8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Hekerji se odločijo za zgodbo CoinDCX Twitter, spodbujajo neutemeljene oglase XRP

- Advertisement -

Heker je prevzel poučno zgodbo o Twitterju CoinDCX in nenehno tvital hiperpovezave prevar XRP.

768 Skupaj ogledov

22 Skupni deleži

Izkoriščevalci so vdrli v poučno twitterjevo bajko o v celoti pretežno kripto nadomestnem CoinDCX, ki temelji predvsem na Indiji, da bi objavljali neutemeljene promocije Ripple (XRP) v partnerstvu s hiperpovezavami z lažnim predstavljanjem in poskušali prevarati spremljevalce nadomestnega.

V odgovor na napad je poučni kupec dal zaposlitev za boj proti CoinDCX, ki je označil izkoriščanje in posvaril svoje uporabnike, naj ne klikajo več nobenih hiperpovezav ali sporočil, ki prihajajo iz ogrožene zgodbe . V skladu z alternativo si prizadevajo izboljšati zgodbo in bi morali zelo hitro deliti posodobitve s svojimi sledilci.

V času pisanja tega članka so hekerji ponovno tvitali poučne objave izvršnega direktorja Ripple Labs Brada Garlinghousea, da bi pridobili njihovo uradno sporočilo o prevari. Pri tem pa se prevaranti na kripto tvite odzovejo s hiperpovezavami prevare.

Stranke, ki kliknite na hiperpovezave, objavljene na basni, so nagnjeni k temu, da svoje vire izpustijo iz hekerjevega načrta. Če se zemljevid ne bo nikoli več hitro rešil, bi izgube verjetno preprosto postale pretirane, ker je poučne zgodbe o Twitterju trenutno konec 230,0 sledilcev.

Povezano: Hekerji poskušajo prodati NFT domnevno ukradenega potnega lista beloruskega voditelja

V začetku tega meseca se je zgodba na Twitterju o eni izmed štirih velikih računovodskih družb, PwC Venezuela, spremenila v dodatno ogroženost in poplavo z neutemeljenimi podelitvami žetonov XRP in spremenjenimi v hiperpovezave z lažnim predstavljanjem do lažnega ujemanja Ripple z uporabo Garlinghouseovih fotografij kot njihovih sličic.

Na enak dan je prevara z nagradno igro Elona Muska prizadela poučno YouTubovo pravljico v lasti južnokorejske vlade. Bajka se je spremenila v kompromis in preimenovala v SpaceX Make Investments, saj je objavila neutemeljene videoposnetke Muska, ki govori o kripto.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -