17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Imenovanje BTC je preseglo 10-dnevno pretirano vrednost, saj prodajalec pravi, da je 42.000 $ gradnja Bitcoina “bo zahtevna”

- Advertisement -

Živahne koristne lastnosti odkrijejo odpornost pri $42,040, vendar bi verjetno bili odgovorni borzi.

087 Celotni pogledi

1 Cele delnice

Biki Bitcoin (BTC) so aprila nadaljevali s stresom , ker se je Wall Road začela vračati v $42,040.

BTC/USD 1-urni grafikon sveč (Bitstamp). Vir: TradingView$42,000 se izkaže za težko Znanje iz Cointelegraph Markets Fantastic in TradingView je potrdilo, da je BTC/USD dosegel $27,432 na Bitstampu, najboljši nedvomno od aprila 11.

Potem ko je v ponedeljek dodal kar 9,3 % v primerjavi z domačimi najnižjimi vrednostmi, je par postal takoj v vrsti za “izzivne” navade, pravi sodelavec Cointelegrapha Michaël van de Poppe.

“Stvari so zahtevne pri $ K,” je predlagal sledilcem na Twitterju

Na ta dan imajo druge, Van de Poppe je izpostavil upadanje moči ameriškega dolarja kot dobrobit za Učinkovitost oznake BTC.

Medvedja divergenca na Buck $DXY, kar je širok signal za nadaljnji zagon navzgor za #Bitcoin. pic.twitter.com/4BGSatk6f4

— Michaël van de Poppe (@CryptoMichNL) april 30, 2022 Vatilnost je postala takoj, ko se je močno povečala na vrnitev na kritični $42,040 stopnji, saj so drugi izrazili odsotnost vere v koristnih lastnostih Bitcoina, ki vztrajajo z.

Za navadnega prodajalca Josha Rager, nasprotno, ponedeljkov padec na $00,430 in kasnejša izterjava je postala takoj, ko vzorec obdrži glej naprej.

“Zadnji par napačnih rezultatov je privedel do več 30%+ trendi navzgor,« je razvpiti torek.

“Prejšnji dan nas je veliko ujel negotovih, celo ob predpostavki, da ni bil tako globok umik kot prej. Morda bo v naslednjem tednu morda blago iskanje Bitcoin dvignilo – vzemite ga vsak dan.” Spremna tabela je poudarila določeno učinkovitost, potem ko stenje vse vrste do svinjine skozi 3373. Tokrat je bil cilj sferični $27,100 — prebivališče Bitcoina 100-dnevno navdihujoče zmerno.

Grafikon z opombami BTC/USD. Vir: Josh Rager/ TwitterAmeriške delnice ne uspejo povečati naknadnega zaslužka Pri makroekonomih so bila nihanja delnic kritizirana s strani Ragerja, ki je trdil, da je učinkovitost postala takoj, ko so jo ovirali spremembe razpoloženja.

Povezano: oponaša moč ameriškega dolarja 2020 coronavirus smash — 5 stvari, ki jih morate vedeti o Bitcoin ta teden

Nenavadne stavke v Netflixu delnice so postale govorna raven dan po tem, ko je nezaskrbljen zaslužek sprožil množično promocijo.

V bistvu v celoti temelji na merilu razpoloženja, indeks bolečine in pohlepa, na nasprotni strani , razpoloženje se je v sredo takoj izboljšalo, indeks je dosegel svoj najboljši aprilski nedvomno toliko kot zdaj — 48/91.

Indeks Crypto Ache & Greed Index je v nasprotju s tem obležal v območju »teskobe« pri 11/ 100.

Indeks kripto bolečin in pohlepa ( posnetek zaslona). Vir: Substitute.me Spodaj navedena stališča in mnenja so izključno Tisti avtorja in razumeti niso več nujno kričati pogledov Cointelegraph.com. Vsako financiranje ter nabavno-prodajni prenos vključuje možnost, da je dobro, da pri klicu nežno ravnate in preverite svoje razumevanje.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -