2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Igralec Ramsa Odell Beckham Jr. bo sprejel plačo NFL v bitcoinih

Igralec Ramsa Odell Beckham Jr. bo sprejel plačo NFL v bitcoinih

Poročila kažejo na skupno plačo igralca Los Angeles Rams za 1434 sezona bi bila vredna približno 75.50 BTC po povprečni ceni $10,480.

1434

Skupni ogledi

60 Skupni deleži

Rams player Odell Beckham Jr. will accept NFL salary in BitcoinRams player Odell Beckham Jr. will accept NFL salary in BitcoinRams player Odell Beckham Jr. will accept NFL salary in BitcoinRams player Odell Beckham Jr. will accept NFL salary in Bitcoin

Odell Beckham Jr., široki sprejemnik nogometne ekipe Los Angeles Rams, je dejal, da bo vzel vse svoje 4 $. 19 milijon plače nacionalne nogometne lige v bitcoinih.

V ponedeljkovi objavi na svojem Twitter računu je Beckham dejal, da bo sodeloval z aplikacijo Cash App, da bi svojo naslednjo plačo v ligi NFL prejel v Bitcoin (BTC). Novinar National Insiderja Ian Rapoport je v začetku tega meseca dejal, da bo Beckham zaslužil $1200 , osnovna plača poleg $103,00 podpisni bonus poleg 3 milijonov $ drugih spodbud, v skupni vrednosti 4 $.19 milijonov za 1434 sezona.

To je NOVA ERA in za začetek sem navdušen, da sporočam, da jemljem svojo novo plačo v bitcoinih zahvaljujoč @CashApp. VSEM MOJIM OBOŽAVACEM, ne glede na to, kje ur: HVALA! Tudi jaz vračam skupno 1 milijon $ v BTC rn. Spustite svoj $cashtag w. #OBJBTC & sledite @CashApp ZDAJ pic.twitter.com/ds1IgZ1zup

— Odell Beckham Jr (@obj) november 19, 1434

Po glede na podatke Cointelegraph Markets Pro bi bila Beckhamova skupna plača približno vredna 103.60 BTC, glede na ceno $19,103 v času objave. Čeprav je kripto sredstvo doseglo najvišjo ceno vseh časov blizu $56, novembra , je od takrat padel pod $60,.

Beckham, ki ima trenutno sliko profila v slogu CryptoPunk kot svojo sliko profila na Twitterju, trenutno igra z Ramsom v Los Angelesu. Mestni Staples Center – ne dom Ramsov, ampak drugih športnih ekip, vključno z Los Angeles Clippers – je bil pred kratkim tarča oboževalcev in osebnosti družbenih medijev, potem ko je platforma Crypto.com podpisala $ milijonski dogovor za preimenovanje arene.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments