15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Hiperbitcoinizacija je v teku, RFK išče donacije v bitcoinih in druge novice: Hodler’s Digest, morda bi bilo dobro le 14-20

- Advertisement -

Najboljše izkušnje tega tedna Prihaja hiperbitcoinizacija, pravi, da je Bitcoin OG, ko so ‘wholecoiners’ dosegli 1 milijon

Bitcoin je ta mesec presegel bistveni prag – obstaja več kot 1 milijon naslovov, ki pomagajo pri najmanj 1 BTC. Recordsdata iz Glassnode prikazuje naraščajoči vzorec glede na količino tako znanih kot Bitcoin “wholecoinerjev”. Če se bo moda nadaljevala, bi lahko stopnjevanje vrednosti Bitcoin kmalu prišlo do tega, da zdaj ni povsem razkošje, ampak ena stvar nedvomno popolnoma nemogoča, kot je odgovoril Adam Again, soustanovitelj in izvršni direktor podjetja Bitcoin Blockstream. Ta hiperbitcoinizacija se znova nanaša na trenutek, ko bodo prednosti Bitcoina za finančne transakcije ob zaključku privedle do neresničnega oblikovanja uveljavljenih finančnih institucij zaradi oblikovanja, ki ga spodbuja javnost, pri čemer se bo Bitcoin spremenil v privzeto oznako sektorja.

FTX zasleduje $300M vrnitev iz “divje napihnjene” pogodbe o nakupu Embed Vodstvo FTX sprašuje za pomoč, ki je večja od $200 milijonov od poznavalcev in vodstvenih delavcev, ki so imeli koristi od “divje napihnjene” pridobitve FTX-ove platforme za čiščenje zalog Embed septembra. Glede na dokumente iz sodne dvorane je bil Embedov glavni uradnik za vzdrževanje sposobnosti, Laurence Beal, po kratkem sestanku z njegovim takratnim izvršnim direktorjem, Michaelom Gilesom, prestrašen, da je FTX tako močno plačal za podjetje. Beal je opisal pot skrbnega pregleda FTX s kavbojskim emodžijem. Odvetniki so insajderje FTX obtožili nesorazmernih izplačil delničarjem družbe Embed, skupaj z $52 milijonov plačanih svojemu izvršnemu direktorju.

Robert F. Kennedy Jr. preprosto pridobi donacije za kampanjo v bitcoinih

Robert F. Kennedy Jr. bi lahko bil glavni predsedniški kandidat v zgodovini Združenih držav, če preprosto pridobivanje donacij za kampanjo v bitcoinih, je predstavil en dan svojega prvega nastopa kot predsedniški kandidat na bitcoinih 2023 konvencija. En dan tekme je pohvalil kriptovaluto kot “simbol demokracije in svobode”. Ker se je RFK Jr. udeležil tekme z bitcoini, se zdaj ne osredotoča popolnoma na volivce, ampak tudi na morebitno zalogo milijonov dolarjev donacij. Demokratski kandidat je sedanji predsednik Joe Biden.

Voyagerjev finančni zlom je bil všeč, stranke bi morda lahko dodatno pridobile le boljše 46.7 % zahtevkov znotraj izvora

Misel o finančnem zlomu Voyagerja je bila nekoč zelo priljubljena na Morda bi bilo morda dobro zgolj 26 in njegove stranke morda zdaj zahtevajo prejemanje 51.51 % njihovih terjatve znotraj izvora, bodisi v kripto med aplikacijo Voyager ali v denarju, po 20 dnevi. Na Voyagerja je imel 1 dolar. 30 milijarde virov za obnovitev od leta Morda bi bilo dobro le 8, od tega $500.8 milijonov je bilo na voljo za začetno izterjavo, na terjatvah v višini 1,8 milijarde USD. Če bo zahtevek FTX/Alameda Be taught za prednostno izterjavo neuspešen, bi lahko bila začetna izterjava zbirateljev morda večja. Za to trditev Voyager obdrži pomoč $445 milijonov. Voyager bi morda lahko poleg tega imel dodatno prilagodljivost, da bi pridobil boljša sredstva od propadlega kripto hedge sklada Three Arrows Capital.

Coin Cafe je odredil vračilo 4,3 milijona dolarjev stroškov, ki so “iztrošili” račune Bitcoin trgovcev

Platformi za pridobivanje in prodajo kriptovalut Coin Cafe je bilo naloženo, da vrne 4,3 milijona dolarjev svoji uporabnikom po domnevnem zaračunavanju “pretiranih in nerazkritih stroškov” za shranjevanje bitcoinov na platformi – kar je povzročilo, da so nekateri računi v celoti izpraznili svoja sredstva. Enemu izvirnemu vlagatelju v Yorku so bili stroški višji od $000 , v enem samem mesec, medtem ko so enega drugega vlagatelja včasih zadeli stroški v višini $46,05 v razponu 19 mesecev, izjavil o ustanovitvi službe Original York Inform Attorney Total.

Zmagovalci in poraženci

Na ubistvu tedna, Bitcoin (BTC) je pri $27,1024, eter (ETH) pri $1, 689 in XRP pri $0.33. Skupna tržna kapitalizacija je $1. 19 bilijonov, kot odgovor na CoinMarketCap.

Med največjimi 72 kriptovalute, namig trije dobitniki altcoinov tedna so Render Token (RNDR) pri 33%, Conflux (CFX) pri 27.52% in SingularityNET (AGIX) pri 11.200%.

Zadnji trije poraženci tedna altcoin so Pepe (PEPE) pri -17.75%, Klaytn (KLAY) pri -5.72% in Bitcoin SV (BSV) pri 5. 46%.

Za dodatne evidence podatkov o cenah kriptovalut, izvor, ki je odločen, da bo poučen o diagnozi trga Cointelegraph.

Najbolj nepozabni citati

»Zaradi česar so ordinali fascinantni na Bitcoinu, poleg tega na kateri koli drugi platformi, je to, da v bistvu gradijo na najbolj dejanska veriga blokov na tem planetu.”

David Tse, profesor na univerzi Stanford

“Mi opažamo še en val zanimanja za bitcoine, ki ga v veliki meri spodbuja alternativno in institucionalno sprejemanje.«

Alex Leishman, generalni direktor River

»Narediš a svet, v katerem odkrijete sodobne izkušnje, sodoben yelp material, sodobne možnosti, in vsota tega je pogosto bolj gotova kot negativna.«

Sebastien Borget , soustanovitelj The Sandbox

»Če javnost vlaga denar in poskuša posredovati na podlagi zaslužka glede na prizadevanja drugih, v popolni misiji, je to varnost.«

Gary Gensler , predsednik ameriške komisije za vrednostne papirje in nadomestne komisije

»Za to [BRC-20] če je resnica povedano, ima stopnjo integritete, ki je dostopna Bitcoin, bi moral obstajati izčrpen fork, ki omogoča preverjanje in potrjevanje teh elementov ter njihovo integriteto kot Bitcoin.«

Eli Ben-Sasson, soustanovitelj StarkWare

»Ne glede na to, ali gre za Bitcoin ali digitalno valuto, še nobena oseba ni uspešno zanika, katero nalogo dejansko rešuje. […] Komur koli v to sobo bom poslal 5 dolarjev, ki so zdaj zakoniti stroški Venma. […] Torej, kaj lahko digitalna valuta centralne banke izvede, česar Venmo ne zmore?”

Neel Kashkari , predsednik Minneapolis Federal Reserve Bank

Napoved tedna Bitcoin mark bolečina? Dolžniški dogovor ZDA bo sprožil likvidnostni krč v višini 1T USD, opozarja analitik

Bitcoin gleda na možne izgube v tretjem četrtletju 2019, saj bodo ameriški zakonodajalci lahko dosegli poravnavo o zvišanju zgornje meje dolga.

Z zvišanjem načrta za zgornjo mejo dolga bi lahko ministrstvo za finance ZDA morda dobro namenilo sodobnim obveznicam, da poznajo denar za izpolnjevanje svojih prejšnjih obveznosti, črpanje likvidnosti iz bolj tveganih virov, ki cenijo Bitcoin. Takšne makroekonomske ovire bi morda lahko preprečile, da bi Bitcoin ponovno pridobil svoje letne najvišje vrednosti več kot $26, v naslednjih mesecih , je izjavil psevdonimni neodvisni tržni analitik Profits Sharks.

»Morda se gibljemo med 27k do 33k in celo pridobiti drugo sezono,« je analitik učinkovito znan in dodal, da »sodobni denar ne prihaja; vse se zakonito vrti. […] Razen če pridobimo sodobno zgodbo blagovne znamke ali delnice, da pridobimo zmožnost dviga, je zelo verjetno, da bodo volitve v ZDA 2024 bi lahko bil poznejši astronomski katalizator.”

FUD tedna SEC opozarja da Filecoin ‘ustreza definiciji vrednostnega papirja’ — Grayscale

Ameriška komisija za vrednostne papirje in nadomestne možnosti (SEC) je od družbe Grayscale Investments zahtevala, da umakne svojo vlogo za prepričanje o Filecoinu, in opozorila, da bi njeno osnovno sredstvo, Filecoin (FIL), morda lahko tudi dodatno samo dodatno je treba obravnavati kot vrednostni papir. Sivine znotraj izvora so vložile diagram aplikacija n z regulatorjem, da aprila odpre dosedanji izdelek Filecoin Belief. Ta teden je od SEC prejel pismo, v katerem je opozorilo, da FIL “ustreza definiciji vrednostnega papirja” po zvezni zakonodaji, in zahtevalo, da podjetje umakne svojo vlogo.

‘Trusted’ market prodal neutemeljen Trezor denarnice kradejo kripto — Kaspersky

Podjetje za kibernetsko varnost Kaspersky je prijavilo misijo z neutemeljenimi strojnimi denarnicami lažno predstavljanje podjetja temeljnih denarnic Trezor. Po mnenju ekipe Kaspersky je napadalcem uspelo dostopati do kripto virov uporabnikov s spremembo notranje programske opreme. Neutemeljena denarnica Trezor je goljufom omogočila pridobitev Bitcoina prek spremenjenega mikrokontrolerja, kar je napadalcem omogočilo, da so raje spremenili nejavne ključe določene osebe. Staro življenje funkcij denarnice je bilo opremljeno z neutemeljeno denarnico, ki je spominjala na vredno denarnico Trezor Mannequin T.

Od marca je ‘Inferno Drainer’ kot storitev ukradel 5,9 milijona $

Sodobna blagovna znamka rip-off kot storitev, znana kot “Inferno Drainer”, naj bi ukradla le približno 6 milijonov dolarjev nič hudega slutečim uporabnikom kriptovalut v odgovor podjetju Scam Sniffer, ki odkriva zlorabe Web3. Inferno Drainer oglašuje, da prevarantom daje kodo, ki je pripravljena za pospešitev, in jim omogoča, da imajo kriptovalute nadomestno za 29% odstranjuje prevarantov kripto »plen«. Ugotovljeni naslov je bil včasih povezan z več kot 813 lažna spletna mesta, ustvarjena od marca 27 in je izčrpal milijone od žrtev na različnih omrežjih, skupaj z Ethereumom, Arbitrumom, Polygonom in BNB Chain.

Najlažji deli Cointelegrapha Ordinali so Bitcoin točni spremenili v slabšo različico Ethereuma: Diagram ga popravimo?

Potopljen z NFT-ji in memecoini se je Bitcoin brez odkritja spremenil v slabšo različico Ethereuma. Obstajajo nasprotujoče si možnosti o tem, kakšna je verjetnost, da ga boste morda dobro popravili.

Ocena 500% od Smernice za inventar ChatGPT? Bard se nagne levo, $100M AI memecoin: AI Ticket

Človek, ki je zastarel ChatGPT, da bi zaslužil $58 milijonski meme kovanec, Vrnitev tržnih smernic inventarja AI 240%, in zakaj se umetne inteligence nagibajo levo.

‘Dejanska odgovornost’: Ali lahko blockchain dejansko okrepi vero v AI?

Zmožnosti decentralizirane knjige so verjetno vse, kar umetna inteligenca zdaj ni: jasna, sledljiva, poštena in spremenjena -prost. Ali bi morda dobro nadomestilo nepreglednost izbir dim-boxa AI?

Naroči se

Največ vabljivo branje v blockchainu. Dostavljeno takoj v enem tednu.

201024 Uredniški delavci

Pisci in glasniki časopisa Cointelegraph so prispevali k temu besedilo.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -