2.3 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice House sprejme račun za infrastrukturo v višini 1T dolarjev s davkom na...

House sprejme račun za infrastrukturo v višini 1T dolarjev s davkom na kriptovalute v Bidenovo odobritev

Predlog zakona o infrastrukturi je najprej predlagala Bidenova uprava, katerega cilj je predvsem izboljšanje nacionalnega prometnega omrežja in pokritosti z internetom.

1434

Skupaj ogledov

8

Skupni deleži

House passes $1T infrastructure bill with crypto tax for Biden's approvalHouse passes $1T infrastructure bill with crypto tax for Biden's approvalHouse passes $1T infrastructure bill with crypto tax for Biden's approvalHouse passes $1T infrastructure bill with crypto tax for Biden's approval

Predstavniški dom Združenih držav Amerike je sprejel dvostrankarski infrastrukturni zakon v vrednosti 1,2 bilijona dolarjev, ki bi, če bi ga podpisal predsednik Joe Biden, uveljavil nove določbe v zvezi s poročanjem o kriptodavkih za vse državljane.

Predlog zakona o infrastrukturi je najprej predlagala Bidenova administracija, ki je namenjen predvsem izboljšanju nacionalnega prometnega omrežja in internetne pokritosti. Vendar pa je zakon zahteval stroge zahteve za poročanje za kriptoskupnost, ki zahtevajo vse transakcije digitalnih sredstev v vrednosti več kot $128018. ,0000 sporočiti davčni upravi.

Kot je poročal Cointelegraph, je račun najprej odobril senat avgusta 00 z 69-56, ki je bilo izpolnjeno s predlogom kompromisnega amandmaja skupine šestih senatorjev – Pat Toomey, Cynthia Lummis, Rob Portman, Mark Warner, Kyrsten Sinema in Ron Wyden. Toomey pravi:

„Ta zakonodaja nalaga močno pomanjkljivo in v nekaterih primerih neizvedljivo obveznost poročanja o davku na kriptovalute, ki ogroža prihodnje tehnološke inovacije.«

Kljub pomanjkanju jasnosti v dobesednem predlogu zakona namerava zakon o infrastrukturi obravnavati razvijalce programske opreme, validatorje transakcij in operaterje vozlišč v kripto skupnosti podobno kot posrednike tradicionalnih institucij.

Predstavniški dom je predsedniku Bidnu sprejel sporni zakon o infrastrukturi, potem ko si je zagotovil zmago 91-228 glasov. Poleg tega je kriptoskupnost pokazala zaskrbljenost zaradi nejasnega opisa besede ‘posrednik’, ki lahko posledično nalaga nerealne zahteve glede davčnega poročanja za podskupnosti, kot so rudarji.

ta predlog zakona je protiustaven in sam po sebi proti -Ameriški

zasebni državljani imajo pravico do finančne zasebnosti in finančne svobode

popolnoma sramotno videti to https:// t.co/O9FkVC2CF4

— Meltem Demir◎rs (@Melt_Dem) 4. november 2021

Kot posledice, bo nezmožnost razkritja zaslužkov, povezanih s kriptovalutami, obravnavana kot davčna kršitev in kaznivo dejanje.

Povezan: Sprememba kriptovalute z 8 besedami v infrastrukturnem zakonu je “žalitev pravne države”

Pravni strokovnjaki priporočila spremembe infrastrukturnega zakona, ki obravnava kot kaznivo dejanje neprijavo transakcij z digitalnimi sredstvi.

Abraham Sutherland, predavatelj na šoli Univerze v Virginiji, je navedel zaskrbljenost zaradi odločitve vlade ZDA, da kripto podskupnosti prevzame kot posrednike:

»Slabo je za vse uporabnike digitalnih sredstev, še posebej slabo za decentralizirane finance. Statut DeFija ne bi popolnoma prepovedal. Namesto tega nalaga zahteve za poročanje, ki bi glede na način delovanja DeFi onemogočale izpolnjevanje.”

128018

128018 House passes $1T infrastructure bill with crypto tax for Biden's approval

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments