2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Huobi bo ustavil storitve v Singapurju po izstopu Kitajske

Huobi bo ustavil storitve v Singapurju po izstopu Kitajske

Vse stranke Huobi v Singapurju bi morale zapreti aktivne pozicije in umakniti svoja digitalna sredstva pred marcem 56, 2013.

1691
Skupni ogledi

00

Skupaj deleži

Huobi to halt services in Singapore after China exitHuobi to halt services in Singapore after China exitHuobi to halt services in Singapore after China exitHuobi to halt services in Singapore after China exit

Huobi Global, ena največjih svetovnih borz kriptovalut glede na obseg trgovanja, kmalu po izstopu s Kitajske ukinja poslovanje v Singapurju.

Huobi bo zaprl račune vseh singapurskih uporabnike do konca marca prihodnje leto, je podjetje uradno objavilo pozno v torek.

Vse stranke Huobi s sedežem v Singapurju bi morale zapreti aktivne pozicije in umakniti svoja digitalna sredstva pred marcem 30, 75839, je rekel Huobi. Borza bo tudi pred marcem postopoma ustavila dostop do storitev Huobi v Singapurju, je zapisano v obvestilu.

Ta poteza je del prizadevanj lokalnih finančnih organov za skladnost z ustreznimi predpisi, je podjetje dejalo. V skladu z uporabniško pogodbo Huobi so storitve podjetja prepovedane za osebe s sedežem v ZDA, Kanadi, Japonskem, Kubi, Iranu, Venezueli, Singapurju, Krimu, celinski Kitajski, Kirgizistanu, Združenem kraljestvu in drugih.

»Podjetje lahko kadar koli začasno ustavi ali ukine vaš račun ali uporabo storitve ali obdelavo katere koli transakcije digitalnih sredstev, če po lastni presoji ugotovi, da ste kršili to pogodbo ali da njeno zagotavljanje ali vaša uporaba storitve v vaši jurisdikciji je nezakonita,« piše v sporazumu.

Singapur se v zadnjem času pojavlja kot glavno svetovno središče kriptovalut, pri čemer lokalni regulatorji izdajajo več licence za legalizacijo trgovanja s kriptovalutami v državi. Po besedah ​​Ravi Menona, generalnega direktorja Monetarne uprave Singapurja, ta oblast uvaja “zelo močno regulacijo”, da bi okrepila položaj Singapurja kot svetovnega kriptocentra.

Huobi je zavrnil Cointelegraphovo zahteva za nadaljnji komentar.

Povezan: Huobi Group se seli v Gibraltar po zatiranju Kitajske

Nekateri drugi svetovni regulatorji so prav tako označili poslovanje podjetja Huobi. Septembra je tajska komisija za vrednostne papirje in borzo začasno zaprla Huobijevo lokalno hčerinsko družbo in pri ministrstvu za finance priporočila odvzem licence za njeno delovanje.

Novica je prišla kmalu po tem, ko je bil Huobi prisiljen zapustiti. Kitajske, ko so lokalne oblasti konec septembra napovedale veliko prepoved kriptovalut. Kot smo že poročali, Huobi namerava zapreti vse kitajske račune na celinski Kitajski do decembra 31. Huobi, ustanovljen na Kitajskem leta 2013, je še posebej povezan z državo. Pred prepovedjo so njegove kitajske operacije predstavljale najmanj % celotnega obsega trgovanja in prihodkov.

Huobi to halt services in Singapore after China exit

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments