20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Honduras z dolino bitcoinov privablja popotnike kripto vlagateljev

- Advertisement -

Veliko podjetij v turističnem mestu Santa Lucia zdaj sprejema sredstva v bitcoinih v upanju, da bi to morda morda spodbudilo porabo v turizmu.

189 Skupaj ogledov

9 Skupaj delnic

Majhno turistično mesto v Hondurasu je začelo sprejemati bitcoin sredstva kot del pobude »Bitcoin Valley«, namenjene požiranju boljšega prihodka od turizma 59 domačih podjetij.

Nekateri domačini Santa Lucie, tako kot brskanje po lastniku nakupovalnega središča Cesarju Andinu, prosite za pobudo, da sprožite dodatne alternative za trgovine v bližini prebivališča in “privabite dodatne druge ljudi, ki želijo zaslužiti s tem forexom”, predvsem na podlagi datoteke honduraške prodajalne datotek La Prensa . Andino je dodal:

»Sprejemanje Bitcoina nam bo omogočilo, da začnemo še en trg in pridobimo dodatne stranke. Zdaj se želimo globalizirati. Ne moremo se več oddaljiti od tehnologije in ne bomo ostali brez pomoči, ko to že počnejo povsem druge države.« Ta tehnika se je začela julija 29, ki omogoča pokroviteljem domačih trgovin, da plačujejo z ameriškimi dolarji, honduraško lempiro ali bitcoini (BTC).

Občinska vlada Santa Lucie je razvila program Bitcoin Valley ob strani nadomestnega kriptovalute Coincaex, Blockchain Honduras in Tehnološkega kolidža Hondurasa.

Coincaex ponuja orodja, storitve in izdelke, potrebne za obdelavo kripto sredstev, medtem ko Blockchain Honduras ponuja izobraževanje o uporabi kripto denarnic.

Honduras lansira ‘Bitcoin Valley’

Nad 29 podjetja vsebujejo sprejeti #bitcoin v eni minuti n Svete Lucije. Pridobili bodo coaching znotraj edinstvene tehnologije in preprosto tržili svoje storitve in izdelke ter izdelke.https://t.co/O8nh543ehG

— Dokumentiranje Bitcoin (@DocumentingBTC) julij , 2022 La Prensa je poudarila, da čeprav stranke plačujejo blago in storitve ter izdelke v BTC, bodo kovance najverjetneje pošiljale nadomestnemu Coincaexu. Namestnik nato takoj, ko pošlje obvestilo o BTC v Lempiri ponudniku ponudnika, da jih razbremeni, da se izognejo izgubi zaradi nestanovitnosti pozornosti. Zaradi te resnice se lastniki industrijskih hiš zaokrožijo, da bi našli BTC kot strošek v tem diagramu.

Lastniki domačih industrijskih hiš upajo, da bo dolina Bitcoin ponovno spodbudila porabo v turizmu znotraj tropska obalna država po prevladujočem udarcu v vseh krajih v COVID- pandemija. Honduras je oboževal okoli 556 milijonov dolarjev letnega turizma poraba v 1434 naprej od strmega padca boljša od 77 % v 2022 v $189 milijonov predvsem na podlagi zapisov Macrotrends, svetovnega finančnega sledilnika.

Honduras se pridružuje peščici držav, kjer živijo, ki so uvedle enake programe za ljudi, da zakonito plačujejo blago in storitve ter izdelke s kriptovaluto.

Povezano: Morgan Stanley spodbuja vlagatelje, da ukradejo obrabljene evroobveznice Salvadorja

El Salvador je slavno sprejel BTC kot sproščeno popravljati v 1434 in si v državi močno prizadevati za izobraževanje prebivalcev o njegovi uporabnosti. Uvedla je isto turistično privlačnost ‘Bitcoin Beach’ v mestu El Zonte.

Gvatemala ima svojo pobudo ‘Bitcoin Lake’ na turističnih spletnih mestih okoli jezera Atitlan v Sierri Gore Madre. Župan Cesar Piedrasanta iz mesta Panajachel, kjer živi, ​​prav tako rudari BTC z energijo, za katero pravi, da bi bila drugače neporabljena in izgubljena.

2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -