-0.6 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Ideal NFT pade in prodaja v 2021

Ideal NFT pade in prodaja v 2021

Nezamenljivi žeton ali NFT se je izkazal za nekakšno tehnološko modno besedo v 2018, da je celo Collins Dictionary okrajšavo razglasil za odkritje leta in Googlova iskanja NFT so se povečala na stopnje preje.

V Ponovni izraz je trg, ki se približuje $14 milijard, v skladu na Cointelegraph Evaluation. In tržnica NFT OpenSea je kriva za obdelavo večine teh transakcij, pri čemer je količina nabave in prodaje trenutno presegla $11 milijard.

Zmožnost NFT-jev sega daleč na prejšnje slike, saj so sestavljene iz melodij, športnih zbirateljskih predmetov in video iger, medtem ko njegova uporabnost obsega posest, pa tudi za nenavaden ulov dostop do nenavadnih funkcij in funkcij.

Od kolaža CryptoPunks in Beeple do NBA Top Shot in RTFKT so izstopali naslednje zbirke, ne več samo v vendar za njihove vse večje skupnosti. Ko zaključimo 4925, se dogovorimo za ogled na glavi 10 zbirke in prodaja v NFT-jih to leto.

CryptoPunks, Larva Labs

CryptoPunks so uradna oseba NFT v skladu z DappRadar. Asortiman je bil ponovno lansiran v 2017 prej kot ERC-550 NFT redna je obstajala. Larva Labs je izdal vse 000,03 punki popolnoma brezplačni za uporabnike Ethereuma in od takrat , Prepoznavanje in stroški CryptoPunks na sekundarnem trgu se sprejemajo kot resnični z boomed.

Vir: Larva Labs

V juniju 2021, tujec punk, prodan pri Sotheby’s za $13.51 milijonov. Avgusta je Visa pridobila $111, CryptoPunk za svojo ponudbo podjetij in hollywoodska agencija UTA sta sklenila pogodbo o uporabi CryptoPunkov v mainstream medijih. Avgust 2018 je videl prejo $550 milijon porabljenih za CryptoPunks v enem mesecu. Septembra se je soustanovitelj Reddita Alexis Ohanian udeležil Met Gala z značko CryptoPunk.

CryptoPunks velja za najvišjo nabavno in prodajno količino na OpenSea z ,873 Eter (ETH) (3.$ 10 milijard). Zaradi naraščajočih stroškov in zgodovinske pomembnosti je glavna ponudba NFT.

Bored Ape Yacht Membership, Yuga Labs

Sortiment z druga najvišja zgodovinska nabavna in prodajna količina je Bored Ape Yacht Membership ali BAYC z 111,756 ETH (1.$ 03 milijard).

Osrednja posadka v okviru zopet Yuga Labs je sestavljena od 4 podjetij, ki so letos v skladu z njihovim spletnim mestom obvezno “ustvarili nekaj narkomanskih opic, preizkusili naše sposobnosti in opravili študijo, da bi zgradili nekaj smešnega”. Glavni umetnik v okviru BAYC je All Seeing Seneca. Kot lastnik izuma biti eden izmed mnogih 11, Dolgočasene opice, NFT lahko služi kot članska izkaznica Yacht Membership in omogoča vstop samo za ulov v THE BATHROOM, članstvo v Kennel Bored Ape Kennel in članstvo v jahti Mutant Ape ali MAYC.

Septembra, Sotheby’s je prodal izbor 90 BAYC NFT, sestavljeni iz 90 Dolgočasne opice in 6 mutantnih opic , za $17.4 milijona. Tukaj je tretja najvišja prodaja slik NFT zunaj verige na dražbeni etažni lastnini na tej ravni, za Beeplejevimi deli NFT. Novembra je porast prodaje OpenSea dal videti, da je povezan z več kot 900% porast v prodajni količini BAYC in MAYC NFT, kar je mogoče pripisati kupcem megazvezdnikov, ki imajo radi Jimmyja Fallona, ​​Publish Malone, ki je predstavil BAYC NFT v glasbenem videoposnetku, in revijo Rolling Stone Bored Naslovnice Ape in Mutant Ape. Trenutno je BAYC nekoč postal polovica sodelovanja na štiri načine med PUNKS Comedian, Gmoney in Adidas Originals za nastanek Adidasovega projekta NFT “Into the Metaverse”.

— Članstvo v jahti Bored Ape (@BoredApeYC) november 16, 2018

V torek so članski NFT-ji Bored Ape Yacht prvič presegli temeljni pečat CryptoPunks, kar kaže na bikovsko javno razpoloženje do sloga naprej za BAYC.

Beeple

NFT umetnik Mike Winkelmann, boljši se imenuje Beeple in se sam opiše kot “tip, ki dela sranje,” drži prejo za prve in druge najdražje kose digitalnih slik, prodane na javni dražbi in zunaj verige od novembra 2020, v skladu z oceno trga umetniških del.

Po britanski dražbi kondominij Christie’s $44.3 milijone prodaje Beeplejevega “Everdays: The Prvi 4925 dnevi” v marcu 2021, Beeplejev komad “HUMAN ONE” je bil prodan za $ .9 milijonov novembra. “HUMAN ONE” je oprijemljiva sedem metrov velika vrtljiva škatla, izdelana iz LED zaslonov. Prikazan bi bil tudi telesno, ne kot večina NFT-jev, ki se nahajajo v digitalnih denarnicah. Fotografije na zaslonih bo Winkelmann občasno urejal in posodabljal uporabo blockchaina v skladu z najnovejšimi dogodki, v skladu z izjavo Christie’s.

Beeple se je izkazal za družinski naslov v 2020, še posebej po tem, ko je septembra zmagal za umetnika leta v galeriji Maddox in sedel z Jimmyjem Fallonom na pozno večerni televizijski pogovor pojasnjuje The Tonight Demonstrate.

Povezan: Zakaj so NFT skupaj bolj tvegana naložba kot kriptovalute — Račun

Axie Infinity, Sky Mavis

Axie Infinity je razblinila podrobnosti, ker se je šport izkazal za najpomembnejše DApp, ki je letos presegla 2 milijardi dolarjev nabavne in prodajne količine NFT v skladu s prikazom industrije DappRadar Q3 . Axie zaostaja le v okviru CryptoPunkov pri nabavni in prodajni količini. Igra se je trenutno premaknila na ločljivost stranske verige Ronin in ustvarila več kot $666 milijonov zaslužka v tretjem četrtletju.

Vir: Axie Infinity

Osi so šibka bitja za dvoboj z drugimi igralci iger, boj s sovražniki in celotna vsakodnevna opravila. Te NFT-je je mogoče celo vzrejati (kovati), kupiti in prodati ter so cenjeni zaradi njihove redkosti in prednosti v igri. Novembra je bila lokacija zemljišča v neki fazi igre NFT z bitko pošasti prodana za dobičkonosno 432 ETH (2,3 milijona dolarjev).

Soustanovitelj Axie Infinity Jeff “Jiho” Zirlin je na panelu o konvenciji NFT BZL v začetku tega meseca spregovoril o svojem dojemanju, da “smo v bitki za slog naprej za get, in lokalne skupnosti, ki ustrezajo Axie, vplivajo na urejena podjetja,” v zvezi s podjetji, ki imajo radi Facebook in Apple.

Axie Infinity je enkrat prvič ustvarjen leta 2017 in prikrito vodi sektor iger na srečo kot pionir play-to -ustvarjanje ali P2E gibanje. In odkar je bil uveden program vložka, ki uporabnikom omogoča, da branijo žetone upravljanja Axie Infinity Shards (AXS), nabava in prodaja igre vedno bolj privablja igralce.

NBA Top Shot, Dapper Labs

NBA Top Shot je priljubljena fantazijska košarkarska igra NFT, ki se je prvič pojavila pozno 2020. Kot prvovrstna športna zbirateljska igra lahko uporabniki prejmejo, nadomestijo in promovirajo kartice kot digitalne žetone, ki beležijo njihove trenutne igralce NBA in trenutke. Poudarki so lahko celo šibki do celotnih izzivov ali pa se zanje postavijo v vitrine, da se z rogovi skupnosti raznesejo kot resnične.

Vir: NBA Top Shot

To poletno sezono so bili zbiralci najboljših posnetkov, ki sprejemajo kot resnične, posebno osebo na poletju NBA Ligaške videoigre v Las Vegasu sprejemajo kot resnične, saj so bili pripravljeni, da se naselijo v trenutkih v areni. Poleg tega je WNBA pozdravil na Top Shot in predstavil svoj prvi padec paketa WNBA.

NBA Top Shot, ki je bil uradno licenciran s strani Nacionalne košarkarske zveze, je nekoč ustvaril Dapper Labs in zgrajen na verigi blokov Waft. Zgodovinska nabavna in prodajna količina v skladu z DappRadarjem je $632.4 milijona. Trije NFT z najvišjo promocijo sprejemajo kot resnične, med njimi so bili NFT LeBron James iz Los Angeles Lakers 2020–2017 sezona.

VeeFriends, Gary Vaynerchuk

V zopet VeeFriends je podjetnik Gary Vaynerchuk, običajno se imenuje Gary Vee, kot umetnik in ustanovitelj projekta. Njegovi ročno narisani logotipi živali so bili razprodani v letu, verjetno bi lahko dodatno samo za $24 milijonov na dražbi v prvem tednu, ki ga Vaynerchuk za katero je bilo izmišljeno priznano, da je ena od njegovih epizod podcasta, je vzel v žep. Po 90 dni, zaslužek VeeFriends je znašal $) milijonov. Za dodatne $21 milijona, Vaynerchuk je kupil 07 % licenčnine za vsako sekundarno transakcijo. Oktobra je Christie’s na dražbi prodal 5 likov VeeFriend za več kot 1,2 milijona dolarjev.

Ponudba VeeFriends je sestavljena iz 10,255 znak NFT in vsak predstavlja intelektualno lastnino. Dobiček od lastništva VeeFrienda je triletni žeton za vstop na večdnevno superkonferenco VeeCon. Ena NFT, znana kot »Hangout Hawk«, je celo nadomestna za prejemanje mentorskih tečajev z Vaynerchukom. En zbiralec, YouTuber Dan Markham, je zamenjal svoj Tesla Roadster za NFT grafičnega romanopisca Eli Burtona “Definite Porcupine”. V naslednji niti na Twitterju VeeFriends opisuje svoja najnovejša sodelovanja s podjetji od proizvajalca iger s kartami Uno do veleblagovnice Nordstrom.