2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice HeliconNFT: popolnoma nov ekosistem Play-to-Earn NFT začenja dogodek NFT Mystery Box in...

HeliconNFT: popolnoma nov ekosistem Play-to-Earn NFT začenja dogodek NFT Mystery Box in partnerstvo Battlefy

izjava za javnost

IZJAVA ZA JAVNOST. Singapur: HeliconNFT, popolnoma nov, globalen, na igre osredotočen ekosistem NFT, ki je pred kratkim razkril partnerstvo z Battlefyjem, je napovedal, da bo v nedeljo sprožil dogodek skrivnostne škatle NFT 24 oktobra. Pred dogodkom bodo uporabniki imeli možnost dostopa do ekskluzivne prodaje pred zagonom in imeli možnost, da bodo med prvimi kupili skrivnostne škatle z redkimi predmeti NFT igre, umetniškimi deli in zbirateljskimi predmeti, potem ko bodo dokončali registracijo na seznam dovoljenih.

HeliconNFT x Battlefy

Napoved prihaja le nekaj tednov po razkritju prelomnega partnerstva HeliconNFT z velikanom ešporta Battlefy – sodelovanje, ki naj bi za vedno spremenilo način, kako igralci vidijo svoje najljubše igre. Z več kot 617, turnirjev pod svojim nadzorom, je Battlefy gostil nekaj največjih in najprestižnejših turnirjev na svetu, ki zagotavlja podporo približno 70, igre.

S pomočjo sodelovanja lahko ljudje pričakujejo, da se bodo pridružile igre, ki podpirajo NFT vrste ikoničnih naslovov, kot so Hearthstone, FIFA, League of Legends, Mobile Legends: Bang Bang, Fortnite in Super Smash Bros. Kot bonus bodo igre, ki se vključijo v ekosistem HeliconNFT, uporabnikom omogočile trgovanje z NFT ali ustvarjanje lastnih in zaslužite prave nagrade samo za igranje.

Dobesedni menjalnik iger

Decentralizirana platforma HeliconNFT združuje svetove NFT, igranja blokovnih iger in ešporta – omogoča ustvarjalcem vsebine, zbiralcem, vlagateljem, igralcem iger, navdušencem NFT in vsem vmes, da se združijo kot ena skupnost in hkrati služite denar

Claire Cawthorn, vodja marketinga HeliconNFT, pravi: „HeliconNFT je prvi vseobsegajoči ekosistem te vrste. Igralcem ne dovolimo le, da monetizirajo sredstva v igri, kupujejo in prodajajo NFT-je ter integrirajo te NFT-je v igre blockchain, temveč smo tudi prva platforma, ki združuje druge igre za resnično izkušnjo med igrami. Naš sistem dodatkov za igre omogoča razvijalcem tretjih oseb, da tokenizirajo svoje igre v verigi blokov, kar jim daje popolnoma nov tok prihodkov. Pomislite na Netflix za igre blockchain in metaverse. Ko to povežete z našimi spletnimi ešportnimi turnirji z Battlefyjem, imamo resnično razburljivo platformo za današnje igralce, ki njihove izkušnje dvigne na povsem novo raven.’

NFT Mystery Box Launch

HeliconNFT bo v nedeljo začel svoj prvi dogodek skrivnostne škatle NFT 10 oktobra ob 8.00 PDT. Uporabniki, ki se registrirajo preko seznama dovoljenih TUKAJ, ki se odpre 10 oktobra, bodo imajo možnost dostopa do ekskluzivne prodaje pred zagonom, kar jim daje priložnost, da med prvimi kupijo skrivnostne škatle, ki vsebujejo redke NFT igralne predmete, umetnine in zbirateljske karte. Po pridobitvi NFT se lahko registrirani člani odločijo, da jih bodo obdržali, jih uporabili v podprtih igrah ali jih prodali.

Registracija na seznam dovoljenih je enostavna: preprosto KLIKNITE TUKAJ in dokončajte potrebne korake za kvalificiranje.

Obiščite HeliconNFT.com, če želite izvedeti več

Za vprašanja pošljite e-pošto na marketing@ heliconnft.com

Pridružite se skupnosti HeliconNFT na Discordu za posodobitve, darila in še več

Medijske poizvedbe

Prosimo, kontaktirajte ben.kershaw@heliconnft.com

O HeliconNFT

HeliconNFT je globalna platforma, osredotočena na e-šport, NFT in blockchain, ki bo združevala skupnosti, tako da bo ostala zelena in trajnostna. HeliconNFT bo rešitev ETH nivoja 2 za samoskrbništvo in varnost za razvijalce, ustvarjalce in trgovce NFT. Poleg tega bo HeliconNFT lahko ponudil kovanje, trgovanje, zaslužek in zbiranje za svojo tržnico in igro.

Za več informacij obiščite: Twitter | Instagram | Telegram | Spletno mesto | Discord | Facebook


To je sporočilo za javnost. Bralci morajo opraviti lastno skrbnost, preden sprejmejo kakršna koli dejanja v zvezi s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali storitev. Bitcoin.com ni odgovoren, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, navedene v sporočilu za javnost.

Disney to Drop 'Golden Moments' NFT Collectible Series via Digital Collectibles App Veve

Disney to Drop 'Golden Moments' NFT Collectible Series via Digital Collectibles App Veve

Disney to Drop 'Golden Moments' NFT Collectible Series via Digital Collectibles App VeveDisney to Drop 'Golden Moments' NFT Collectible Series via Digital Collectibles App Veve Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments