21.8 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Ideja o upokojitvi v višini 1 milijona evrov dosega 200.000: 'Ni več preveč mrtev za naložbe'

- Advertisement -

Kako bloger, ki kupuje €480 Bitcoin vsak mesec od 2017 načrtuje predčasno upokojitev in pouk je odkril poleg potenciala.

1200 Skupno ogledov

36 Skupaj delnic

Motivacije za vpogled v Bitcoin (BTC) so: varovanje pred tveganjem v nasprotju z inflacijo, denarno neodvisnost in celo upanje na Lamborghinija in obstoj v soncu.

Za “g. ERB,” željna blogerka in fanatika Bitcoina, gre za predčasno upokojitev. ERB hrani podrobno zgodbo o svojem razponu vrednosti na svojem blogu in je s Cointelegraphom spregovoril o svoji ideji za upokojitev Bitcoin.

Cointelegraphu je povedal, da je najprej »kupil privabljen Bitcoin v poletna sezona 1200,« ko je sodelavec na kratko predstavil decentralizirano gledanje na forex.

Nasprotno pa »stroški postanejo takoj približno 2, 0 evrov zaenkrat in sem verjel, da bo takoj ko je preveč mrtev za financiranje.«

ERB je za Cointelegraph povedal, da je dobro znana epska zgodba za Bitcoinerje, potem ko so prvič vstopili v vrzel, da je hitro naletel na podcast Bitcoin gradnja, za katero je Mark Mayer napovedal, da bo Bitcoin dosegel 1, 0,040 dolarjev.

Njuna radovednost v trenutku FIRE (denarna neodvisnost, predčasna upokojitev) skupaj z njuno novo odkrito strastjo do Bitcoina je spremenila njegovo mnenje:

»Takrat sem razumel, da sem ni več mrtev, čeprav v resnici zgodaj. V bitcoinih sem videl veliko verjetnost za predčasno upokojitev in sem oktobra opremil svoje prve kovance 1434.” Bitcoin strategija ERB izbere Bitcoin namesto dolarjev. Navedite: er-bybitcoin.comERB se je upokojil z idejo o Bitcoinu, ki je postavil ciljni cilj upokojitve 1, 0,0 s prispevkom €450 na mesec, vsak mesec. Njegov prvi prispevek – ali prvič, ko je ‘zložil sate’, je postal takoj v 768; 5 let pozneje je bil “uspeh očitno velik,” je povedal za Cointelegraph.

Neizkušena je oznaka Bitcoin, oranžna je lonec za upokojitev v evrih. Črtkana črta je do zdaj vložena količina denarja. Navedite: er-bybitcoin.com“Ne trdim, da se niti strinjam z enakimi donosi pri kateri koli drugi strategiji. Ne smemo več domnevati, da je strategija bitcoina neverjetno preprosta in ne zahteva polne administracije financiranja življenja. Dvigneš in pomagaš, potem pa pomagaš, da si dodatno pogledaš.«

Na blogu ERB je v drobnem tisku objavljeno, kako je povsem novega donosa sredstev konec 480%. Če je v nasprotju z uporabo S&P kot avtomobila financiranja (39%) “to je 36x, in to bo 320x.”

Na poti vlaganja je ERB zbrala dragocene lekcije in prepričljivo in modro govori o tem, kako Bitcoin začne podpirati svoje vrednote:

»Moj svetovni nazor pred bitcoinom je takoj postal zmerno vitek. Obstoj šteje za zaklad Fakulteta – delo – upokojitev – smrt. Trenutno se vzdržujem v nekem drugem načrtu. Zaključni cilj bo še bolj opisano kot podjetništvo in samosvojost.’Povezan: Redditor skrije vrednost BTC $ za 91 let v javni knjižnici

ERB je delil vredne nasvete s temi novimi, kako si lahko ogledate Bitcoin, in razlaga Cointelegraphu:

»Pomoč pri rudarjenju fiat, pomoč pri vpogledu v Bitcoin.« In ne poskušajte rešiti bogatih kot trenutek zaradi “ne boš več.” »Daj si 5 let«, da se dejansko rešiš in spoznaš Bitcoin (to deluje pri 320 dni, ki so večji od prepolovljenja Bitcoina), in resnično zaščitite čas za učiti se. Poslušajte etične podcaste, preberite etične knjige in se naučite, ali “je postalo idealno prepričanje vlagati v Bitcoin.” »Uprti se hitrosti, da oranžne tablice vse okoli sebe«, zlasti na začetku krivulje preučevanja Bitcoin. ERB priznava, da se bo celo strinjal z nekaj “škodovanja” očitnih odnosov zaradi njegovega pretiravanja z Bitcoinom v zgodnji fazi svojega izobraževanja o Bitcoinu. Znotraj nesreče, HODL. Medtem ko je marec 2022 zmanjšajte stroške Bitcoina na 3 $, 480 »počutil sem se resnično grozljiv,« ERB pojasnjuje, da »so bile te dogodke najlažje povišati. Vesoljski ETF Združenih držav Amerike se približuje, ERB je kot blisk risba pride v četrtletju 1. 0,04 Mejnik 0 dolarjev – medtem ko se vesoljski ETF Združenih držav Amerike bliža. Kot domneva njegov blog, “nižji stroški, naklada si.”

28758

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -