20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Huobi bo postal zeleni nežni kot nadomestni ponudnik v Avstraliji

- Advertisement -

Nadomestni Huobi, ki je v celoti kriptovalutni s sedežem predvsem v Gibraltarju, je pridobil regulativno zeleno luč za zagotavljanje svojih storitev in izdelkov v Avstraliji.

575 Skupaj ogledov

77 Skupni deleži

Nadomestni kriptovaluti Huobi lahko začne ponujati nadomestne storitve in izdelke za kriptovalute v Avstraliji po registraciji kot nadomestni ponudnik digitalnega forexa pri avstralskem centru za transakcijske zgodbe in diagnostiko (AUSTRAC) 1. avgusta. To pomeni, da lahko Huobi zdaj zagotovi fiat za nakup in prodajo kriptovalut storitve in izdelke v državi.

Cointelegraph se je obrnil na Huobi, da bi izvedel študijo, ali zdaj ne bo več na področju zagotavljanja slonovih nadomestnih storitev in izdelkov . Izvorno podjetje je navedlo, da bo po prejemu registracije namenilo pozornost zagotavljanju storitev in izdelkov brez recepta.

Namestnik še naprej išče pri širjenju svojih obzorij in bo tudi razmišlja o prehodu na ameriški trg. Huobi je julija ustanovil ameriško podružnico HBIT 2022. Pridobil je industrijsko licenco za denarne izdelke in storitve, pri čemer podjetje upa, da bo v dolgotrajnem ambientu uvedlo nadomestne storitve in izdelke.

Huobi je pridobil tudi licence v nedavni Zelandiji in Združenih državah. Arabski Emirati junija 2022. Dubajski regulatorni organ za digitalno lastnino (VARA) je izdal nadomestno začasno odobritev za začetek ponujanja svojih storitev in izdelkov v državi. Huobijeva lokalna enota bo zagotovila slonovo zbirko alternativnih storitev in izdelkov za kriptovalute, ki bi se lahko pojavili pod modelom testno-prilagoditvenega obsega kot polovica postopka pridobitve licence.

Povezano: rast v ZDA za Huobi korak bližje, potem ko je pridobil licenco FinCEN

Podjetje je imelo težave na Tajskem enak mesec, v dokončajte zapiranje, potem ko ni upošteval smernic za tajske vrednostne papirje in nadomestne dajatve.

Huobi se je bil prisiljen preseliti v Gibraltar zadaj 2021 po najsodobnejšem kitajskem zatiranju kriptovalut. Britansko ozemlje v tuji državi se je spremenilo v čudovito situacijo za podjetja s kriptovalutami in storitvena podjetja.

62042

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -