19.6 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Hlapnost bitcoinov je še vedno zaskrbljujoča za izvršnega direktorja hčerinske družbe BNY...

Hlapnost bitcoinov je še vedno zaskrbljujoča za izvršnega direktorja hčerinske družbe BNY Mellon

Francesca Fornasari meni, da Bitcoin morda ni primeren za večino institucionalnih vlagateljev.

482 Skupaj ogledov

5 Skupaj delnice

Bitcoin volatility still a concern for CEO of BNY Mellon subsidiary

Kljub vstopu BNY Mellona v Bitcoin (BTC) je izvršni direktor ene od enot premoženja podjetja še vedno dvomljiv glede glavnih tveganj, povezanih z največjo kriptovaluto na svetu.

Francesca Fornasari, vodja valutnih rešitev v hčerinski družbi Insight Investment družbe BNY Mellon meni, da Bitcoin morda ni primeren za večino institucionalnih vlagateljev zaradi izredne nestanovitnosti, nizke likvidnosti, vprašanj upravljanja in tveganj, povezanih z okoljem.

V torkovem intervjuju Bloomberg je Fornasari dejal, da je Bitcoin zaradi težkih nihanj cen težje oceniti kot zlato, kar dodatno otežuje možne reakcije v inflacijskem okolju.

“Na koncu bi se morali zavedati dejstva, da če vlagate v Bitcoin, se pojavljajo številni različni dejavniki in premisleki vplivati ​​na vrednost vaše naložbe, ki nimajo nič skupnega z inflacijo ali varovanjem pred inflacijo, «je dejala.

Devizni strokovnjak je izjavil, da bi lahko bile počasne in drage transakcije Bitcoin velika ovira za splošno sprejemanje. “Dvomljivi smo glede zmožnosti, da Bitcoin prevzame kot plačilno sredstvo,” je dejal Fornasari.

Vendar je Insight Investment optimističen glede altcoinov ali drugih kriptovalut kot Bitcoin in pričakuje rast takšnih digitalnih sredstev, zlasti tistih, ki rešujejo vprašanja, kot so hitrost in stroški transakcij, poraba energije in nestanovitnost, po navedbah Fornasarija.

Povezano: Bitcoin potrebuje jasne predpise, da bo manj nestanoviten, pravi analitik Bridgewater

Insight Investment je ena največjih svetovnih družb za upravljanje premoženja s približno 1 bilijonom dolarjev premoženja v upravljanju. Podjetje je hčerinsko podjetje BNY Mellon od 2009, potem ko ga je ameriški bančni velikan prevzel od Lloyds Bančna skupina.

Skeptično stališče podjetja do Bitcoina prihaja kljub temu, da se je BNY Mellon aktivno preusmeril v Bitcoin, potem ko je banka objavila načrte za skrbništvo in prenos Bitcoinov in drugih kripto kot upravljavcev sredstev v Februarja letos. Podjetje je tudi trdilo, da je premalo uspešnosti enega od njegovih skladov, s katerimi se trguje na borzi, povzročila pomanjkanje izpostavljenosti do podjetij, ki vlagajo v Bitcoin.

Prejšnji članekInstitucionalni vlagatelji ne kupujejo Bitcoina po 50% vseh najvišjih vrednosti … za zdaj
Naslednji članekBitcoin je kot valuta slabo propadel, pravi “dekan vrednotenja” iz New Yorka

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments