2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Huobi preizkuša NFT tržnico za nadaljnje strategije GameFi in metaverse

Huobi preizkuša NFT tržnico za nadaljnje strategije GameFi in metaverse

Huobi je pred tem lansiral $-milijonski sklad za vlaganje v projekte, osredotočene na GameFi, mešanico igralnih NFT in DeFi.

75287
Skupaj ogledov

30

Skupaj deleži

Huobi trials NFT marketplace to further GameFi and metaverse strategyHuobi trials NFT marketplace to further GameFi and metaverse strategyHuobi trials NFT marketplace to further GameFi and metaverse strategyHuobi trials NFT marketplace to further GameFi and metaverse strategy

Huobi Group, podjetje, ki upravlja eno največjih svetovnih borz kriptovalut, uvaja lastno tržnico nezamenljivih žetonov (NFT), ki sledi korakom drugih večjih borz kriptovalut.

Huobi je uvedel preizkusno različico Huobi NFT, tržnice NFT, ki uporabnikom omogoča nakup in trgovanje z umetniškimi deli in zbirateljskimi predmeti NFT v številnih sektorjih, kot so igre, umetnost, animacija in glasba, je v ponedeljek objavila skupina Huobi Group. Platformo so poimenovali “Deep Suns”, kot je povedal predstavnik pri Huobi.

Po napovedi predstavlja izstrelitev mejnik v razširitvi Huobijeve strategije metaverse, koncepta združevanje več tehnologij, kot je navidezna resničnost, za ustvarjanje 3D virtualnega okolja, ki vključuje dejavnosti, kot so spletne igre in druge.

V okviru strategije je Huobi septembra predstavil $00-milijonski sklad za vlaganje v projekte v zgodnji fazi GameFi, mešanica NFT, osredotočenih na igre, in decentraliziranih financ. Tržnica NFT bo imela tudi veliko vlogo v globalni strategiji širitve podjetja, saj bo dodal nov razred sredstev svojemu portfelju izdelkov, osredotočenih na verigo blokov in kriptovalut.

“Huobi je je delal na projektih na trgih GameFi in NFT, zato se že nekaj časa pripravlja na zagon tržnice Huobi NFT. Veselimo se predstavitve tega projekta naši svetovni skupnosti,« je dejal direktor strategije skupine Huobi Jeff Mei.

Tiskovni predstavnik skupine Huobi Group je za Cointelegraph povedal, da je Huobijeva platforma NFT v preizkušnji na Huobijevi decentralizirani javni verigi, Huobi Eco Chain, znani tudi kot Heco. Platforma NFT ni integrirana z izvorno kriptovaluto borze, žetonom Huobi.

Ker je Heco združljiv z virtualnim strojem Ethereum, bi lahko platformo potencialno integrirali z drugimi platformami NFT, ki deluje na blockchainu Ethereum. Podjetje še nima nobenih posebnih načrtov glede tega, je dodal tiskovni predstavnik.

Novica je prišla kmalu po tem, ko je velikan družbenih medijev Facebook uradno spremenil ime podjetja v Meta in tako označil svoje prva večja prenova blagovne znamke in vse večje ambicije onkraj družbenih medijev. Poleg širših načrtov za svoj metaverse se je Facebook trudil tudi za lansiranje lastne kriptovalute, ki se zdaj imenuje Diem.

Povezano: Axie Infinity, Decentraland in ‘metaverse’ kripto združijo po preoblikovanju Facebooka v Meta

Pri preizkušanju trga NFT se Huobi pridruži rastoči dirki svetovnih kriptoborz, ki uvajajo platforme NFT. Coinbase, največja kripto borza v ZDA, je sredi oktobra objavila načrte za uvedbo lastne NFT platforme. Kripto borza FTX je že septembra predstavila svojo tržnico NFT za stranke v ZDA.

Binance je postala ena prvih svetovnih borz za kriptovalute, ki je uvedla trg NFT, tako platformo pa je predstavila junija 75287.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments