2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Hillary Clinton poziva Bidenovo upravo, naj regulira kriptovalute - opozarja na manipulacije...

Hillary Clinton poziva Bidenovo upravo, naj regulira kriptovalute – opozarja na manipulacije Rusije in Kitajske

Hillary Clinton Calls on Biden Administration to Regulate Cryptocurrency — Warns of Manipulation by Russia, China

Nekdanja predsedniška kandidatka Hillary Clinton je pozval Bidenovo administracijo, naj uredi trge kriptovalut. Opozorila je, da bi države, kot sta Rusija ali Kitajska, pa tudi nedržavni akterji, lahko manipulirali z vsemi vrstami tehnologije v svojo korist in destabilizirali države, pa tudi dolar kot svetovno rezervno valuto.

Hillary Clinton poudarja pomen uredbe o kriptografiji

Hillary Clinton, nekdanja demokratska predsedniška kandidatka, govoril o kriptovaluti v torek v intervjuju za MSNBC. Prejšnji teden je podrobneje opisala svojo kriptovaluto in opozorila, da lahko s tehnologijo manipulirajo države, kot sta Kitajska in Rusija, da bi spodkopali Združene države.

Poudarila je “potrebo po regulaciji kriptovalute trgi,« in ugotavlja, da »je na obzorju, na kar ljudje šele začenjajo biti pozorni.«

»Predstavljajte si kombinacijo družbenih medijev, algoritmov, ki poganjajo družbena omrežja, nabiranje še večjih vsot denarja z nadzorom določenih verig kriptovalut,« je dejal nekdanji predsedniški kandidat in poudaril:

Ne gledamo samo na države, kot so Kitajska ali Rusija ali druge, ki manipulirajo s tehnologijo vseh vrst v svojo korist, gledamo nedržavne akterje, bodisi v dogovoru z državami bodisi sami, ki destabilizirajo države, destabilizirajo dolar kot rezervna valuta.

Clinton je menil:

Obstaja toliko velikih vprašanj, ki jih mora Bidenova administracija obravnavati.

»Mislim, da nimamo veliko časa, zato upam, da glede na vse, kar slišim od njih, bodo prav to poskušali narediti,« je nadaljevanje.

Nekdanji državni sekretar je še poudaril: »Vsekakor potrebujemo nova pravila za informacijsko dobo, ker naši trenutni zakoni, naš okvir preprosto niso primerni za to, kar smo se soočajo.«

Prejšnji teden je Clinton dejal: »Kar je videti kot zelo zanimiv in nekoliko eksotičen poskus dobesednega rudarjenja novih kovancev z namenom trgovanja z njimi, lahko spodkopava valute, za spodkopavanje vloge dolarja kot rezervne valute, za destabilizacijo narodov, morda začenši z majhnimi, a gredo veliko več.”

Kaj menite o Hillary Clinton, ki poziva Bidenovo administracijo, naj uredi kriptovalute? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje.

Bank of Russia Pushes to Introduce Liability for Illegal Use of Digital Assets

Bank of Russia Pushes to Introduce Liability for Illegal Use of Digital Assets

India Lists Cryptocurrency Bill to Be Taken up in Parliament — Crypto Legislation Expected Before Year-End Bank of Russia Pushes to Introduce Liability for Illegal Use of Digital Assets

Bank of Russia Pushes to Introduce Liability for Illegal Use of Digital Assets

Bank of Russia Pushes to Introduce Liability for Illegal Use of Digital Assets Bank of Russia Pushes to Introduce Liability for Illegal Use of Digital Assets Bank of Russia Pushes to Introduce Liability for Illegal Use of Digital Assets

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments