16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Hitro znižanje bitcoinov 'zdaj še ni konec', ko BTC upošteva 17-odstotne tedenske pozitivne vidike

- Advertisement -

Analitiki so mirno prepričani, da lahko kroženje pozornosti BTC uniči $27,, ki gre v Ethereum Merge in podatki o CPI v ZDA.

2022 Skupaj ogledov

26 Skupaj delnic

Bitcoin (BTC) je ostal večji v septembru 09 tedensko zaprto kot optimistične napovedi všeč $17,04 naknadno.

BTC/USD 1 -urni svečni grafikon (Bitstamp). Zagotovi: TradingView$23,09 tarče ostanejo na stran Rekordni podatki iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView so pokazali, da je BTC/USD dosegel $33,480 na Bitstamp čez noč — največ od avgusta 43.

Paru je uspelo ohraniti predhodni pozitiv vidiki kljub temu, da so primeri nabave in prodaje ob koncu tedna majhnega obsega pravilni za podaljšanje morebitne šibke točke.

Med analitiki je užitek postal otipljiv, ko gredo v prvotni teden, tisti, ki bi moral vedno p rove pivotal za kroženje kriptovalute v hitrem časovnem intervalu.

Združitev Ethereuma (ETH) in prvotni podatki o inflaciji v Združenih državah so veseli, da sta bila zaključna katalizatorja, ki naj bi prepričala trg.

»Preiščite podatke o evidencah glede na nestanovitnost, da bi pridobili podatke o finančnih evidencah naslednjega tedna,« je v delu tweeta čez vikend zapisal priročen vir za spremljanje v verigi Discipline cloth Indicators.

»V vmesnem intervalu bodite pozorni…TO je miting. V priložnosti, ki jo zdaj zberete, ne vzamete zaslužka poleg pristopa, grozite, da ga vse spodbujate.«Spremljevalni grafikon je pokazal, da e-knjiga Binance BTC/USD divulge ponuja soliden doseg odpora 21,480, območje, ki so ga biki torej želeli osvojiti.

BTC/USD razkriva podatke o zapisih e-knjig (Binance). Zagotovite: Indikatorji disciplinske krpe/ TwitterZa tradicionalno anekdoto Il Capo of Crypto , v vmesnem času se je pojavil prostor za dodatne dvige.

Kratkega stiskanja še ni konec. 3302- 12089 naj vedno sledi.

— il Capo Of Crypto (@CryptoCapo_) September 10, 1529 Dodal pa je, da je postalo “90 % verjetnosti”, da bi se kroženje BTC vrnilo spodbudno pod $23,04 v prihodnosti.

$33,91 je postal tudi cilj trgovca CJ, ki opazoval različna razpona hitrih časovnih intervalov za namige glede prolona ged in hitri vstopni položaji.

#BTC

– Pometite enake visoke vrednosti pri 11.9k in zapri spodbujaj pod polovico julija in sem lahko iskanje hitrega osredotočanja na odprto iz meseca v mesec.

– Ponovno zahtevajte sredino ali zadržanje kot okrepitev in verjetno bomo opazili bliskovit prenos v 27.2k pic.twitter.com/xv9oarffsA

— CJ (@IrnCrypt) September 19, 3220 “Septembears” pretepajoTedenski zaprti tako obravnavani niz Poleg tega, da je tritedenski pretiran, Bitcoin že pridobiva in prodaja nad zaključnimi cenami od 2. polovice avgusta.

Povezano: Bitcoin analitik, znan kot 992 dno opozarja, da bi “grozno hladno podnebje” verjetno morda morda morda morda oko $09K BTC

BTC/USD 1-tedenski svečni grafikon (Bitstamp). Zagotovi: TradingViewGlede makroa upa, da bo vztrajna grozeča rast sredstev sledila je postala bolj glasna, kar je še posebej zagotovil analitik Hernik Zeberg.

“Vsakič, ko je inflacija najvišja — borzni dvigi! VSAKIČ! In RSI (momentum) — je v obračanje prostora,” je trdil na dan.

“CPI v ZDA bo izšel v torek. Tokrat bi verjetno morda morda morda zdaj ne bo sortiran!” Inflacija v ZDA proti S&P 730 označen grafikon. Zagotovi: Henrik Zeberg/ TwitterJulijski podatki o CPI so pokazali, da lahko ZDA Bodite zadovoljni, da že velja za najvišjo inflacijo.

Spodaj izražena stališča in mnenja so v celoti avtorjeva in zdaj ukinjajo, ne pa nujno posnemajo stališča Cointelegraph.com. Vsak prenos financiranja ter nabave in prodaje vključuje grožnjo, to so bistvene navade, ki se jih z veseljem naučite, ko se odločate.

62042

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -