17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

“Hiperdeflacijska” skupnost zažene mainnet med naraščajočo inflacijo

- Advertisement -

Domača kriptovaluta AXIA postane redka, ker se bo potrditev ali sodelovanje v skupnosti izboljšalo.

963 Celotni ogledi

29 Polni deleži

AXIA, ekipa postopnega radikalnega sistema AXChat od sporočila do sestavljanja, je v četrtek uvedla mainnet zagon svojega blockchaina in domače valute. Nova skupnost je zasnovana tako, da daje “hiperdeflatorni” ekonomski model, v katerem kriptovaluta postane ekstra in izjemno redka, ko se njena uporaba povečuje.

V skladu s svojim spletnim naborom je veriga blokov AXIA veriga blokov tretjih sposobnosti, ki poskuša obravnavati težave, kot so pomanjkanje interoperabilnosti, hitrosti in dostopnosti. Skupnost AXIA potrjuje participativno hiperdeflacijsko shemo. To pomeni, da vse potrditve v verigi blokov in znotraj ekosistema pomagajo pri nastanku očitnega AXIA Coin sčasoma postane redek. Predstavnik AXIA je za Cointelegraph povedal, da je zastarela denarna in monetarna shema neučinkovita, spodbuja inflacijo in še poslabša nesorazmerje v dohodkih.

V skladu z AXIA se njen ekonomski model razlikuje od fiat valut in drugih kriptovalut po tem, da sistem stalnega uvajanja cen z nenehno zmanjševanjem prisotnosti kovanca AXIA.

)”Ta model je zasnovan tako, da zagotavlja dolgotrajno ceno, zaščito pred špekulativnimi napravami in pomanjkanjem cene, na katero gledamo z fiat valutami. Sam model ni več povsem trajnosten, ampak se bo sčasoma še naprej razvijal.”Zagon glavnega omrežja sledi dva meseca po tem, ko je AXIA lansirala AXchat, decentralizirano platformo za sporočanje. Ta platforma za klepetanje, ki jo poganja blockchain, omogoča strankam, da se pogovarjajo z družino in prometom, hkrati pa prejemajo nagrade v digitalni valuti.

Povezan: Kripto se upošteva, ker je ‘prihodnost denarja’ na mednarodnih lokacijah, ki jih povzroča inflacija

AXIA trdi, da so vsa sporočila AXChat šifrirana in da so računi prijazni z večdelno avtentikacijo (MFA) za izboljšano zaščito. Šibke platforme za sporočanje, kot sta Whatsapp in Facebook Messenger, nimajo več tega sistema zasebnosti. Po besedah ​​tiskovnega predstavnika skupnosti AXIA stroški, ki jih ponujajo, izhajajo iz kupcev in pomoči usmerjene v zaslužek in centralizirane interese.

Zagon glavnega omrežja Blockchain je kritičen korak za vsak projekt. Daleč je trenutek, ko projekt preide iz misli v dejanskost. Letos je bilo lansirano približno blockchain mainnets. Številne najbolj uglednih vključujejo RUNE, Mono X in Bitgert Chain.

1434

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -