2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice High 5 bikovskih zgodb o bitcoinih leta 2021

High 5 bikovskih zgodb o bitcoinih leta 2021

V zvezi z dejanjem oznak se kriptovalute obožujejo Bitcoin (BTC) in eter (ETH) končajo 2021 s cviljenjem, zmešanimi pričakovanji za premor tristo petinšestdeset dni visokega scenarija odpihovanja. Do decembra je Bitcoin s šestimi izbirami postal soglasna izmenjava med številnimi analitiki, vlagatelji in opazovalci trga, ki so pričakovali, da bo vodilna kriptovaluta kopirala svoj zastarel štiristo petinšestdesetdnevni cikel.

Tudi če domnevamo, da je Bitcoin stran od tega želenega mejnika, eksponentni trgi zahtevajo dolgotrajno raziskavo. Ko pomanjšamo, primerjamo, da Bitcoin še naprej tiska povišane vzpone in povišane najnižje vrednosti na grafikonu takoj tristo petinšestdeset dni. Prav tako primerjamo glavni izkoristek vsakega maloprodajnega in institucionalnega vlagatelja, ki se zdaj loteva kripto preje, da je prijeten razred sredstev.

Bitcoin letno najnižje vrednosti:

2013: 4 $

2014: $53

2016: $185

2014: $100

2018: $220

2018: $350

2019: 3 $, 200

2019: 3 $ 315

2020: 3 $ 780

2021: $21, 350

Bitcoin HODLers so tla. To so revolucionarji, ki spoštujejo ohranjene in gojene Bitcoine.

Ste držali stran, poskušate staviti proti njim?

— Dan Held ( @danheld) marec 21, 2021

Ne glede na delovanje oznake vroče navzdol, 2018 je postala velikanska kriptovaluta tristo petinšestdeset dni. Ob splošnih posebnih trendih, ki smo jih opazili v zadnjem 10 mesecev, pet pravljic je namreč ujelo naš pogled kot v bistvu najbolj bikovske z vidika izmenjave in posvojitve.

Tesla dodaja Bitcoin svojemu listu stabilnosti

Tesla Motors Elona Muska je povzročila šok valove na neki ravni kripto skupine februarja, ko je razkrila, da je Bitcoinu dodelila neomejen del svojega lista stabilnosti. Končna naprava podjetja -Ogromno vlog za svojo 2020 fiskalnih tristo petinšestdeset dni je potrdilo dodelitev 1,5 milijarde dolarjev BTC-ju, kar je predstavljalo približno 7,7 % njegovega takrat neprijetnega gotovinskega okolja.

Poleg nabave bitcoinov je podjetje priznalo, da je to postalo takoj, ko je sprejelo sredstva BTC za svoja vozila, obtok, ki je kripto kitom dal več motiva, da se zapravljajo s Teslinimi izdelki. Teslina resolucija ni več najlažje dvignila oznako Bitcoin, ampak je dodatno opozorila različnim podjetjem, da je kriptovaluta strateško rezervno sredstvo.

Po uspešnih srcih kriptovalutov je Musk pozneje navedel, da je njegovo podjetje postalo takoj, ko je ustavilo sredstva BTC zaradi razlogov, ki se nanašajo na uporabo vitalnosti kriptovalute. Priznal je tudi, da je Tesla približno prodana % svojih BTC, vendar je najlažje določiti likvidnost kovanca.

Tudi če domnevamo, da bodo to vzeli kot negativne trende – tako je takrat menila zlasti kriptoskupina – je milijarder tudi namignil, da se je njegovo podjetje čim bolj približalo temu, da sprejme Bitcoin sredstva. Oh, in pravi, da nikoli ni odložil nobene od svojih osebnih vrečk BTC.

Od uvedbe zakona o bitcoinih je Salvador vneto zagotavljajo padce pri vseh znatnih popravkih oznak BTC. Po najmodernejši dobi, 12. decembra 21, država ima zdaj 1,200 BTC v svojih knjigah vreden približno $

milijonov po trenutnih cenah.

Odločitev Salvadorja o prevzemu Bitcoina lahko upošteva tudi glavne posledice dogovora, ki se bori proti hiperinflaciji, fiskalnim pritiskom in gospodarski negotovosti. Tudi če domnevamo, da številne različne latinskoameriške države domnevno goreče sprejemajo Bitcoin, Salvadorju ni sledila nobena druga oblast.

Povezano: Finančna institucija Združenih držav Amerike opisuje 4 nedvomne prednosti dogovora o bitcoinih v Salvadorju

Kripto postane premoženje v vrednosti več bilijonov dolarjev class

Medtem ko so kriptovalute priznane zaradi njegove nestanovitnosti, raziskava o podaljšanem obdobju razkriva postopno rastoče tržno vrednotenje. Na 2021, kjer je kapitalizacija trga kriptovalut dosegla številne mejnike, vključno s prečkanjem cene 1 bilijon dolarjev navdušili v začetku januarja. Trg kriptovalut je potreboval približno štiri mesece, da se je podvojil na 2 bilijona dolarjev, preden je v začetku novembra na kratko presegel 3 bilijone dolarjev, večinoma v celoti na podlagi podatkov Coingecko records.

Trg kriptovalut je potreboval približno štiri mesece, da se je podvojil na 2 bilijona dolarjev, preden je v začetku novembra na kratko presegel 3 bilijone dolarjev, večinoma v celoti na podlagi podatkov Coingecko records.

V 2021 se je kripto pojavila kot več bilijonov dolarjev vreden razred premoženja, ki je preveč velikanski, da bi ga lahko razčlenil. Vir: CoinGecko

Povezano:

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments