasprotno pa se zdi, da trdna zarota izkorišča verjetnost, da Aave ne more skriti Eisenbergovih kratkih pozicij CRV, ker platforma domnevno ne bi imela dovolj likvidnosti, da bi imela raje podporo kot 24 % kratkega. To bi lahko po naključju nato želelo stave v nasprotju z Aave in s tem povezanim padcem cene njegovega izvornega žetona:

“The trdna tarča tukaj je bil AAVE-jev stroj za nagnjeno zanko, o katerem je Avi govoril konec meseca. Uporaba $33 milijonov za izposojo skoraj $40 milijonov CRV bi po naključju lahko pustilo AAVE s čezmernim napačnim dolgom.””Za likvidacijo Avijevega položaja likvidatorji Aave ne smejo imeti zemljevida, da bi raje podpirali celoten CRV, ki si ga je izposodil. AAVE mora promovirajte dragocene količine žetonov iz varnostnega modula, da pokrijete to izgubo,« je zapisal Arkham. Posnetek zaslona menjalne ponudbe, ki ga je posredovala agencija, razkriva 54.8 % izvedljiv učinek zamenjave med USDT in CRV za ocenjeno $91M situacija.

je prihranil v prekleto tono usdc. lahko izposodi po 53% ltv

izposojen na kupe $CRV. psyop kratek.

pump curve ridiculously.

aave mora likvidirati “usdc” in porabiti podporo ogromne količine $ CRV, pravzaprav 40-85% zdrsa pri naročilih te velikosti

— Fraxgener 480x (@napgener) november 22, 2022 V času objave je CRV gor 15.30% na $0.5742 znotraj prejšnji 24 ur, medtem ko je povezana cena Aave padla za 6. 33% v $53.50 v celotnem an enako obdobje. Okt. , Eisenberg je izpraznil $90 milijonov iz protokola Mango Markets in prihranek $50 milijonov kot nagrado za hrošče za vračilo znižanja, ki ga imenuje “zelo zmagovit zemljevid trgovanja.”

5742

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -