2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Igralniška kriptovaluta GALA se je novembra zvišala za skoraj 350 % —...

Igralniška kriptovaluta GALA se je novembra zvišala za skoraj 350 % — Popravek je pred nami?

Lastna valuta Gala Games GALA se je povečala za skoraj 221 % novembra, pri čemer ne upoštevamo popravkov v najboljših kriptovalutah, vključno z Bitcoin (BTC). Predvsem je cena GALA narasla z 0.$ 69 na $0.39 med nov. 1. in november .

Štiriurni grafikon cen GALA/USD. Vir: TradingView

Dobički družbe GALA so se pojavili predvsem po dviga cen pri večini kripto sredstev za igre na srečo in metaverse. Na primer, MANA, domači žeton Decentralanda – navideznega sveta, ki temelji na blockchainu, ki uporabnikom omogoča ustvarjanje, izkušnjo in monetizacijo vsebine in aplikacij, se je povzpel za več kot 30% od meseca do datuma.

Podobno se je SAND, domače sredstvo decentraliziranega metaverse projekta, Sandbox, novembra več kot podvojil. Igralniški projekti, vključno z Dvision Network (DVI) in Ultra (UOS), so bili tudi priča več kot 100% rast vrednosti.

Rali ali popravek naprej?

Navzgor se je v metaverse in igralnih žetonih okrepil predvsem po tem, ko se je Facebook odločil, da bo svoje matično podjetje preoblikoval v Meta, pri čemer je izvršni direktor Mark Zuckerberg priznal, da bodo »najprej metaverse«, ne pa družbeni mediji.

GALA, katere izdajateljska družba Gala Games izdeluje igre, ki temeljijo na blockchainu, se je povzpela na svoj rekord pri 0,00 $ 353 novembra 11 sredi norosti metaverzov. Kljub temu je kriptovaluta pokazala tudi slabosti v svojem nenehnem bikovskem zagonu, saj je naslikala grozljivo strukturo glave in ramen (H&S).

Eden najbolj znanih in zaupanja vrednih tehničnih vzorcev, H&S, se pojavi, ko se cena tvori tri vrhove v vrsti, pri čemer je srednji, imenovan Head, višji od drugih dveh, imenovanih Ramena. Medtem imajo trije vrhovi enako raven podpore, imenovano “izrez.”

Na grafikonu s krajšim časovnim okvirom je GALA oblikoval levo ramo blizu 0 USD.34, popravljeno nižje v smeri naraščajoče opore vratu, odskočilo proti $0 .48 za oblikovanje glave, dobil ponovno potegnil nazaj proti istemu izrezu in se zdaj okreva, da oblikuje zgornji zgornji del desne rame, potencialno blizu $0.088.

GALA/USD štiriurni grafikon cen z nastavitvijo H&S. Vir: TradingView

Potrditev preboja bo prikazana kot GALA zapre pod izrezom s prepričljivimi volumni. Če bi se to zgodilo, bi kriptovaluta Gala Games svojo stransko tarčo premaknila na dolžino, ki je enaka največji razdalji med vrhom glave in vratnim izrezom.

Povezano: Metaverse igralni žetoni Ethverse in Axie Infinity se izognejo padajočemu trendu kriptovalute

To lahko na koncu pripelje GALA na pot do $0.22, ali približno 34% pod potencialno točko preboja.

Medvedja divergenca/Bull Flag

Poleg H&S je GALA pokazala jasno razhajanje med naraščajočimi cenami in padajočim zagonom.

Predvsem je cena kriptovalute tvorila niz višjih najvišjih vrednosti. Nasprotno pa je njegov indeks relativne moči (RSI), ki meri obseg sprememb cene, da bi ocenil pogoje prekupljenosti ali preprodanosti instrumenta, oblikoval nižje najvišje vrednosti, kot je prikazano v spodnjem grafikonu.

GALA/USD štiri- urni cenovni grafikon, ki prikazuje medvedjo divergenco. Vir: TradingView

Bikovski tek GALA je sovpadal tudi z zmanjšanje obsega trgovanja, kar pomeni, da njegov trend rasti cen ni imel močnega osnovnega zagona.

Posledično je GALA potrdila medvedja odstopanja med naraščajočo ceno in padajočim obsegom trgovanja, s čimer je podvojila nastavitev H&S kot obravnavano zgoraj. Po drugi strani pa so celotni medvedji obeti tvegali razveljavitev, če bi cena namesto tega potrdila potencialno nastavitev Bull Pennant, kot je prikazano v spodnjem grafikonu.

Štiriurni cenovni grafikon GALA/USD s postavitvijo bikovega zastavica. Vir: TradingView

Cilj dobička za bikov zastavico sedi blizu $0.69, glede na GALA odmore iz obsega trikotnika navzgor s povečanjem obsega trgovanja.

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložbena in trgovalna poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate opraviti lastno raziskavo.