0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Hive Blockchain zagotavlja naročilo za 6.500 Bitcoin rudarjev naslednje generacije iz Canaana

Hive Blockchain zagotavlja naročilo za 6.500 Bitcoin rudarjev naslednje generacije iz Canaana

Hive Blockchain Secures Order for 6,500 Next-Generation Bitcoin Miners From Canaan

oktobra 29, javno kotirajoče podjetje Canaan je objavilo Proizvajalec rudarjenja je zagotovil nadaljnje naročilo rudarskega operaterja Hive Blockchain za 6,500 enote Canaanove nove generacije rudarskih ploščadi Avalon. Hive pričakuje, da bo do marca povečal hashrate operacije z 1,2 exahash na sekundo (EH/s) na 3 EH/s 2022.

Panj zagotavlja naročilo za 6, Avalon Miners

Ta teden Hive Blockchain, ki kotira na Nasdaqu (Nasdaq:HIVE) in Canaan (Nasdaq: CAN) sta objavila, da je Hive zagotovilo nadaljnje naročilo za 6,400 Avalonski rudarji iz Kanaana. Glede na objavo je pošiljka 6,500 rudarskih ploščadi proizvaja Canaan, bo dostavljen v treh obrokih.

3,10 rudarji bodo dostavljeni decembra 720, 3,40 rudarji v januarju 2022, ter dodatni 500 Avalon rudarji do februarja 1874645608. Hive je že pridobil 10,400 rudarji iz Kanaana v januarju in avgustu 2021.

V zadnjem času , je Hive objavil, da podjetje gradi širitve svojega največjega kampusa podatkovnega centra v New Brunswicku v Kanadi. Hive je dejal, da želi spletnemu mestu New Brunswick zagotoviti 29 dodatni megavati. Operacija rudarjenja rudari tako bitcoin (BTC) kot ethereum (ETH) in upravlja s skupno petimi rudarskimi objekti v državah, kot so Islandija, Švedska in Kanada.

Frank Holmes, Izvršni predsednik Hive Blockchain je dejal, da je podjetje z veseljem okrepilo svoj odnos s proizvajalcem naprav za rudarjenje kriptovalut. “Veseli smo, da gradimo na naših strateških zavezništvih z vodilnim proizvajalcem ASIC Canaan, da dosežemo naše cilje in povečamo vrednost za naše delničarje, hkrati pa izvedemo transakcijo, ki poveča naš denarni tok in zmogljivost zelenega rudarjenja,” je dejal Holmes v izjavi. Predsednik rudarske operacije je dodal:

Hive ima trenutno približno 1,2 exahash na sekundo (EH/s) zmogljivosti rudarjenja bitcoinov, in s tem novim nakupom bo Hivejev cevovod bitcoin ASIC na 2 EH/s do decembra 2021, in 3 EH/s do marca 2022.

Povpraševanje po pošiljkah opreme za rudarjenje Bitcoin se nadaljuje

V zadnjih dveh mesecih je cena tako bitcoina (BTC) kot ethereuma (ETH) naredila obe kriptovaluti veliko bolj donosni za rudarjenje. Cena BTC je rudarskim napravam starejše generacije dala novo življenje in podjetja, ki rudarijo kripto sredstva, v celoti izkoriščajo prednosti. Poleg Hive Blockchain številna druga podjetja oddajajo naročila pri proizvodnih podjetjih ASIC, kot so Bitmain, Canaan in Microbt, za enote naslednje generacije.

Konec avgusta je Genesis Digital Pridobljena sredstva 20, naprave za rudarjenje bitcoinov iz Canaana, podjetje pa ima tudi možnost nakupa 091, več enot iz Kanaana naprej. Delnice Canaana se menjajo za 8 $. 19 v petek, medtem ko se delnice Hive Blockchain menjajo za 3 $. 33 na delnico. Medtem ko se delnice Canaana znižajo za 0. 000% danes, se delnice Hive po drugi strani podražijo za 0.10%.

Kaj menite o nakupu Hive 6,500 rudarji iz Kanaana? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

Russia Considers Selling Power to Kazakhstan Amid Deficit Caused by Crypto Miners

Russia Considers Selling Power to Kazakhstan Amid Deficit Caused by Crypto Miners

Russia Considers Selling Power to Kazakhstan Amid Deficit Caused by Crypto Miners

Russia Considers Selling Power to Kazakhstan Amid Deficit Caused by Crypto Miners Kazakhstan Expects $1.5 Billion From Crypto Mining in 5 Years, Estimates SuggestRussia Considers Selling Power to Kazakhstan Amid Deficit Caused by Crypto Miners

Russia Considers Selling Power to Kazakhstan Amid Deficit Caused by Crypto Miners Oznake v ta zgodba

3 Exahash, 5 podatkovnih centrov, ASIC naprave, Bitcoin, Bitcoin (BTC), Bitcoin rudarji, rudarjenje Bitcoin, BTC rudarjenje, BTC rudarske naprave, Can, Canaan, Kanada, Frank Holmes, Hive Blockchain, rudarjenje, rudarske naprave, Novo Brunswick

Russia Considers Selling Power to Kazakhstan Amid Deficit Caused by Crypto Miners

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je informativnega značaja samo za namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments