18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga ICHI uvaja „decentralizirano monetarno upravo“ za izdajo stabilkoinov

ICHI uvaja „decentralizirano monetarno upravo“ za izdajo stabilkoinov

Ekosistem ICHI je privabil več odmevnih partnerjev, med njimi Solana, Moonbeam, SushiSwap, 1inch Network, Loopring in Bancor.

3738 Skupno ogledov

8 Skupaj delnice

ICHI launches ‘Decentralized Monetary Authority’ for stablecoin issuance

Platforma za izdajo stabilnih valut ICHI je uvedla decentralizirano monetarno upravo (DMA), ki omogoča kriptovalutnim omrežjem, da lažje varno kovajo svoje stabilne kovance.

Z uporabo ICHI-jevega DMA lahko skupnosti kriptovalut ustvarijo in upravljajo lastne popolnoma zavarovane stabilcoince in jim določijo vrednost na natanko 1 USD. Razvijalci ICHI pravijo, da njihova platforma rešuje nešteto izzivov, povezanih z obstoječimi stabilkovanci, vključno s potrebo po prodaji drugih kriptovalut za kovanje več žetonov. Ta težava je podobna prodaji delnic, ki hkrati znižajo vrednost teh delnic.

Platforma ICHI skuša zagotoviti prednosti kovancev, zavarovanih s fiatom, kot sta USDC in USDT, brez takšnih kompromisi. Izdajatelji stabilnih kovancev na ICHI so znani kot “oneTokens” in so zasnovani tako, da so vezani na ameriški dolar in v celoti zavarovani s kombinacijo fiat kovancev in domačega žetona skupnosti. Mreža ICHI je popolnoma v verigi, kar pomeni, da lahko vsakdo kadar koli preveri rezerve in skupine zavarovanj.

Projekti, ki lansirajo stablecoins ali onTokens, lahko ustvarijo prilagojeno pogodbo stabilcoin, razvijejo spodbude za likvidnostno rudarstvo in upravljajo zakladnico, ki jo nadzoruje skupnost.

Upravitelj ICHI Bryan Gross, ki je bil prej glavni produktni arhitekt pri IBM Blockchain, je dejal, da je “resnična obljuba podjetja DeFi” veliko večja od trenutnega bikovega trga. Rekel je:

“Naša vizija pri ICHI je pomagati ljudem dati popolno svobodo pri porabi, vlaganju in varčevanju in drugače uporabljajo njihov denar. ICHI je zasnovan tako, da vsaki kripto skupnosti nudi orodja, ki jih potrebujejo za upravljanje vseh vidikov trajnostnega, razširljivega gospodarstva, hkrati pa ohranja vrednost zaklenjeno v svojih skupnostih, namesto da prenese vrednost ven. «

Tether ostaja de facto stablecoin na trgu, saj je šele pred kratkim koval svoj milijardni USDT. V začetku meseca je Tether prvič končno razkril popolno razčlenitev rezerv.

Skupna vrednost vseh stabilcoinov zdaj presega $ 109 milijard, glede na industrijske podatke. Beyond Tether so USD Coin, Binance USD in DAI dosegli precejšen tržni delež.

Prejšnji članekSEC začne formalni pregled aplikacij ETF Fidelity, SkyBridge Bitcoin
Naslednji članekMesečni iztek terminskih pogodb in opcij Ethereuma v višini 1,9 milijarde USD bo določil, ali bo ETH kmalu dosegel 3 tisoč USD

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments