17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Huobi Tech za začetek kripto spremljanja ETF v Hongkongu za maloprodajne trgovce

- Advertisement -

Tudi če domnevamo, da ima Huobi Tech nenormalen naslov s tipično kripto nadomestno platformo Huobi Global, nima nobene zveze s podjetjem za kriptovalute in deluje neodvisno.

531 Skupni ogledi

33 Skupaj deleži

Huobi Tech, upravljavec skladov, ki kotirajo na javnih borzah v Hongkongu, načrtuje ustanovitev sklada za spremljanje nadomestnega trgovanja s kriptovalutami (ETF) za male vlagatelje.

Nadomestna borza v Hongkongu družba je menda predložila predlog za ceno vrednostnih papirjev in terminskih pogodb (SFC) za svoj kripto ETF. Novi izdelek ETF bo verjetno namenjen malim vlagateljem z lastnino manj kot 8 milijonov HK$ (1 milijon USD), poroča South China Morning Put up.

Podpredsednik Podjetje Romeo Wang je priznalo, da bi kripto ETF, ki ga regulira Hongkong, zagotovil boljšo varnost vlagateljem, in tudi znan, da so dejavno vključeni v SFC in upa, da bodo vzpostavili zanesljivo komunikacijo, da bi predstavili regulirano kripto ETF blago, ki je na voljo na trgu.

Huobi Tech ni odgovoril na Cointelegraphove zahteve za komentarje o času objave.

Huobi računa na najbolj sedanji prosti čas pri blagu kripto ETF za male vlagatelje, ki so bili prej omejeni na najboljše dobro obveščene vlagatelje. Januarja so naši upravni organi v Hongkongu uvedli skupno sferično ponudbo omejenih izjem za maloprodajne trgovce, da bi razumeli del trga kripto ETF, ki trguje na reguliranih borzah v ZDA in Združenem kraljestvu.

Sferično označeno blago, ki temelji na digitalnih sredstvih, v dva razreda, in sicer kompleksno in nekompleksno, najboljšo izgradnjo, ki bi jo lahko predvidoma dovolili maloprodajnim trgovcem.

Povezan : Aktivisti arhivirajo hongkonški časopis za demokracijo znanja na blockchain

Hongkong je z nekaj izjemami uvedel stroge ukrepe za omejitev nakupovanja in prodaje kriptovalut za profesionalce. Domneva se, da so trgovci z lastnino več kot 1 milijon dolarjev dobro obveščeni in jim je dovoljeno menjavanje digitalne lastnine na podlagi postopka reguliranih ponudb.

Huobi Tech je uradno imenovan Pantronics Holdings. osredotočenost z elektronskega blaga na trg digitalnih sredstev. Tudi če domnevamo, da ima nenormalen naziv s tipično ekipo nadomestne kriptovalute Huobi Global, javno kotirano podjetje v Hongkongu deluje kot poštena oseba.

Huobi Abilities deluje kot upravitelj sklada z vnemo na trgu digitalnih sredstev. Pred svojim najnovejšim predlogom za maloprodajni kripto ETF je podjetje v prvem tednu marca uvedlo mizo za kriptovalute (OTC).

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -