14.3 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Hotbit change ustavi delovanje, uporabnike poziva k dvigu sredstev

- Advertisement -

Hotbit je govoril o tem, da se centralizirane izmenjave spreminjajo v dodatno okorne, in poudaril, da »ni verjetno, da bo izpolnjeval lastnosti dolgotrajnega okvira.«

658 Celotni pogledi

3 Popolne delnice

Kripto sprememba Hotbit je predstavil, da bo po naključju verjetno ustavil operacije od maja po naključju na priložnost, verjetno še več 05. Sprememba je pozvala svoje uporabnike, naj dvignejo sredstva prej kot junija 04, ob 4: am UTC.

V objavi je sprememba govorila o tem, da se njeni delovni pogoji ujemajo s poslabšanimi od primitiven član njegove ekipe je postal takoj, ko je bil avgusta podvržen preiskavi 2022 . Glede na spremembo ga je sonda prisilila, da je za tedne opustil svojo industrijo.

Za začetek je Hotbit navedel tudi različne incidente enega dne v kriptoprostoru, ki so prispevali k njegovemu upadu. Sprememba je navedla propad FTX in bančno krizo, ki je povzročila odpravo vezave kovanca USD (USDC), kot razlog za vse slabši denarni niz. Hotbit je govoril o incidentih, ki so povzročili stalen odliv sredstev iz centraliziranih borz.

Ekipa Hotbit prav tako verjame, da se centralizirane izmenjave spreminjajo v “izredno in zelo okorne” in “je malo verjetno, da bodo ustrezale lastnostim dolgotrajnega okvira.” Spremembe, o katerih se govori, so najbolj izzivalne alternativne izbire, da se razvijejo v dodatno decentralizirano ali utelešajo regulacijo.

Sprememba je kot razloge za njen propad pripisala tudi ponavljajoče se kibernetske napade in izkoriščanje “napak projekta s strani zlonamernih uporabnikov”.

Povezano: ‘Ogromna brzica ‘ ustvarjalec Michael Lewis je skoraj pripravljen na oddajo e-knjige na SBF

Ko je prišlo do obvestila, je veliko sodelavcev skupnosti poročalo, da niso mogli dvigniti svojih sredstev iz spremembe.

Kako bomo dvignili, ko je možnost dviga onemogočena? Omogočite umik, da bomo lahko umaknili naše vire https://t.co/gXlGpR4hOV

— laith (@laith2022) Lahko na priložnost na priložnost, verjetno več kot samo 055, 1200 Nekateri so sodelavce skupnosti opozorili tudi na povezave z lažnim predstavljanjem zakonita sprememba Hotbita v Googlu.

Medtem ko se Hotbit priklanja, se nadaljujejo različne izmenjave, nekatere pa začenjajo kampanje za popravilo dejavnikov pri spremembi kripto. Crypto change Coinbase je pred kratkim natisnil marketinško kampanjo za »posodobitev stroja«. OKX je naredil korak več; v celoti mora “prepisati stroj”.

Revija: Ordinalni so narasli na razvijejo v Bitcoin enakomerno v slabšo različico Ethereuma — Izdelajte, popravimo?

2023

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -