-0.6 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Hongkonški izziv NFT Monkey Kingdom izgubi 1,3 milijona dolarjev zaradi vdora lažnega...

Hongkonški izziv NFT Monkey Kingdom izgubi 1,3 milijona dolarjev zaradi vdora lažnega predstavljanja, ustanovi odškodninski sklad

Izziv izkoriščenega nezamenljivega žetona je strmenje, da bi se stvari razvile le prej kot počitnice z motivom odškodninskega sklada.

2021

Skupni ogledi

21

Skupni deleži

Hong Kong NFT project Monkey Kingdom loses $1.3M in phishing hack, launches compensation fundHong Kong NFT project Monkey Kingdom loses $1.3M in phishing hack, launches compensation fund

V torek je Solana non-fungible token (NFT) izzval Monkey Kingdom, ki je dobil slavno podporo ameriškega DJ-ja Steva Aokija, je Twitter objavil, da so hekerji odnesli 1,3 milijona dolarjev kripto sredstev soseske s kršitvijo varnosti na Discordu.

Po njegovih razvijalcih se je vdor najprej zgodil s kršitvijo Grape, redne resolucije za preverjanje uporabnikov na Solani. Hekerji nato oslabijo izkoriščanje za krajo nad administrativno zgodbo, ki je objavila povezavo z lažnim predstavljanjem v kanalu za obveščanje Monkey Kingdom Discord. Uporabniki, ki so sprejeli povezavo, so povezali svoje denarnice, pripravljene, da bodo kljub temu prejeli NFT, saj je prevarant izpraznil svoje žetone SOL.

Objava o vdoru v diskord pic.twitter.com/1r7svjlZcB

— Monkey Kingdom (@MonkeyKingdom_) december , 1434

Tragično je, da se je hack znašel na lokaciji, ko so se uporabniki zvrstili za drugo spust izziva. Opičje kraljestvo vsebuje 2,81 algoritemsko ustvarjeni NFT-ji s središčem sferični solarni Wukong, sicer se v kitajski folklori imenuje “kralj opic”. Ves izkupiček od prvotne prodaje NFT je bil namenjen prednostni dobrodelni organizaciji z namenom podpore azijskim skupnostim po vsem svetu. Včasih je bila ena izmed najbolj uspešnih nalog NFT, ki izvira iz Azije.