19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Hongkongsko posredništvo Futu ustavi kripto terminske pogodbe zaradi regulativnih vprašanj

Hongkongsko posredništvo Futu ustavi kripto terminske pogodbe zaradi regulativnih vprašanj

Ne-terminski kripto izdelki, kot je Grayscale Bitcoin Trust, naj bi bili še vedno na voljo na Futu Securities.

203 Skupno število ogledov

2 Skupaj delnice

Hong Kong brokerage Futu halts crypto futures over regulatory issues

Glavno spletno borznoposredniško podjetje s sedežem v Hongkongu naj bi zaradi regulativnih težav ustavilo trgovanje s terminskimi pogodbami s kriptovalutami.

Futu Securities, eno največjih borznih posredniških družb v Aziji, je ustavilo podporo kripto-terminske pogodbe in storitve trgovanja kot odziv na regulativne zahteve, kitajska finančna publikacija Sina Finance poroča v četrtek.

Služba za stranke platforme naj bi izjavila, da bo opustitev vplivala na večje pogodbe, vključno s CME Bitcoin terminske pogodbe, ena najzgodnejših terminskih pogodb za Bitcoin (BTC).

Skupina za pomoč strankam je ugotovila, da bodo kripto izdelki, ki niso terminski, kot sta Grayscale Bitcoin Trust in Osprey Bitcoin Trust, še vedno na voljo na Futu.

Futu se ni takoj odzval na prošnjo družbe Cointelegraph za komentar.

Povezano: Huobi naj bi v nekaterih državah začasno ustavil trgovanje s terminskimi pogodbami

Ustanovljeno v 2012, Futu Securities je investicijska družba, ki kotira na borzi Nasdaq in jo podpira kitajski internetni mogotec Tencent. Future Holdings, posrednik, ponuja storitve upravljanja premoženja v državah, kot so Kitajska, Hongkong in ZDA. Ustanovitelj in izvršni direktor Leaf Hua Li je nekdanji uslužbenec Tencenta.

V začetku junija so direktorji podjetja Futu napovedali načrte podjetja za razširitev storitev kriptovalut zunaj Kitajske ob ponovnem zatiranju pekinških bitcoinov. (BTC) in druge kriptovalute.

Huobi, ena največjih borz kriptovalut na svetu, je včeraj omejila storitve kripto izvedenih finančnih instrumentov za nove in obstoječe uporabnike zaradi zaskrbljenosti zaradi zatiranja zakonodaje na Kitajskem. Prejšnji mesec naj bi hongkonški regulatorji prepovedali trgovino na drobno v Hongkongu po dolgoletnih špekulacijah o verjetni prepovedi.

Prejšnji članekJužnokorejski kripto borzi je bilo prepovedano ravnati s kovanci, ki so jih sami izdali
Naslednji članekPrevaranti pošiljajo ponarejene denarnice strojne opreme žrtvam kršitve podatkov Ledger

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments