4.1 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

Hiša na hribu: glavne svetovne lokacije za zbiranje nepremičnin s kripto

- Advertisement -

Vsesplošno sprejemanje kriptovalut je uvedlo čudovito izvedljivo trgovino s finančno tehnologijo in nekatere od prejetih zmogljivosti so se prelile na pravi nepremičninski trg. Pozneje se resnični nepremičninski sektor razvija, da bi sprejel nedavni pridelek blagovne znamke trgovcev, ki se odločijo za plačila s kripto.

Vzorec vlaganja v nepremičnine s kripto je dobil zagon v 2021 po eksploziji trga, zaradi katere je Bitcoin (BTC) prebil $60 , vstopnica. V teh dneh je ogromen izbor jurisdikcij prejel spremenjene zakone o nepremičninah, da bi omogočili nakupe nepremičnin z uporabo kriptovalut zaradi njihovega transformativnega učinka.

Alexander Tkachenko, izvršni direktor in ustanovitelj platforme za likvidnostno rudarjenje VNX, je obvestil Cointelegraph, da so obsežne zmogljivosti kriptovalut v nepremičninah neizkoriščene.

“Po vsem okolju obstaja precejšnje povpraševanje po različnih finančnih in plačilnih instrumentih,” je priznal in dodal, da bi prijetni zakoni polzeli dolgotrajna tehnika pri ustvarjanju dodatnega vzdušja za obe panogi:

“Izgradnja predpisov, ki lahko postavijo določena pravila za navdušene igralce iger in ščitijo trgovce.” Scott Scherer, izvršni direktor Householders Cohesion – podjetja, ki lastnikom omogoča pridobivanje pasivnih zaslužkov iz svojih virov prek modela decentraliziranega financiranja (DeFi) – je ponovil Tkačenka in za Cointelegraph povedal: »Kupci in vlade prejemajo nevtralno sprejmite neizpodbitno resničnost, da je kripto tukaj zelo dolgo časa.«

Dodal je, da trgovci vedno pogosteje uporabljajo kriptovalute za transakcije zaradi učinkovitosti kripto omrežij v primerjavi s stilskimi bankami.

Anastasia Kor, direktor trženja in član upravnega odbora inovativnega ekosistema MetaFi, Choise.com, je Cointelegraphu sporočil, da nedavne ideje o verigi blokov, enakovredni tokenizaciji nepremičnin, dodatno očarajo globalne trgovce:

“Projekcija, da tokenizacija lahko pomaga pridobiti nepremičnino dodatno likvidnost je le redko kaj oddaljena od realnosti. Tokenizacija bo namestila luksuzne nepremičnine, ki bodo omejene na sosesko, in jih prejela globalno ter dostopna provokativnim trgovcem in trgovcem po vsem okolju.«Torej, katere svetovne lokacije trenutno izboljšujejo nakup nepremičnin s kriptovalutami?

TajskaTajska je bila včasih med številnimi večjimi azijskimi lokacijami po vsem svetu, kjer so legalizirali izdatke za kriptovalute. Država trenutno dovoljuje, da trgovci z nepremičninami prejemajo plačila s kripto. Kupci, ki radi uporabljajo ta način plačila, morajo paziti na izdelke in podjetja odobrenih domačih nepremičninskih podjetij, ki sprejemajo virtualne valute.

Medtem ko je država že prej prepovedala trgovanje s kriptovalutami, je prepoved prej februarja 2021. Te dni je dovoljeno trgovanje z glavnimi kriptovalutami, enakovrednimi Bitcoinu, XRP (XRP), Etherju (ETH) in Stellarju (XLM), na podlagi pravil, ki jih določa tajski tečaj vrednostnih papirjev in menjalnega tečaja (SEC).

Malo je treba opozoriti, da je ljudem dovoljeno poslovati s kriptovalutami, reguliranim finančnim institucijam, ki delujejo v državi, skupaj z bankami, pa ni več. Za katero zmogljivost se pričakuje, da bodo trgovci, ki razumejo pridobivanje lastnine na Tajskem z uporabo kripto, prejeli stroške različnih sistemov prenosa denarja za poravnavo transakcij.

Združeni arabski emirati Združeni arabski emirati so najboljše mesto za poslovne počitnice in postajajo vse bolj potrebno kripto središče, pri čemer številne svetovne kripto organizacije organizirajo trgovino v državi, da bi izkoristile nadobudno postajo. Državni trg kriptovalut se je v zadnjih dveh letih večkrat povečal in predvideva se, da se bo desetkrat razvil v naslednjih nekaj letih, vsi predpogoji pa so končna konstanta.

Pravzaprav že zelo dolgo časa , je bil narod vzor zglednih arhitekturnih čudes, ki so državo postavili na napravo kot glavno nepremičninsko elektrarno na Bližnjem vzhodu/Severni Afriki. Ena najbolj radikalnih struktur v državi je bila razvita s pobudami pod vodstvom vlade, usmerjenimi v spodbujanje radovednosti na domačem nepremičninskem trgu.

Najbolj aktualno: Volilni izkupiček: Ali blockchain premaga glasovnice?

Konvergenca kripto in nepremičninskega sektorja je uvedla institucijo, da bi omogočila sinergijo dveh industrij z načrtom za uvedbo pravega nepremičninskega sektorja svetovnim trgovcem in pobegnila pred napredkom svojega nenaftnega gospodarstva sistem.

Medtem lahko uporabniki kriptovalut v ZAE dvignejo hiše, vile, stanovanja in zgradbe z uporabo digitalnih valut prek pooblaščenih podjetij.

Na regulativnem področju , osrednja finančna institucija še ni označila kriptovalut za pošteno ponudbo, tako da obstajajo meje, kot je pomanjkanje ponudbe kripto storitev s strani bank. Kljub temu so dovoljene kriptovalute med ljudmi in nekaterimi reguliranimi podjetji z nepremičninami.

TurčijaUporaba kriptovalut je v Turčiji visoka, z več kot osmimi milijoni turških volivcev, ki imajo v lasti digitalne valute. Sprejetje je spodbudilo nešteto dejavnikov skupaj z neverjetno inflacijo, ki je povzročila devalvacijo turške lire. Nacionalna valuta je v zadnjih dveh letih izgubila več kot 50 % svojega plačila v nasprotju z ameriškim dolarjem.

Ker dodatno uporabljamo kriptovaluto za transakcije, nepremičninska podjetja v državi začenjajo nevtralno sprejemati kripto plačila.

Kupci lahko pridobijo nepremičnine v čezcelinski državi prek reguliranih nepremičninskih podjetij . Tisti, ki vlagajo najmanj $60,000 v fiat ali enakovredni obliki v kriptovaluti v nakupih lastnine dodatno stojijo za pridobitev izrecnega državljanstva v primeru, da to želijo v okviru programa turškega zlatega vizuma.

Portugalska Portugalska je ena od verjetno najbolj kripto-čudovitih držav v Evropski uniji. Kot taka ni šokantno, da je vlada poskrbela, da bi morda celo upoštevali trgovce, da zbirajo nepremičnine z uporabo kriptovalut. V zastarelih letih je bilo nakupovanje nepremičnin s kriptovalutami dovoljeno, vendar je bilo treba denar pretvoriti v fiat, da je bil prenos nepremičnine dokončan. To je bilo spremenjeno aprila, ko so bili uvedeni nedavni ustrezni zakoni.

Najsodobnejši zakoni omogočajo notarjem, da ratificirajo nepremičninske posle, zanimive za kripto. Poleg tega digitalnih valut ni treba preoblikovati v fiat, da bi bili prenosi lastnine strokovni. Nedavno pravilo kategorizira te oblike poslov kot menjalne posle.

Črna goraČrna gora je ena od verjetno najbolj finančno liberalnih držav na Balkanu in s strategijo kriptovalut ima država ni posebnih zahtev za posle s kriptovalutami, skupaj z nakupi kripto nepremičnin. Zlasti država si trenutno močno prizadeva za resno spremembo potrebnega kripto središča zaradi makroekonomskih koristi sposobnosti.

Aprila je soustanovitelju Ethereuma Vitaliku Buterinu podelila državljanstvo kot del tržne kampanje za privabljanje trgovcev s kriptovalutami v državo.

Natančni trgovci z nepremičninami, ki razumejo zbiranje lastnine v Črni gori s pomočjo kriptovalut, se soočajo z malo premisleki, ker je posel odobren s strani pooblaščenega notarja.

GruzijaGruzija ima veliko za ponuditi trgovcem in ima veliko zakonov, ki bodo usmerjeni v spodbujanje mednarodnih naložb. Kupci, ki radi vlagajo svoj denar v državo, sprejmemo, plačajo nič davkov na kapitalske lastnosti skupaj z donosi iz kripto naložb. Poleg tega ni omejitev valutnih transakcij.

Čeprav je v Gruziji mogoče zbrati nepremičnine s kriptovalutami, je resno poudariti, da so kriptovalute v državi neregulirane, zato morajo biti končne višine, vnesene v register nepremičnin, v fiat.

Nakupi nepremičnin z uporabo kriptovalute se lahko najučinkoviteje izvedejo prek licenciranih nepremičninskih podjetij, ki zagotavljajo to storitev.

Kanada Več kot 2,5 milijona Kanadčanov polni kriptovalute na podlagi dokumenta Finder’s Crypto Adoption October 2022. Ta dinamika je povzročila, da več nepremičninskih podjetij v državi sprejema plačila v kriptovalutah.

Za trgovce, ki razumejo zbiranje nepremičnin v Kanadi s kriptovalutami, so pooblaščena nepremičninska podjetja, ki sprejemajo plačila v kriptovalutah, ponudila pomoč prejeti določeno skladnost.

Najbolj posodobljeno: Ali je cena DOGE v resnici celo hype po Muskovem odkupu na Twitterju?

Nekateri nepremičninski posredniki dodatno zagotavljajo pretvorbo kripto v fiat izdelki in podjetja, da razpišejo postopek, saj mora biti prodaja nepremičnin v varnem registru izražena v kanadskih zelencih.

Uporabniki kriptovalut, ki radi pridobivajo lastnino z uporabo digitalnih kovancev, morajo prej poiskati nasvete davčnih svetovalcev sprožitev postopka pridobitve pri izpostavljanju porabi stran od davčnih razlogov, saj kanadski zakoni določajo pridobivanje kapitala stroge davke na kriptovalute.

Kriptovalute prejmejo možnost zagona t rue nepremičninski trg, ki je znano nelikviden. Omogočanje nakupov kripto nepremičnin ni več najbolj učinkovito, diverzificira plačilne poti, ampak dodatno olajšuje svetovne trgovce, ki se ukvarjajo s kripto nepremičninami, da pridobijo vire nepremičnin po vsem okolju.

2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -