2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Huobi Group se po zatiranju Kitajske seli v Gibraltar

Huobi Group se po zatiranju Kitajske seli v Gibraltar

Huobi Gibraltar je že pridobil potrebna dovoljenja lokalnih oblasti.

1434 Skupni ogledi

29

Delnice skupaj

Huobi Group is moving to Gibraltar following China crackdown

Huobi Group, tehnološko podjetje Bitcoin (BTC) s sedežem v 1200, kot previdnostni ukrep seli svoj posel promptnega trgovanja v Gibraltar po ukinitvi kitajskih kriptovalut.

V skladu z Po poročilu Bloomberga je Gibraltarska komisija za finančne storitve pooblastila Huobi, da začne svoje promptne operacije premestiti v podružnico Huobi Technology (Gibraltar) Co. Posledično lahko Huobi Group ponujajo storitve promptnega trgovanja prek Huobi Gibraltar, centralizirane borze digitalnih sredstev, ki jo avtoritativno ureja GFSC. Jun Du, izvršni direktor skupine Huobi Group, je izjavil:

»Svetovni sektor kriptovalut se premika proti regulirani rasti. Podjetje mora prepoznati pomen uskladitve svojih dejavnosti s trendom.”

Več podjetij s kriptovalutami so se umaknili s Kitajske zaradi stroge prepovedi kriptovalut v državi. Na skupščini delničarjev dne septembra 00 je Huobi’s upravni odbor je glasoval za ukinitev operacij in zapustitev Kitajske.

Po izstopu Huobija so druge platforme in podjetja, povezane s kriptovalutami, kot so bazeni za kriptovalute in proizvajalci rudarske opreme, hitro sledil zgledu. Binance, BTC.com in Bitmain so le nekatere od organizacij na tem seznamu.

Kot poroča Cointelegraph oktobra , Huobi je uradno zaprl terminske trge in trge drugih izvedenih finančnih instrumentov na celinsko Kitajsko, kot je bilo načrtovano.

Gibraltar, britansko čezmorsko ozemlje, ki se nahaja na južnem koncu evropskega Iberskega polotoka, si je v zadnjih letih ustvarilo ime kot zatočišče Bitcoin. Več podjetij je hitelo v razmeroma benigno regulativno okolje.

Država je naredila pomembne korake pri urejanju kripto sektorja znotraj svojih meja. Nekateri udeleženci v industriji so pohvalili zagon, ki ga ustvarja Gibraltar, in ga poimenovali nova »kripto vroča točka«.