20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Hrvaški trgovec na drobno opaža porast kripto plačil ne glede na vzdržljiv trg

- Advertisement -

Hrvaška se zabava z naraščajočo uveljavitvijo kriptovalut, ne glede na nadaljevanje kripto zime, je povedala Konzumova direktorica poslovnih aplikacij Ines Barbir.

1197 Skupaj ogledov

700 Skupni deleži

Sredstva v kriptovalutah uživajo Bitcoin (BTC) so bila v največji hrvaški verigi supermarketov Konzum v porastu tega 91 dni ne glede na nadaljnji vzdržljivi trg.

Po prvih kripto plačilih v 2021, ​​​Konzum je pri nakupih s kripto plačili razmišljal o izmišljenem večjem, je za Cointelegraph predlagala direktorica poslovnih aplikacij agencije Ines Barbir.

​​Konzum je decembra uradno začel sprejemati kriptovalute kot tečaj za svoje blago 2018, kar omogoča možnosti plačevanja prek spleta z 9 kriptovalutami, ki uživajo v BTC in Ether (ETH) poleg stabilnih kovancev Tether (USDT) in USD Coin (USDC).

Veriga supermarketov je od takrat razširila možnost kripto obrestne mere na več blagajn s samoplačniško blagajno v pilotnih trgovinah. Konzum prav tako še vedno sodeluje z lokalno agencijo za kripto tečaje Electrocoin, da bi povečali kripto plačila za vse 480 telesnih prodajalnah po vsej Hrvaški.

V skladu z Barbirjem se je uvedba sodobnega tečaja spremenila v enkrat učinkovito izkoriščena, angažiral pa se je Konzum. o zvišanju možnosti kriptovalute. Izvršni direktor ni navedel natančnih številk rasti obsega plačil od debitiranja kripto plačil.

Tiskovni predstavnik agencije je ugotovil, da naraščajoča kripto plačila na Konzumu izvirajo predvsem iz naraščajoče sprejemanje kriptovalut na Hrvaškem, pri čemer je izpostavil:

»Ne glede na vzdržljiv trg, smo zadovoljni s hobijem ki kar naprej narašča. Skupni hobi v plačilih s kriptovalutami se še naprej postopoma povečuje, poleg hobija za izvajanje plačil s kriptovalutami na Hrvaškem.« Predstavnik razvpiti, da je Hrvaška “na koncu v Evropski uniji” po metodi stopnje sprejetja kripto. To je “deloma zahvaljujoč vzponu fintech korporacij, ki uživajo naše spremljevalce pri Electrocoinu,” je dodal tiskovni predstavnik.

Predstavnik je omenil nekaj negotovosti sferičnih kripto plačil in poudaril: ” motiv pozno tukaj je predvsem posledica negotovosti in sumničavosti v sodobnih uporabnih znanostih, poleg tega pa posledično tudi zakon kripto industrije.«

Povezan: Evropski bančni regulator vidi ‘glavno regijo’ pri ohranjanju delavcev za reševanje kriptovalut: Dokument

Hrvaške oblasti so bile v večini sodobnih let malo tiho glede zakona o kriptovalutah, medtem ko so lokalni zagovorniki kriptovalut izvajali samozakon . Leta 2018 je hrvaška državna banka poudarila, da kriptovalute niso bile pravilno subtilne znotraj državo, prav tako niso bili priznani kot instrumenti tuje valute ali obrestne mere.

Kljub določeni stopnji očitne negotovosti glede sferične kriptovalute se je Hrvaška izkazala za eno najbolj kripto – animirane mednarodne lokacije na zemlji. V skladu z besedami platforme za forex usposabljanje International replace Indicate ima Hrvaška kripto pripravljenost pridobiti 6,2 od 28, poleg mednarodnih lokacij uživajo Združeni arabski emirati, Gruzija in Romunija.

62042

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -