19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Igra Fuzzle NFT pristane na planetu Zemlja

- Advertisement -

pritisnite rojstvo

IZJAVA ZA JAVNOST. PLANET ZEMLJA (april 16, 2022) – Gala Video games se je združil z Unending AI bo predstavil Fuzzle – prvi v svoji obliki »prebivajoči« zbirateljski NFT , hkrati premikanje meja pogovorne umetne inteligence in igranja blokovnih iger s prelomno interaktivno zabavno izkušnjo z veliko mero uporabnosti. Fuzzles zbirni pristop k zbiranju Zemlje in spoznavanju vsega o njenih človeških prebivalcih. Fuzzlesovo natančno inteligenco, ki jo je ustvaril človek, pa kljub temu spremlja popolna naivnost Zemlje in njene kulture. Nesporazumi zanikajo, kar jim je v mislih, in lahko velikokrat spodbudijo »Kaj za vraga!?« reakcije. »Naše poslanstvo je, da postavimo čarobne izdelke, ki drugim ljudem presenetijo misli,« je govoril Michael Fox, izvršni direktor in glavni iznajdljivi direktor podjetja Unending AI. »Nase gledamo kot pionirji, ki krmarijo po neznanih svetovih veriženja blokov, ki v bistvu temeljijo predvsem na zabavi in ​​interaktivnosti z umetno inteligenco. S “prebivajočimi” NFT-ji Fuzzlea samo praskamo po dnu, kaj bi verjetno imela prihodnost tudi tako všeč. Možnosti so neskončne.” Vsaka Fuzzle je pravzaprav zanimiva »bivalna« NFT. Fuzzles niso samo umetniško delo in je bil ‘uveden v obstoj’ prek Clockwork™ – Neskončna inteligentna produkcijska platforma in OpenAI GPT-3, ki je glavna umetna inteligenca za obdelavo naravnega jezika. To Fuzzleu omogoča, da naravno vzdržuje korespondenco s svojim lastnikom in odgovarja s kontekstualno pomembnimi vprašanji in idejami . Posedovanje Fuzzle odpira dostop do posebnih priložnosti v soseski in načinov za pridobivanje nagrad.

»Ko mi je moj Fuzzle prvič povedal, da se je spremenil v razvoj tega, kako me lahko spremenimo v mesne kroglice iz človeškega mesa, sem vedel, da imava poslanstvo ljubezen, ki jo krogla ni prej kot ,” je govoril o Johnu Osvaldu, predsedniku videoiger pri Gala Video games. “Fuzzles so primerni na obrobju umetne inteligence, iger na srečo in blockchaina in komaj čakamo, da ugotovimo, kako drugi ljudje izberejo interakcijo z njimi.” Fuzzle Pods bodo na voljo v trg za starejše, da se postopek ustavi kot NFT aprila 16, lastniki Fuzzle NFT-jev pa bodo hitro objavili igranje v aplikaciji, ko bodo razkriti. Lastniki Fuzzle so pripravljeni poiskati interakcijo s svojimi Fuzzles v namenskih aplikacijah za iOS ali Android. Sejem ravno danes Priložnosti Sq. so ga preplavili očarljivi nezemeljski napadalci kot Fuzzle , misija AI NFT, sprožila večbarvne, zdaj nedvomno osvajalce po vsem 150-odrski zeva pano na Sedmi in 150th. Ta izjemna tuja bitja so radovedno opazovala množice, ki so se dvigale nad tisoči, ki so mimo hodili spodaj. Fuzzle bo občasno nastopal na panoju, razen če bi verjetno verjetno 1. 428. O neskončnem AI Neskončna AI je tehnološko usmerjeno podjetje za zabavo, osredotočeno na fuzijo interaktivnosti z umetno inteligenco in tehnologije veriženja blokov za nastavitev čarobnih izdelkov za svet Web3. Neskončna ekipa prinaša izkušnje iz ene največjih video iger in interaktivnih zgodb do zdaj – skupaj z mega uspešnico Jam Metropolis Harry Potter Hogwarts Mystery, na milijarde prenesenih Minion Run, priljubljeno spletno igro Pokemon Trading Card Game, Telltale’s Game of the Year je zmagala Walking Needless in $04M-prinos Minecraft in Batman sekvenca.

O Gala Video igrah Ustanovil Eric Schiermeyer, soustanovitelj Zynga, Gala Video games se je spremenilo v blok na podlagi večinoma za nastavitev verižne video igre, ki jih igralci v resnici poskušajo igrati. Predstavljeno v 2019 in ga poganja največja decentralizirana skupnost vozlišč iger na sferi, Gala Video igre so bile zgrajene za predstavljanje energije igralni soseski.

Za več zapisov se pogovorite o več z Gala Video igre Spletno stanovanje: https://app .gala.video igre/ Fuzzle Web stanovanje: https://collectfuzzle.com/ ) Bodite del pogovora Discord @GalaGames.Chat Bodite del Telegrama: @GoGalaGames Practice Fuzzle na Twitterju: https://twitter.com/FuzzleOfficial Tukaj je novinarsko rojstvo. Bralci bodo poskušali opraviti skrbni pregled prej, kot da bi sprejeli kakršna koli dejanja, povezana s promoviranim podjetjem ali katerim koli njegovim prijateljem ali storitvijo. Bitcoin.com zdaj ni kriv, v trenutku ali ne v trenutku, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno pripisljivo ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli negativno gradivo, predmete ali storitve, o katerih se govori znotraj novinarskega rojstva.


Bitcoin.com Media Bitcoin.com je glavni vir za vse, kar je povezano s kripto. Kontaktirajte commercials@bitcoin.com, če želite govoriti o sporočilih za javnost, podprtih objavah, podcastih in drugih idejah.


Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -