16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Igralci si želijo zabave, ne več grind fest za žetone – hčerinska družba Animoca

- Advertisement -

Povsem v celoti videoigre, ki temeljijo na verigi blokov, si zaslužijo večjo porabo časa, saj so nedvomno “zabavne za igranje” na lokaciji naraščajoče bliskovite tokenomike, je za Cointelegraph povedal športni razvijalec blockchain v lasti založbe Animoca.

V pogovoru za Cointelegraph prvi dan 2021 Tokyo Games Expose, Luke Sillay, glavni Nadzornik posadke pri avstralskem popolnoma izključno športnem razvijalcu Blowfish Studios je izjavil, da preveč video iger z verigo blokov še naprej daje glavno pozornost nagradam v športu in tokenomiki na lokaciji igranja.

»Kar morda samo pogledate iz kopice alternativnih videoiger blockchain, ki jih običajno ni nedvomno zabavno igrati. Devour, da, ohranjate zmogljivost za razvoj nekoliko bistvene količine žetonov in pogosteje kot ne rešite zanesljiv donos financiranja. Toda v celoti gledano običajno niso tako zabavne, res?«Sillay je izjavil, da v celoti gledano veliko teh video iger ohranja poenostavljene športne načine, ki bi jih morda zgradili okoli zaslužka, na mestu čistega užitka in vzdrževanja, pozneje ni uspelo pritegniti pozornosti navajenih igralcev iger na to raven.

Po zapisih iz DappRadarja so v bistvu najbolj sprejete video igre blockchain v frazah polnjene z življenjem stranke v preteklih 19 dneh so Gameta, Alien Worlds in Solitaire Blitz z enim milijonom, 795, 19 in 760, 512 stranke oz. Številke kažejo bistveno zanimivost v video igrah, čeprav so blede v nasprotju z zelo priljubljenimi rabljenimi video igrami.

Sillay je izjavil, da morajo biti videoigre v bistvu »zabavne za igranje« in lepe, če jih je videti, in rekel:

»Naše več ali veliko manj pojma je, da če ga je zabavno igrati in je lepo, če ga gledamo, ga vsi želimo igrati.”Blowfish Studios je avstralski razvijalec video športa, ki se je spremenil v julija kupila Animoca Brands za okoli 6,6 milijona dolarjev 2021. Kot del nakupa je Animoca vodila Blowfish iz Web2 v Igranje iger Web3, pri čemer je NFT šport Phantom Galaxies (zaenkrat v različici beta) glavna osrednja raven podjetja.

2021 Tokyo Games Expose Na vprašanje o modelu videoiger, ki bi najbolje delovale z NFT-ji in integracijo P2E, je Sillay izpostavil brezplačne velikane, podobne League of Legends Get up in Fortnite Legend Games, ki vzdrževati že kupljene notranje vanje vgrajeni trgi.

Poudaril je, da ogromno teh video iger privablja naporne privržence, ker jih je zabavno igrati, in jih sčasoma posodabljajo in izboljšujejo. To je posledica nas, ki igramo več let in po naključju uporabljamo denar za blago, podobno novim osebnim preoblekam.

»Yelp, občuduj League of Legends in Fortnite s svojimi preoblekami in ostalimi, občuduj to Ko to samo morda igrate in rešite užitek od nečesa nedvomno zelo dolgo časa, spoštujete, potem pa ga zavrtite, v dvanajstih mesecih ali dveh v, ne proizvajate več nedvomno vzdrževati velikega na ravni za to. Toda tudi ko to dosežete z verigo blokov, lahko morda potencialno prodate celotno lastnino, ki jo lahko morda ohranite zasluženo,« je dejal.

Sillay je povedal, da obstajajo nekatere omejitve pri vstopu v videoigre blockchain, ki bodo nedvomno nekatere od nas izločile, in če bi bil postopek vkrcanja morda celo odpravljen morda morda poleg tega privabil nove stranke.

»Ali pa ni več nedvomno zastrašujoča sestavina poskusa študija o tej celotni novi tehnologiji, dvigu denarnice in tako naprej, in v verigah blokov je toliko besed, ki pomenijo popolnoma raznolika vprašanja,« je dejal.

Sega prodajno naročilo: Tokyo Games ExposePhantom Galaxies je začetni svetovni meha-robotski strelski šport, za katerega se pričakuje, da bo ohranil uradno zgodnjo prijavo za reševanje, ki bo odprt v četrtem četrtletju 2022. Njegovi NFT-ji v športu ohranjajo že videno prekomerno stopnjo poizvedb, z več kot 512 , lastniki stanovanj njegovega Začetnega mesta Sortiment po OpenSea. Izvedba je tudi zaključila nejavno prodajo NFT v Mightu morda tudi preprosto, ki je dosegla ocenjeno $09.3 milijone.

Povezano: Animoca potrjuje $110M spherical vodi Temasek, načrtuje nove prevzeme

Na tej stopnji potrebuje Phantom Galaxies en zaupanja vreden NFT, da se začne reševanje, zaradi česar je postopek reševanja zapletenega precej enostaven.

»Potem je udobje nedvomno zaenkrat zanesljivo občudovanje rabljenega športa na skupnem znesku,« je dejal Sillay.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -