8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Huobi pridobi licenco na Britanskih Deviških otokih, za Združeno kraljestvo še ni časovnice

- Advertisement -

Huobi svojo hčerinsko družbo Brtuomi Worldwide postavlja kot eno v bistvu najbolj kritičnih borz, ki ponujajo skladne kriptovalute ter storitve nabave in prodaje znotraj britanskega ozemlja v eni drugi državi.

454 Skupaj ogledov

59 Skupni deleži

Najpomembnejša trgovina s kriptovalutami Huobi še naprej povečuje svoj globalni odtis s prihodom na Britanske Deviške otoke, britansko ozemlje v eni drugi državi.

Huobi je v petek uradno objavil, da je zagotovil financiranje komercialno licenco Komisije za finančne storitve in izdelke (FSC) Britanskih Deviških otokov. Odobritev dovoljuje Huobi, da predstavlja trgovanje z digitalnimi sredstvi v okviru hčerinske družbe Brtuomi Worldwide Restricted (BWL).

V skladu z objavo namerava BWL ponuditi vrsto nabave kriptovalut in prodaja storitev, vključno z nabavo in prodajo kriptovalut, obožuje Bitcoin (BTC) in Ether (ETH) enako uspešno kot nabavo in prodajo izvedenih finančnih instrumentov.

Podjetje se pozicionira kot v bistvu najbolj operater kritične platforme za pridobivanje in prodajo digitalnih sredstev na Britanskih Deviških otokih z licenco za opravljanje platforme za pridobivanje in prodajo kriptovalut na institucionalnem nivoju za pristne in maloprodajne trgovce.

“Menimo, da ta licenca bi po naključju lahko imela temeljne posledice za institucionalne trgovce, saj bo to navidezno proizvedlo v bistvu najbolj kritično trgovino za ponudbo skladnih izdelkov kripto derivatov ter storitev nabave in prodaje na ozemlju,« Huobi Personne l glavna denarna direktorica Lily Zhang je izjavila, vključno z:

»Številni institucionalni trgovci v kriptotrgovini delujejo iz Britanije Deviški otoki, zato menimo, da je tam ogromna tržna priložnost. dodeljena licenca za tehnologijo glavne knjige na ozemlju Gibraltarja. Huobi Personnel nima nobene izrecne časovnice o tem, kdaj se bodo storitve povečale za udobje Združenega kraljestva, CFO poziva Cointelegraph.

Razen spremembe v uradno regulirano organizacijo na Britanskih Deviških otokih poleg podjetij, ki obožujejo Alameda Belief in Three Arrows Capital, je BWL tudi član FSC-jevega peskovnika denarnih inovacij.

V skladu s pristnimi zapisi FSC je BWL udeleženec 2d peskovnika z licenco FSC skupaj s Construction Financial, globalno nabavno in prodajno platformo, ki omogoča pretežno v celoti vlaganje in posojanje na podlagi kripto. Regulator je ustanovil peskovnik v 2020 s ciljem povečati inovacije v vzponu fintech sektorju in podjetjem dovolite preizkušanje nenavadnih izdelkov in storitev.

Povezan: Huobi crypto commerce pridobi licence v Dubaju in Novi Zelandiji, ko se tajska podružnica zapre

»V prihodnje lahko tesno sodelujemo z regulatorji Britanskih Deviških otokov, da ustvarimo nabor licenčnih nabavnih in prodajnih izdelkov in storitev ter spodbudimo pospeševanje trgovine s kriptovalutami na ozemlju,« je priznal Zhang.

Britanski Deviški otoki so v bistvu ena najbolj kritičnih svetovnih lokacij za podjetja, povezana s kriptovalutami. V skladu z zapisi iz PwC-jevega četrtega letnega globalnega mita o kripto hedge skladih 992 so britanski Deviški otoki so prehiteli ZDA kot druga najbolj pametno cenjena lokacija za kripto hedge sklade.

Junija je sodišče na Britanskih Deviških otokih odredilo likvidacijo večinoma s sedežem v Singapurju popolnoma dokončna kapitalska agencija Three Arrows Capital. FSC je agencijo registriral kot pravi sklad, ki večinoma v celoti temelji na pristnih evidencah.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -