8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Idealno dobro obnašani akterji: BCH, APE v sredo padla na 2-mesečno najnižjo vrednost

- Advertisement -

Bitcoin cash je padel na dva -mesečno nizko vrednost v sredo, ko je škrlatni val zajel trge kriptovalut. Žeton je padel za več 10% v smeri današnje seje, pri čemer je dosegel najnižjo stopnjo od julija. Apecoin je doživel isto usodo, padel je za več 14%.

Bitcoin Cash (BCH) Bitcoin Cash (BCH) je v današnji seji padel na dvomesečno dno, kot cene padle za več kot 09% prej čez dan.

Po najnižji vrednosti $75. 09 je v torek BCH/USD zdrsnil na najnižjo vrednost $90.24 v smeri dneva padca.

Zaradi padca bitcoin cash pade pod dolgotrajno spodnjo mejo $90.00, dosegel najnižjo raven od julija 24 v okviru dogovora.

BCH/ USD – grafikon za vsak dan Kot je razvidno iz grafikona, je to jesen prihaja, ker 07-dnevni indeks relativne moči (RSI) ni uspel prekiniti iz zgornje meje pri 60 oznaka prej tega teden.

Indeks zdaj spremlja vse do višje ravni 37.90, z biki, ki potiskajo znižanje cen nad mejo, krepijo raven $40.00.

Zgodovinsko gledano je nekoč postal a pretirana stopnja bikovskega stresa na tej ravni in se mora ta zgodovina neodvisno ponoviti f, morda bi naključno pogledali znižanje prehoda BCH proti $428. v prihodnjih dneh.

Apecoin (APE) Apecoin (APE) je dodatno zdrsnil v današnji seji, pri čemer je žeton dosegel multi -mesečno nizko.

APE/USD je pristal na zadnji strani 4 USD.20 prej tega dne, manj kot 30 ur po trgovanju pri 4 $. 75.

Okusite z BCH, do današnjega padca apecoina je prišlo, ko so se cene premaknile pod ključ naredi močnejšo raven $4.60.

APE/USD – vsakodnevni grafikon Kateri potencialni dan je nizek, katere cene so bile vidne padec čez %, APE je dosegel najšibkejšo raven od julija 16.

Padec je vplival na RSI, ki se je dodatno premaknil na večmesečno dno, pri čemer indeks trenutno spremlja spodaj 30, globoko na podvrženem ozemlju.

Cene se zdaj dvignejo na močnejšo raven 4 USD.20, pri čemer je splošno razpoloženje pretežno medvedje , za zdaj.

Registrirajte svojo elektronsko pošto tukaj, da pridobite tedenske posodobitve diagnoze vozovnic poslano v vaš nabiralnik:

Originate verjamete, da ste preučevali apecoin lahko doseže 5 $.00 ta mesec? Zaupajte nam svoje nasvete v komentarjih.

Eliman Dambell Eliman prinaša a eklektična stopnja vrzeli v diagnozo trga, saj je delal kot direktor borznega posredništva, izobraževalec trgovanja na drobno in tržni komentator v Crypto, Shares in FX.


Zasluge za sliko 2130908219: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons , Sharaf Maksumov / Shutterstock.com

Odpoved odgovornosti: To besedilo je popolno za informativne izbire. Ne gre več za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje k predlogu za krajo ali promocijo ali za nasvet ali odobritev kakršnih koli izdelkov, storitev in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne nudi več investicijskih, davčnih, ustreznih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, trenutno ali zdaj v nekem načrtu, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je bila povzročena ali domnevno povzročena zaradi ali v povezavi s porabo ali zanašanjem na kateri koli Converse, predmete ali storitve in izdelke, o katerih se govori o tem v tem članku.

2130908219

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -