19.6 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Market novice Huobi naloži 24-urno zamudo pri umiku kripto, da bi ublažil špekulacije

Huobi naloži 24-urno zamudo pri umiku kripto, da bi ublažil špekulacije

Odločitev borze se popolnoma ujema s stalnim in večstranskim zatiranjem pekinških vlagateljev v kriptovalute v državi, da bi preprečila odliv kapitala in nestanovitnost v kripto sektorju.

1598 Skupno ogledov

7 Skupaj delnice

Huobi imposes 24 hr crypto withdrawal delay to dampen speculation

Huobi Global, trenutno druga največja kripto borza na svetu po dnevnem obsegu trgovanja, je predstavil 24 – urna zamuda pri dvigu žetona za vsa trgovanja brez recepta (OTC).

Odločitev je udarec za vse uporabnike Huobija, nekateri pa poleg tega ne bodo mogli umakniti svojih žetonov toliko časa 36 ur, če sistem ocenjevanja borze oceni, da so posebej ogroženi. Huobi je dejal, da je poteza del njegovega poskusa “postopnega uvajanja številnih strategij obvladovanja tveganj, ki zajemajo večji del uporabnikov.” Dodaja tudi, da pričakuje, da bo zamuda “učinkovito preprečila izgube uporabnikov zaradi dotoka tveganih sredstev in zaščitila varnosti uporabniškega premoženja. “

Predvsem Huobi izvaja ožjo različico tega ukrepa od avgusta lani, ko je prvič naložil zamudo pri umiku žetona do 36 ure za določene uporabnike z večjim tveganjem.

Zdi se, da se je nova, celovitejša pobuda popolnoma uskladila s stalnim in večstranskim zatiranjem pekinških vlagateljev v kriptovalute v državi, ki je nedavno usmerjeno v rudarski sektor, bančne storitve in kripto Kot odziv na te omejitve se je velik obseg kripto trgovanja v državi preusmeril na trg OTC, ki je razmeroma neurejen in zagotavlja prenos devizne valute. ne poteka neposredno na borzah.

Visoke ravni dejavnosti na trgu OTC med regulativnimi zatiranji so ustaljeni vzorec na Kitajskem: nazaj 2017, ko je Peking prvič ukrepal proti kripto borzam, so se vlagatelji podobno prilagodili s prehodom na OTC trgovanje. Huobi je sam prvič uvedel svojo OTC storitev novembra 2017 med vrsto vedno strožjih omejitev o kripto trgovanju v državi.

Povezano: Huobi prepoveduje trgovanje s kripto izvedenimi finančnimi instrumenti za uporabnike na Kitajskem

Današnje novice so v nasprotju z napovedmi nekaterih analitikov, ki so pričakovali, da bo Peking se lažje dotaknite trgovanja z OTC, saj ocenjuje, da sektor predstavlja manjše tveganje bega kapitala kot redne borze. Kljub temu je South China Morning Post danes poročal, da oblasti oblasti menijo, da je sektor OTC prehod tako za odliv kapitala kot za pranje denarja, pa tudi spodbuda za visoko nestanovitnost na kripto trgih.

Konec prejšnjega meseca je Huobi posodobil svoj dokument o uporabniškem sporazumu in prepovedal trgovanje s kripto izvedenimi finančnimi instrumenti za vse obstoječe kupce na Kitajskem in številne druge jurisdikcije. V začetku junija je platforma že posredovala, da bi novim uporabnikom preprečila trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti vzporedno z zmanjšanjem dovoljenega vzvoda za trgovanje z 125 x do manj kot 5x.

Prejšnji članekNizozemska nogometna ekipa AZ Alkmaar za zadrževanje Bitcoinov in plačevanje igralcev v BTC
Naslednji članekBithumb prepove zaposlenim trgovanje s kripto na svoji platformi

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments