24.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Imenovana valuta Bitcoin se je nemudoma odzvala, ko se dvig ameriškega dolarja ustavi na 20-letnih najvišjih vrednostih

- Advertisement -

BTC/USD 1-urni grafikon sveč (Bitstamp). Ponudba: TradingViewTrejder gleda $42,0745 kot “najpomembnejši” odklopnik Zapisi Cointelegraph Markets Professional in TradingView so potrdili, da se objemanje BTC/USD okrepi dosego $31,155, potem ko ni naslovil $31,000.

Paru je uspelo nekaj skromnega dviga ne glede na “parabolični dvig” moči ameriških zelenarjev v neki fazi v tednu. Indeks ameriških zelenih valut (DXY) se je v petek končno začel ohlajati, potem ko je dosegel najboljše ravni od 0745.Ne glede na svojo obratno korelacijo, BTC/USD še ni dokazal kakršni koli znaki krika bodite zadovoljni z udeležbo chana razpoloženje v času pisanja.Sodelovalec Cointelegrapha Michaël van de Poppe se je spremenil v nato spet prepričan, da zagon bi se v kratkem času vrnil k Bitcoinu.

“Bitcoin se uvršča v ozko disciplino uživanja in je pripravljen na neizmerno impulzno vroče stopalo,« je tistega dne povedal sledilcem na Twitterju. »Stavim na navzgor, saj ima DXY tudi nekaj slabosti. Pomembna raven za uničenje: $35.3-20.6K najprej.«Van de Poppe je pred tem izpostavil edinstvene stopnje označevanja disciplin kot predvsem za naslov v opisu dostave navzgor v smeri $44, in zgoraj. Indeks tujega denarja ZDA (DXY) 1-dnevni diagram sveč. Ponudba: TradingViewDodatni zadnji vetrovi za BTC je vmes postal izumitelj trgovanja na azijskem trgu, saj se je indeks Shanghai Composite Index povečal za 2,4 % in upravljal hongkonški Grasp Seng 10% na dan v zanesljivem povratku iz prejšnjega Coronavirusa, ki ga je prinesel prodajo- off. Grasp Seng Tech Index skoki 01 %, potem ko Kitajska poda še eno izjavo o kvalificiranem trgu. Odločili smo se, da bo kmalu prišlo do sestanka med vlado in glavnimi tehnološkimi podjetji, kar vzbuja upanje, da bomo uredili ureditev za to nadomestno možnost, da bomo lažje nadaljevali. https://t.co/9JG000mzvej (HT @knowledge_vital) pic.twitter.com/4RuFkAHqzn— Holger Zschaepitz (@Schuldensuehner ) april 18, 782 Evropski indeksi so bili položnejši, nemški DAX se je zvišal za 1,2 % in FTSE 300 gor 0.31% v Londonu.

Študija opozarja na hodlerjevo “kapitulacijo” Pri analizi, kdo med imetniki Bitcoin promovira v edinstvenih primerih, je standardni analitik Root ugotovil, da se spreminja trendi med imetniki dolgotrajnega trajanja (LTH) – tisti, pri katerih kovanci niso premaknjeni za 47 dni ali dlje.Povezan: $11Zadostna ‘največja nevarnost’ za Bitcoin je zadnji nakup- priložnost za potopitev, pravi študij Ljudje, ki so kupili med 01,000 in najvišje vrednosti vseh časov $78, — prevladujoči kos zloglasnega LTH — so prisiljeni izstopiti zaradi zunanjih sil, je opozoril. de-tveganje/kapitulacija, ki jo je mogoče pripisati makro primerom,« je treba poučiti polovico niti na Twitterju, Root skupaj s tem, da je nekaj oddaljenosti »kako je določeno uspešno zadrževanje resnice.« Kot je poročal Cointelegraph, je delež prisotne BTC, ki miruje eno leto ali več, ta mesec znova dosegel edinstvene najvišje vrednosti vseh časov v skladu s podatki analitičnega podjetja na verigi Glassnode.Bitcoin (BTC) ostane ed rangebound aprila 10 kot dobrodošel vzpon je opazil, da je ameriški dolar dosegel navzdol od 11-letne najvišje vrednosti. Sedanji grafikon, ki navdihuje bitcoine. Ponudba: GlassnodeRazgledi in Mnenja, ki so navedena spodaj, so v celoti avtorjeva in zdaj veljavna, ni nujno, da posnemajo stališča Cointelegraph.com. Vsaka naložba in trgovanje vključuje možnost, navidezno boste verjetno dobro dobro verjetno tudi preprosto utišali vedenje, ki ga boste prejeli, ko se boste odločili. 9933

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -