16.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Idealen način, da naredite Minecraft, da spoznate Metaverse in Web3

- Advertisement -

Kaj je Metaverse?Metaverse je časovna dolžina, ki jo je skoval Neal Stephenson v svojem 811 znanstvena fantastika nenavadna Snežna razbitina , ki vztraja pri prihodnjih virtualnih dejstvih-predvsem primarno temelji na spletnem svetu. Nekateri trdijo, da je izrečeno Stephensonovo nenavadno napovedovanje dolge hitrosti. načela časa bledijo naprej in nazaj, najprej raziščimo, kaj je Metaverse skozi objektiv nečesa bolj dostopnega: Minecrafta. Vendar pa več o tem kasneje.Za razliko od spleta in celo virtualnega dejstev, kot ga poznamo danes, bi lahko Metaverse morda morda bil popolnoma potopno 3D vzdušje kraj ljudje bi morda morda morda delali drug ob drugem in z digitalnimi objekti kot v času, ko so bili dejanski.

Metaverse še ne obstaja v celoti. Vendar pa nekatere platforme ohranjajo že ustvarjene izkušnje, ki se končajo s tem, kar bo Metaverse verjetno občudoval. Video video igre na primer ohranjajo že premaknjene meje igranja iger s pomočjo virtualnih ekonomij in dogodkov v igri.

Preprosto, Metaverse je misel na spletno 3D vesolje, ki združuje različna virtualna področja. Fundamentalno občudujte prihodnjo ponovitev spleta, Metaverse se počasi uresničuje. Cilj je omogočiti strankam, da se družijo, igrajo in celo delajo na teh 3D območjih.

Priznati bi bilo treba, da se je z razvojem tehnologije pojavilo nekaj, kar občuduje uporabljeno Metaverse biti neizogibnost – naravni razvoj vrst, ko so stvari tekle v svojo smer.Povezano: Microsoft metaverse proti Facebook metaverse: Kakšna je razlika?

Kaj je Web3?Web3 je tretja tehnologija svetovnega širokega spleta in se sklicuje na domiselno in predvidljivo decentraliziranega spleta. Prva iteracija ali Web1 je bila včasih navdušena nad statičnimi izdajami, medtem ko je Web2 sprožil dinamično izdajo in izbire družbenih medijev.

Zdaj je pri Web3 stopnja zanimanja visoka mamljivo v nasprotju z bolj decentraliziranim spletom, kjer so stranke na nivoju svojih evidenc. Web3, ki je prvi in ​​prevladujoč znan kot »semantični splet« izumitelja svetovnega širokega spleta Tima Berners-Leeja, je usmerjen proti omogočanju spletnih mest in namenov za bolj avtonomno in inteligentno usmerjanje zapisov.

Prek uporabnih znanosti občudujejo Gargantuan Info, strojnega študija in tehnologije decentralizirane knjige (DLT), bi lahko zapise morda učinkovito obdelali na pametnejši način, ki ga človek bolj občuduje.

Kako je Minecraft dragocen instrument za poznavanje Metaverse?Minecraft je igra, ki igralcem omogoča gradnjo in raziskovanje v 3D svetu. Poleg tega je ena od vseh prvih video iger, ki ponujajo virtualni finančni sistem, pri čemer so igralci v situaciji, da spremenijo elemente. Kot tak bi lahko Minecraft morda dejansko bil starodaven, da bi poznal misel o Metaverse. Z ugotovitvijo, da je moda naročati Minecraft, ljudje lahko višje zaznava Metaverse in Web3. Poleg tega lahko odkrijejo o spretnosti teh idej in o tem, kako bodo dejansko starodavne v resničnem svetu.

Zakaj je Minecraft pomembna platforma metaverse? Nekaj ​​ključnih komponent gradi Minecraft kot pomembno platformo za Metaverse. Minecraft je izjemno prilagodljiv, ta metodologija, s katero lahko igralci ustvarijo svojo vzdrževalno težavo in jo razdrobijo z drugimi. To olajša ustvarjanje novih izkušenj in svetov v celotnem športu. Minecraft ima poleg tega učinkovito organizirano in živahno skupnost, ki ustvarja občutek pripadnosti, ki igralcem omogoča, da se povežejo drug z drugim. Najpomembneje je, da se Minecraft dosledno razvija, na splošno se izdajajo nove izbire in posodobitve. To olajša ustvarjanje novih izkušenj in svetov v celotnem športu. Obstaja veliko več področij, na katerih je Minecraft uspel kot načinov, kar zadeva metaverze. Razbijmo jih pod: Metaverzum Minecraft je decentraliziran — nihče ga ni lastnik Pojasnjeno je, zakaj je želja Taga Zuckerberga, da bi zgradil Metaverse s pomočjo Facebooka, naletela na posmeh med mnogimi znotraj kripto skupnosti.

Facebookov prenos nam omogoča, da nas poučijo o metaverzumu, ki je v veliki meri v lasti tehnoloških velikanov, ki občudujejo Zuckerberga. To je monopol na vsakem posameznem mestu še enkrat in je v nasprotju z zrnom decentralizacije, kar je resnično tisto, kar je Metaverse zastavljen. Nasprotno pa je Minecraft pomemben primer decentraliziranega metaverza. Medtem ko je Microsoft lastnik športa, je to precej odmaknjena izvirna platforma, na katero lahko vstopi in igra vsak. Nobena družba ne nadzoruje športa ali narekuje, kaj lahko igralci igrajo.

Minecraft deluje učinkovito, saj lahko vsak metaverse ohranja svoja načela delovanja. V Minecraftu lahko vsak ustvari metaverse, v okviru namere Facebooka, da ustvari monolitno različico Metaverse. Ta decentralizacija je zaželena za uspeh Metaverse, saj omogoča bolj demokratično in izvirno vzdušje, kjer lahko vsak prispeva. Potopna je tudi z nizkofi tehnologijoKljub vsemu vašemu hudomušniku v zvezi z Metaverse izjemno visoko -tehnološka različica celotne serije, za katero vemo, da je danes veljavna za splet, Minecraft nam daje vpogled v to, kaj bi v resnici bil.

Minecraftu je uspelo biti izjemno poglobljeno, medtem ko uporaba tehnologije z nizko hitrostjo – ni obveznih navideznih dejstev (VR), razširjenih dejstev (AR) ali hologramov. Pomembe, ki obkrožajo prihajajoči metaverse, domnevajo, da so digitalni svetovi lahko najbolj produktivni v resnici poglobljeni s kamerami VR, pripetimi na naše glave. In morda veter, ki nam piha v ušesa iz nanoventilatorja za popolno mero, tako da lahko dejansko začutimo sled, ko se sprehajamo po našem digitalnem vrtu.Ampak , Minecraft dokazuje, da bi lahko metaverzi morda bili učinkovito poglobljeni, tudi če so dostopni prek računalniških monitorjev, ki jih je enostavno nositi – očala za VR niso potrebna. Če tega še niste preizkusili, lahko Minecraft pospeši tudi na zelo obrabljeni opremi.

Minecraft ima izrecni razlogDrugi ljudje igrajo Minecraft iz različnih razlogov. Nekateri vztrajajo, da ustvarjajo, nekateri vztrajajo, da raziskujejo, nekaj pa dejansko ohranja, da se družijo. Minecraft se je na nek način spremenil v platformo, s katero lahko izvajamo vse te predmete in še več.The igra ponuja izrecni razlog, da jo narekuje kot nasprotnik drugim video igram na trgu. To je eno od načel, ki pojasnjujejo, zakaj je Minecraft tako uspešen. To je igra, ki bi lahko morda dejansko bila nekaj drugega, kar vam je všeč, zaradi česar je idealna za vse, ki morajo raziskati spretnost Metaverse.

Minecraft Training , kot primer, študentom omogoča potovanje in snemanje svetov in kultur mimo njihovega ohranjanja. Za ponazoritev, Piki Studios je v sodelovanju z Microsoftom pomagal študentom v Original Zealandu odkriti kulturo Te Ao Māori skozi Minecraft.Povezan: Metaverse za usposabljanje: Kako lahko virtualna dejstva navdihnejo fakultete in fakultete

Kako izvajati sodelovanje ljudi v metaverzu Minecraft? Zagrizeni igralci iger lahko sodelujejo drug z drugim prek različnih programov, ki so enakovredni klepetu, osebnim sporočilom in ploščam. Poleg tega se lahko igralci iger pridružijo strežnikom in igrajo skupaj. Strežniki so namenski svetovi iger, s katerimi se lahko igralci povežejo.

V bistvu je najbolj splošen način sodelovanja v Metaverse prispevati v celotnem kontekstu strežnika, na katerem ste. možnost biti na. Medtem ko ste v strežniku, ki si prizadeva doseči veliko različico, boste vztrajali pri vključevanju vsak dan, da boste dosegli datum znižanja.

Medtem ko boste kot del 2D strežnika za simulacijo življenjskega sloga, boste ohranili svojo vlogo, bodisi kot bojevnik, rudar ali borec. Medtem ko ste na strežniku z legendami s frakcijami in podobnimi, boste vztrajali pri igranju vlog in gradnji potovanja tako dejanskega, kot je to, je verjetno, da se boste morda znašli v situaciji, ki bi si jo lahko predstavljali vsi igralci.

Kritične metaverse pobude, zgrajene na prvi vrsti MinecraftObstaja več kot ducat pobud, ki predvsem temeljijo na spletna igra, z Minecraft world seed nonfunsible žetoni (NFT), ki se prodajajo za desetine sto dolarjev in vsak. Za ponazoritev, NFT Worlds je veriga 10, nenavaden svet Minecrafta NFT. Vsak NFT ima “svetovno seme” ali kodo, ki lahko ustvari svet Minecraft. Metaverse cilji se poleg tega lahko gostijo na igralčevem vzdrževalnem strežniku s pomočjo preverjenih graditeljev.Uplift World je še en drug metaverse Minecraft, metaverse z igranjem za varno, zgrajen na veriga blokov WAX. Poleg tega uporablja NFT in ima transportni železniški sistem, ki je žetoniziran.

Enjin je bil, nasprotno, eden od vseh zgodnjih izdajalcev vtičnika Minecraft metaverse EnjinCraft in Java SDK. To je nekaterim ljudem omogočilo, da zgradijo metaverzum Minecraft na blockchainu z uporabo Enjina in Ethereuma, kar ponuja poučevanje o dolgi hitrosti, saj več graditeljev gradi na vrhunskem Minecraftu.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -