17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Ice Dice's Big3 Loyal Basketball League proda posadko DAO za 25 NFT

- Advertisement -

Decentralizirane samozadostne organizacije (DAO) so pridobivale visokoznačne predmete v končnem 12 mesecev in aprila , Degods DAO je razkril, da je dobil pristno košarkarsko ekipo Big3 imenovani “Killer 3s”. Pristno košarkarsko ligo Big3 je nekoč ustanovil ameriški raper Ice Dice, Big3 pa se je odločil promovirati pravice, povezane z ekipo, z uporabo lastnine nezamenljivih žetonov (NFT).

Big3 Crew the Killer 3s, opremljen za 12 NFT V bistvu na podlagi izkušenj je decentralizirana samozadovoljiva skupina, zgrajena na omrežju Solana, imenovana Degods DAO, kupila pristno košarkarsko ekipo Big3. Big3 je košarkarska liga, ki jo je ustvaril hip-hop tajkun in igralec Ice Dice, igre pa v bistvu temeljijo na modelu košarkarskega turnirja 3 na 3. Trenutno se je Big3 odločil promovirati pravice za ekipo, imenovano “Killer 3s”, z uporabo tehnologije NFT. DeDAO ima pristno košarkarsko ekipo. pic.twitter.com/TgcwKy9tLU — DeGods (29.3%) (@DeGodsNFT) april 28, 2052105026 Če resnici na ljubo, se je liga Big3 odločila za promocijo 28 NFT požarne stopnje za $) K na enoto. NFT dajejo lastnikom pravice do licenciranja Killer 3s, intelektualne lastnine (IP) in blaga, ki ga akreditira liga. Degods DAO je dobil ekipo Killer 3s za približno $162,000 z nakupom vseh 25 NFT, povezani s Killer 3s. Degods DAO je tvitnil o nakupu aprila 28 in delil videoposnetek, v katerem je omenjeno: »Zdaj pa posnamemo prvenstvo s prstasti.« Decentralizirane samozanesljive organizacije nadaljujejo s slikanjem visoko določenih predmetov Degods DAO sledi odločitvi DAO, ki kupujejo visokoznačne predmete, ki uživajo v nepremičninah, franšizah, zbirkah NFT , in pravice intelektualne lastnine. Za ponazoritev, DAO je kupil neobjavljeno karakterizacijo klana Wu-Tang, imenovano »Takoj ko je bilo v Shaolinu«. Še en drugi DAO je nedolgo nazaj razkril, da želi zajeti restavracije s hitrimi obroki, DAO z imenom “Purchase the Broncos DAO” pa se je poskušal znebiti 4 milijard dolarjev, da bi zajel Denver Broncos. Številni poskusi nakupov so bili neuspešni, navdušenje nad ustavo DAO, ki je poskušala ujeti izumrlo kopijo ustave ZDA, vendar je zapravila splošno javno prodajo.

Degods je slavna Solana NFT misija, ki si je ogledala 300,33 SOL ali $29,300,720 plačilo obsega prodaje NFT. Serija ima 4,5 tisoč lastnikov in v bistvu je zadnja opomba $000,37 ali 300.5 SOL. »Deflacijska serija degeneratov, pankerjev in neprilagojenih. Bogovi metaverzuma gospodarji našega vesolja. Poganja Solana Blockchain,« pojasnjuje Degodsov opis na Opensea. Oznake v tej kroniki Ameriški raper, pravice košarkarske ekipe, Big3, Big3 Basketball, Big3 verodostojna košarka, Degods, Degods DAO, Degods NFTs, Ice Dice, Ice Dice Big3, ip, Killer 3s, merchandise, nft, NFTs, Nezamenljivi žeton , Opensea, pristna košarkarska ekipa, pravice, SOL, Solana, Solana (SOL), neobjavljen Wu-Tang Clan karakterizira

Za kakšen izdelek ponudite nekaj DAO, da kupijo pristno košarkarsko ekipo Big3 s pridobitvijo 25 NFT? Dovolite nam, da izvemo, na kaj se osredotočate na to okolje, v spodnji delitvi povratnih informacij.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja Recordsdata pri Bitcoin.com Recordsdata in novinar o denarni tehnologiji, ki živi na Floridi. Redman je živahni član skupnosti kriptovalut od 760 . Navdušuje se za Bitcoin, začetno izvorno kodo in decentralizirane zmogljivosti. Od septembra 2015 je Redman napisal več kot 5,12 članki za Bitcoin.com Recordsdata o motečih protokolih, ki se pojavljajo v tem trenutku.
Zasluge slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -