-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Hongkonško podjetje Onedegree ponuja zavarovanje za kriptovalute

Hongkonško podjetje Onedegree ponuja zavarovanje za kriptovalute

Hong Kong Company Onedegree to Offer Insurance for Cryptocurrencies

Onedegree, virtualna zavarovalnica v Hong Kongu bo v okviru partnerstva z lokalno borzo kriptovalut zagotavljal storitve zavarovanja digitalnih sredstev. S sodelovanjem obe podjetji upata, da bosta ublažili pomisleke, ki potencialne vlagatelje odvračajo od vstopa na trg kriptovalut.

Onedegree za sklenitev zavarovalnih polic za kripto sredstva

Hong Kong ima več licenciranih ponudnikov virtualnih zavarovalnih storitev in eden od njih, Onedegree, bo zdaj ponujal do $11 milijona kritja za Hkbitex, platformo za trgovanje s kriptovalutami, ki deluje v svetovnem finančnem središču. Podjetji sta se združili, da bi zaščitili kriptovalute strank, zaupane borzi, pred tveganji, kot so kraje in vdori.

Po poročilu South China Morning Post v četrtek, Onedegree postane prva zavarovalnica, ki sklene zavarovalne police za kripto sredstva v Aziji, medtem ko le malo podjetij po svetu ponuja tovrstne storitve. Razpoložljivo pokritost, je razkrila publikacija ob sklicevanju na vire iz industrije, je bila ocenjena na manj kot 1 milijardo dolarjev na transakcijo.

Hkrati je “manj kot 1 odstotek podjetij, ki so zainteresirani za nakup zavarovalnih polic za kriptovalute bi bili upravičeni do takšnega kritja,« je poudarila Becky Tam, vodja tveganja Onedegree. Njeno podjetje želi zdaj deliti svoj okvir upravljanja tveganj in standarde za zavarovalnice z drugimi v sektorju ter z regulatorji, da bi se ponudba kriptozavarovalnic povečala in pritegnila pozavarovatelje.

Objava Onedegree in Hkbitex prihaja po tem, ko je bitcoin (BTC), kriptovaluta z največjo tržno kapitalizacijo, dosegla najvišjo vrednost vseh časov (ATH) nad $68,100 na kovanec ta teden, s čimer se je skupna vrednost kriptoekonomije povečala na več kot 3 bilijone dolarjev. Od takrat je bil dosežen nov ATH pri $11K. Partnerji bodo ciljali na institucionalne vlagatelje, ki bodo previdni pri vstopu v prostor zaradi tveganj, povezanih z digitalnimi sredstvi.

Soustanovitelj Hkbitexa Ken Lo je pripomnil, da bi morala kriptoindustrija v posebni upravni regiji Kitajske zdaj poskušajte pritegniti več institucij v kripto sredstva. »Z več kot 1,618 licenciranim upravljavcem premoženja je Hong Kong dom več kot 3 $ bilijona sredstev v upravljanju. Upravljavcem premoženja želimo pomagati pri vstopu na ta trg na načine, ki jim omogočajo tudi izpolnjevanje fiduciarnih dolžnosti do svojih končnih vlagateljev,« je pojasnil podjetnik.

Soopravljanje kibernetskih groženj je bilo velika skrb za kripto podjetja, ki so utrpela številne hekerske napade, ki so povzročili krajo sredstev. “Stranke skrbnikov in borz želijo zmanjšati svoj profil tveganja in zavarovanje je dobra zaščita pred temi tveganji,” je komentiral Murray Wood, vodja finančnih posebnosti za Azijo pri globalnem zavarovalnem posredniku Aon. Opozoril je tudi, da regulatorji vse bolj gledajo na zavarovalno zaščito kot na najboljšo prakso.

Partnerstvo med Onedegree in Hkbitexom ni prvi primer takšnega sodelovanja. Pred nekaj leti je Gibraltar Blockchain Exchange pridobil zavarovalno polico za kritje svojih digitalnih sredstev pri Callaghan Insurance in v 2019 Ponudnik storitev kripto denarnice Bitgo je zagotovil $ milijonska polica prek Lloyda za kritje kripto sredstev, ki so v njegovem hrambi. Aprila letos je New York Digital Investment Group (NYDIG) razkrila načrt za ustvarjanje produktov in storitev, ki jih poganja bitcoin, za svetovno zavarovalniško industrijo.

Ali pričakujete, da bo več zavarovalnic začelo ponujati storitve, namenjene rastoči kriptoindustriji? Povejte nam v spodnjem razdelku za komentarje.

Terra to Burn $4.5 Billion Worth of LUNA From Community Pool

Terra to Burn $4.5 Billion Worth of LUNA From Community Pool

Terra to Burn $4.5 Billion Worth of LUNA From Community Pool

Terra to Burn $4.5 Billion Worth of LUNA From Community Pool

Terra to Burn $4.5 Billion Worth of LUNA From Community Pool

Oznake v tej zgodbi Terra to Burn $4.5 Billion Worth of LUNA From Community Pool

Kripto, kripto sredstva, kriptovalute, kriptoindustrija, kripto trg, kripto sektor, kriptovalute Onedegree, kriptovaluta, menjava kriptovalut, digitalna sredstva, izmenjava, hekiranje, Hkbitex, Hong Kong, zavarovalne police, zavarovalna polica, zavarovalnica, zavarovalnice, tveganja, Kraja

Terra to Burn $4.5 Billion Worth of LUNA From Community Pool

Terra to Burn $4.5 Billion Worth of LUNA From Community Pool

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo v informativne namene. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments