0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Hongkonško podjetje bo ponudilo zavarovanje za azijske imetje kriptovalut

Hongkonško podjetje bo ponudilo zavarovanje za azijske imetje kriptovalut

Zavarovanje in obvladovanje tveganj za digitalna sredstva bosta povečala zaupanje vlagateljev, je dejal OneDegree.

1200
Skupaj pogledi

62 Skupaj deleži

Hong Kong firm to offer insurance for Asian cryptocurrency holdingsHong Kong firm to offer insurance for Asian cryptocurrency holdingsHong Kong firm to offer insurance for Asian cryptocurrency holdingsHong Kong firm to offer insurance for Asian cryptocurrency holdings

Velika azijska zavarovalnica se je odločila za Bitcoin (BTC), da bi zagotovila model za druga podjetja na tem področju.

Večvrstna zavarovalnica OneDegree je v četrtek objavila, da sodeluje s Hongkong Bitcoin Exchange (HKbitEX), da bi zagotovil zaščito za skrbniško platformo slednje ON1ON. OneDegree trdi, da je prvi ponudnik zavarovanja digitalnih sredstev s sedežem v Aziji, ki je zavaroval $100 milijona digitalnih sredstev pod skrbništvom HKbitEX.

Povpraševanje po zavarovanju digitalnih sredstev raste, zavarovanje in upravljanje tveganj za digitalna sredstva pa bosta povečala zaupanje vlagateljev in pomagala pri razvoju trga , v skladu z OneDegree.

Zavarovanje tretjih oseb krije fizično škodo na denarnicah, ki jo povzročijo naravni dogodki, tveganja kibernetske varnosti, kot so zunanji vdori ali napadi zlonamerne programske opreme, ter namerna ali goljufiva dejanja zaposlenih.

Po objavi je soustanovitelj HKbitEX Ken Lo izjavil, da si želi dodatne institucionalne naložbe v kriptovalute. Nadaljeval je:

“Z več kot 1,768 licenciranih upravljavcev premoženja, Hongkong ima več kot 3 bilijone ameriških dolarjev sredstev v upravljanju. Upravljavcem premoženja želimo pomagati pri vstopu na ta trg na načine, ki jim omogočajo izpolniti tudi svoje fiduciarne dolžnosti do svojih končnih vlagateljev.”

Družba je dejala, da ustvarja bolj tehnološko rešitve za pomoč udeležencem kripto trga pri izogibanju tveganjem. Poleg lastne platforme za kibernetsko varnost Cymetrics bodo orodja strankam pomagala oceniti njihovo kibernetsko tveganje in upravljati, kot pravi podjetje.

Kot poročajo, Hongkong’s Securities in Futures Komisija trenutno pregleduje pravila, ki zajemajo transakcije z virtualnimi valutami, vključno s tem, ali lahko posamezniki vlagajo v sklade, s katerimi se trguje na borzi.

Hongkong je eden najpomembnejših in najpomembnejših na svetu ugledna finančna središča. To je pomembno vplivalo na inovacije kriptovalut. Mestna država je na primer rodila nekaj najbolj znanih in uspešnih kriptovalutov doslej, vključno z borzo izvedenih finančnih instrumentov kriptovalut FTX in platformo za digitalna sredstva Crypto.com.