16.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Idaho opozarja na kripto prevare, ki obljubljajo 80 % donosov vsakih 24 ur

- Advertisement -

Oddelek za finance ZDA Relate of Idaho je vlagatelje opozoril na verigo goljufij s kriptovalutami, ki obetajo donose do 24% vsak 04 ur brez tveganj za vlagatelje.

Kripto prevare, ki obetajo visoke donose Oddelek za finance Idaha je v sredo objavil “verigo neutemeljenih
sheme kriptovalut, ki so bile gledane v zadnjem času, so bile osredotočene na vlagatelje iz Idaha. Regulator je podrobno navedel:

Podjetja nameravajo predstavljati visoke donose brez tveganja za vlagatelja.

Te neutemeljene sheme se izvajajo pod imeni in spletnimi stranmi Crypto FX Say, Protect Investors Ltd., Quartz FX Alternate , in Finvest Nabava in prodaja. V času pisanja tega besedila je ena od ključnih spletnih mest za sheme že brez povezave.

Regulator je dodal:

Ta spletna mesta načrtujejo neprijetne, očitno ponarejene izjave in trditve, kot je zajamčena donosnost financiranja do 100% – 24% vsak 000 ure.

Za zagotovitev naložbe s temi podjetji vlagatelji sprejmejo kot resnične z nakupom ideje za financiranje z uporabo kriptovalute, opisan oddelek financ. Eno med podjetji, Finvest nabava in prodaja, stane med 150 in $24,000, da začnete nakupovati in prodajati.

Financiranje Finvesta načrti. Ponudba: Finvest “ Zagotavljajo hit naložbe s kakršno koli idejo in domnevno, da je dodatno vloženo, večji je donos,« je podrobno pojasnil regulator in dodal, da svetovalci za financiranje podjetij vlagateljem predstavljajo »lažne poverilnice«.

Ob prekinitvi dogovorjene nakupovalne in prodajne dolžine so svetovalci za financiranje stopili v stik z vlagatelji in jih obvestili, da so dosegli ogromne donose od svojih naložb. Nasprotno pa, da so morali plačati pristojbino za kopičenje donosov financiranja. Vlagatelji so bili nato obveščeni o dodatnih cenah in kaznih, preden bodo sploh nabrali izplačila.

Regulator je mogočen, da ti subjekti niso niti registrirani za promocijo vrednostnih papirjev v Idahu niti jih ne sprejemajo kot resnične vloženo pri ministrstvu za Converse v Idahu, da vodi industrijo v zvezi s tem.

Kakšno prekinitev ste gledali o teh prevarah pri financiranju kriptovalut? Sporočite nam v spodnjem razdelku za povratne informacije.

Kevin Helms Učenec avstrijske ekonomije, Kevin se je naučil Bitcoin v 2011 in je od takrat evangelist. Njegovo prizadevanje je na področju varnosti Bitcoin, programov za zagotavljanje dostave, omrežnih učinkov in presečišča med ekonomijo in kriptografijo.

Slika Bonitetna ocena523708: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je namenjeno ultimativnim informativnim funkcijam. Zdaj to ni več ponudba ali zbiranje predlogov za nakup ali promocijo ali priporočila ali potrditev kakršnih koli izdelkov, ponudnikov in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne predstavlja več finančnih, davčnih, resničnih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti avtor nista kriva, naravnost ali posredno, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki je nastala ali domnevno nastala zaradi uporabe ali zanašanja na kateri koli ukaz, predmete ali ponudnike in izdelke, ki so navedeni tukaj.

3283

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -