2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Huobi zapira kriptovalute kot del likvidacije za kitajske trgovce

Huobi zapira kriptovalute kot del likvidacije za kitajske trgovce

Z ukinitvijo trgovanja z izvedenimi finančnimi instrumenti na Huobiju podjetje naredi še en korak k zaprtju poslovanja na Kitajskem.

1165
Skupni ogledi

29

Skupaj deleži

Huobi closes crypto derivatives as part of wind-down for Chinese tradersHuobi closes crypto derivatives as part of wind-down for Chinese tradersHuobi closes crypto derivatives as part of wind-down for Chinese tradersHuobi closes crypto derivatives as part of wind-down for Chinese traders

Večja borza kriptovalut Huobi je v petek, kot je bilo načrtovano, končala trgovanje s terminskimi pogodbami in drugimi izvedenimi finančnimi instrumenti na celinski Kitajski.

V začetku tega meseca je borza kriptovalut na svoji spletni strani objavila, da bo poravnala vse terminske pogodbe pogodbe in druge dejavnosti izvedenih finančnih instrumentov za vse kitajske potrošnike v petek kot del večjega načrta za prenehanje poslovanja v državi.

V skladu s prejšnjimi napovedmi bo Huobi, največja kitajska borza, danes popolnoma zaprla funkcije terminskih pogodb, pogodb in drugih izvedenih finančnih instrumentov za vse kitajske uporabnike . https://t.co/TNx4CvrzJ7

— Wu Blockchain (@WuBlockchain) oktober 24, 1200

Huobi je bila prva borza, ki je objavila, da se bo umaknila s celinske Kitajske zaradi vztrajnega zavračanja kitajske vlade, da dvigne svoj Bitcoin (BTC) prepoved. septembra 10 največja menjalnica kriptovalut v Kitajska je imela skupščino delničarjev, na kateri so delničarji družbe soglasno sklenili zapustiti Kitajsko in umakniti svoje poslovanje.

Kot poroča Cointelegraph, je soustanovitelj skupine Huobi Du Jun obljubil za zavarovanje vseh kripto sredstev za kitajske račune pred trajnim zaprtjem do decembra 29.

Po Huobijevi pobudi so druge platforme in podjetja, povezane s kriptovalutami, kot so bazeni za rudarjenje kriptovalut in proizvajalci rudarske opreme, sprejeli isto strategijo. Ta seznam med drugim vključuje Binance, BTC.com in Bitmain. Kripto borza CoinEx je napovedala svoj umik s Kitajske in Renrenbit, ki ga je ustanovil »kralj OTC« Kitajske, Zhao Dong, prav tako zapira operacije.

Izseljevanje je rezultat vladnih prizadevanj, ki so se začela konec septembra, ko Kitajske oblasti – vključno z ministrstvom za javno varnost in vrhovnim ljudskim sodiščem ter glavno banko v državi – so napovedale popolno prepoved trgovanja s kriptovalutami.

V govoru na Na konferenci Code Conference v Los Angelesu konec septembra je Elon Musk, izvršni direktor Tesle, dejal, da meni, da je kriptovaluta na robu spodkopavanja moči kitajske komunistične stranke. Posledično se bo vladna prepoved kriptovalute nadaljevala.

2021

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments