14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Hollywoodski znak, fotografija Amy Winehouse bo na dražbi kot NFT

Hollywoodski znak, fotografija Amy Winehouse bo na dražbi kot NFT

Hollywood Sign, Amy Winehouse Photo to Be Auctioned as NFTs

Nezamenljive žetone lahko prodali za zbiranje sredstev, dve neodvisni pobudi pa bosta prihodke z dražb NFT zdaj uporabili za financiranje dobrodelnih projektov. Žetoni bodo predstavljali eno najbolj znanih ameriških znamenitosti Hollywood Sign in newyorško fotografijo pokojne pevke Amy Winehouse.

Hollywoodski znak se bo prodal kot NFT za zbiranje sredstev v dobrodelne namene

Hollywood Sign, svetovno znana znamenitost v hribih nad Los Angelesom, bo na voljo kot nezamenljiv žeton (NFT) za zbiranje sredstev v podporo dobrodelnim pobudam. NFT bo lansiral Sugar 23, nastajajoča platforma za upravljanje in ustvarjanje, ki jo je ustanovil z oskarjem nagrajeni producent Michael Sugar.

Podjetje je sodelovalo s hollywoodsko gospodarsko zbornico in zdaj išče umetnik ali režiser, da zaključi projekt digitalne umetnosti. Žeton bodo prodali to poletje, čeprav še ni določen natančen časovni okvir. Kot je citiral Hollywood Reporter, je Sugar izjavil:

Kot pripovedovalci zgodb, ki prepoznavajo moč družbenega vpliva, smo zavezani raziskujejo vse vrste globalnih priložnosti in so navdušeni nad potencialom NFT-jev za preoblikovanje ustvarjalne krajine.

“Ko bomo razmišljali o tem, kaj bi lahko bila najbolj ikonična priložnost, smo si seveda omislili najbolj ikonično podobo na svetu – hollywoodsko znamenje, «je dodal. Njegova ekipa vidi projekt kot priložnost, da naredi nekaj dobrega za mesto Los Angeles. “In kakšen boljši način vračanja kot zbiranje denarja za tiste, ki ga najbolj potrebujejo,” je poudaril proizvajalec.

Sredstva, zbrana od prodaje žetonov, bodo uporabljena za financiranje različnih dobrodelne dejavnosti hollywoodske gospodarske zbornice. Organizacija si prizadeva za reševanje vprašanj, povezanih z brezdomstvom, izobraževanjem, raznolikostjo in vključenostjo, prek svoje fundacije Hollywood Chamber Community.

Prodaja Amy Winehouse NFT za podporo glasbenikom, ki se borijo z odvisnostmi

Musicares je sprožil še eno dobrodelno pobudo, ki vključuje kulturno ikono in digitalni žeton. Neprofitna organizacija, ki pomaga glasbenikom s finančnimi, zdravstvenimi težavami in umetnikom, ki potrebujejo rehabilitacijo, je ustvarila NFT edinstvene fotografije pokojne britanske pevke Amy Winehouse.

Fotografija, ki jo je posnel Charles Moriarty, prikazuje Amy v telefonski govorilnici v New Yorku. Animiral jo je vizualni umetnik Mark Palkoski. Digitalna umetniška dela so opremljena z omejeno izdajo izvirne slike, ki jo je podpisal Moriarty. “Charles je ujel sveže Amy, polno življenja in zabave, te fotografije cenim,” je v sporočilu za javnost zapisala Amyna mati Janis Winehouse.

Hollywood Sign, Amy Winehouse Photo to Be Auctioned as NFTs

Žeton je na trgu Opensea naveden do maja 30 z rezervno ceno 3 ETH ali približno 8 USD , 400 v času pisanja. Na voljo je tudi prek platforme za predvajanje koncertov v živo Mandolin. Ves izkupiček dražb bo namenjen Musicaresom in fundaciji Amy Winehouse ter bo uporabljen za podporo glasbenikom s težavami, povezanimi z duševnim zdravjem, zasvojenostjo in zlorabo substanc.

Amy Winehouse se je borila z mamili in odvisnosti od alkohola. Dobitnica nagrade Grammy je umrla zaradi zastrupitve z alkoholom julija 23, 2011, ko je bila le 27. Zagon NFT je del razstave “Back To Amy” in prenosa v živo julija 23, deseto leto od njene smrti. Na razstavi bodo predstave v počastitev Amyjeve zapuščine.

Kaj menite o dveh pobudah z uporabo dražb NFT za zbiranje sredstev v dobrodelne namene? Povejte nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Stock Guru Jim Cramer Thinks Crypto Crash Will Benefit Stock Markets

Blockfi Messes up Promo Payments: Transfers up to 700 Bitcoin Mistakenly

Oznake v tej zgodbi

zasvojenosti, Amy Winehouse, umetniki, dražba, dobrodelnost, zdravje, Hollywood, hollywoodski znak, pobude, zagon, glasbeniki, nft, NFT, fotografija, fotografija, slika, projekti, prodaja, pevec, pevci, žeton, žetoni

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta člen le je samo v informativne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments