19.1 C
Ljubljana
Thursday, July 29, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice HSBC postane prvi tuji subjekt, ki je vgrajen v dubajski blockchain KYC

HSBC postane prvi tuji subjekt, ki je vgrajen v dubajski blockchain KYC

HSBC namerava izboljšati postopek KYC za lokalne vlagatelje in poslovne stranke z izkoriščanjem tehnologije veriženja blokov.

1146 Skupaj ogledov

6 Skupaj delnice

HSBC becomes first foreign entity onboarded to Dubai’s KYC blockchain

Svetovni bančni velikan HSBC je sporočil, da je bil uspešno vključen v regionalni zasebni blok, ki ga osredotoča Know-Your-Customer (KYC) in ki ga podpira dubajska vlada.

HSBC je prvi in četrti ustanovni član, ki je začel delovati na platformi “UAE KYC Blockchain Platform”, ki jo je razvilo oddelek za gospodarski razvoj s sedežem v Dubaju, imenovano “dubajsko gospodarstvo”

Platforma blockchain UAE KYC je nacionalni ekosistem za izmenjavo preverjenih podatkov, ki jih poznate, med organi za izdajo dovoljenj in finančnimi institucijami v Združenih arabskih emiratih.

The Gulf News, dodatek HSBC platformi vlagateljem omogoča digitalno odprtje računa pri th Mednarodna banka, ki uporablja podatke, ki jih je druga banka že preverila prek verige blokov.

Direktor za razvoj dubajskega gospodarstva Omar Al Mehairi je pohvalil platformo za prihranek učinkovitosti in izboljšanje splošno poslovno klimo v ZAE, pri čemer je zapisal:

„Platforma blokovne verige UAE KYC je spremenila pot do bančnega računa vlagatelja z bistvenim skrajšanjem časa za vzpostavitev odnosov z bankami. To bo pozitivno izboljšalo uvrstitev ZAE v svetovnem indeksu enostavnosti poslovanja. «

Platforma je bila ustanovljena februarja 2020 in omogoča bankam, da preusmerijo postopek preverjanja identitete, ki je lahko dolgotrajen in drag postopek po tradicionalnih metodah.

Članstvo v KYC Blockchain obsega glavne lokalne banke in finančne institucije, vključno z Emirates Islamic, Emirates NBD, Commercial Bank of Dubai, Abu Dhabi Commercial Bank, RAKBANK, in Mashreq Bank.

Povezano: Združeni arabski emirati lovijo kripto in sprejetje blockchaina

Bližnji vzhod upa, da bo postal središče digitalnih financ z Dubaj v središču. Marca je Cointelegraph poročal, da si dubajska uprava za finančne storitve (DFSA) še naprej prizadeva ustvariti standardiziran okvir za predpise o kriptovalutah v mestu.

Vendar so oblasti maja izdale opozorilo o Dubai Coin, kriptovaluti, ki se označuje kot “uradna digitalna valuta Dubaja”, ki ni bila nikoli odobrena.

Prejšnji članekSenatorka Cynthia Lummis podpira kripto za ameriške pokojninske načrte
Naslednji članekCoinMarketCap lansira zamenjave žetonov Ethereum, ki jih poganja Uniswap

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments