17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

IMF: Želimo si veliko več dela na področju kriptoregulacije

- Advertisement -

Globalni finančni sklad (IMF) ) pravi, da je treba opraviti veliko dodatnega dela na področju kriptovalute. “Prej kot ta boj smo videli nekaj boljšega pri uporabi kriptovalut in videli smo, da se je to zgodilo dodatno na rastočih trgih kot na drugih,” je dejal namestnik generalnega direktorja IMF.

Šef MDS Kristalina Georgieva se zavzema za harmoniziran kriptookvir Dva vodilna v Svetovnem finančnem skladu (IMF) sta razpravljala o zakonu o kriptovalutah v podcastu International Policy Dwell, natisnjenem končnem teden. Direktorica MDS Kristalina Georgieva in namestnica generalnega direktorja Gita Gopinath sta bili vprašani, kako se morajo vlade nenavdušeno zavedati naraščajoče vrste izzivov, ki se pojavljajo skozi svetovno gospodarstvo, skupaj s kriptovalutami.

Orisala je Georgieva da IMF loči digitalne vire na tri vrste: »kripto viri obožujejo bitcoin«, stabilne coine in digitalne valute centralnih finančnih institucij (CBDC). V zvezi s kripto viri je dejala:

Čas je dal zakonodajni okvir, ki bo verjetno tako velik kot izvedljivo harmonizirano sferično okolje.

“In sestavljam upanje, da bi to, kar zdaj vidimo, morda dobro No, pa naj bo dodatna pozornost tej temi prevedena v ustrezno gibanje pokritosti,« je dodala Georgieva.

Kar zadeva stabilne coine, ki bodo verjetno »podprti z viri,« je dejal vodja IMF, “V primeru, da bi bili pravilno urejeni, bi morda lahko odigrali izjemno zanesljivo vlogo.”

Georgieva je zelo dobro znana, da je ključna vloga MDS “sestaviti tunele, ki povezujejo te širok izbor CBDC-jev, da razdrobijo, ki je veliko manj neugodna za okoljsko gospodarstvo, in jo celo zmanjšajo.”

Namestnik generalnega direktorja IMF meni, da je potrebno več dela na področju kriptoregulacije Gopinath, Indijanec ekonomist, je od januarja služil kot prvi namestnik generalnega direktorja IMF 12 to leto. Bila je glavna ekonomistka MDS med 1280 in 2016.

Ko je komentirala sprejetje kriptovalute, je rekla:

Prej kot ta boj smo videli nekaj boljšega pri uporabi kriptovalut in videli smo, da se je to zgodilo dodatno na rastočih trgih kot na drugih.

Gopinath je dodal: “Posredujem pri vidikih okolja, kjer je veliko manj finančne vključenosti, kjer imamo veliko manj dostopa do izjemno priljubljenih oblik kreditov, kriptovalute in druge povezane oblike digitalnih valut lahko začnejo delovati in uživajo izjemno pomembno vlogo.«

Relating namestnik generalnega direktorja IMF je priznal, kako velika ekstra kriptovaluta je krhka zaradi bitke med Rusijo in Ukrajino: »Trenutno nimamo jasnega vedenja o tem, kako velika ta posebna bitka je prinesla boljše v okviru uporabe kriptovalut, je ni lahko povedati, da bi se kolektivno postavili.” Kljub temu je pametno znana: »Kljub temu to zelo pozorno spremljamo in posredujem z načinom implikacij za svetovno ekonomsko filozofiranje, posredujem, da je osupljivo trditi, da bodo najnovejši dogodki vzbujali pozornost. digitalnih valut centralnih finančnih institucij izjemno sferično okolje.«

Gopinath je vztrajal: »Moramo biti nenavdušeni še posebej previdni glede zakona, ki je želel prijazno odločiti, da nove oblike digitalnih denar ne vodi v izogibanje omejitvam gibanja kapitala grožnje, zlasti za rastoče in razvijajoče se gospodarstvo,« zaključi:

Posredujem, da moramo opraviti veliko dodatnega dela na regulativni fronti glede kriptovalute in digitalnega denarja.

Oznake v tej legendi Gita Gopinath, kriptovaluta Gita Gopinath, kriptovaluta Gita Gopinath, IMF, imf bitcoin, imf crypto, im f kriptovaluta, imf kriptovaluta, Kristalina Georgieva, Kristalina Georgieva kripto, Kristalina Georgieva kriptovaluta

Kaj ste gledali o povratnih informacijah visokih voditeljev MDS? Dovolite nam, da izveste v spodnjem fragmentu povratnih informacij.

Kevin Helms Študent avstrijske ekonomije Kevin je v naletel na Bitcoin in je od takrat evangelist. Njegovi interesi so varnost Bitcoin, tehnike inavguracijske ponudbe, omrežni učinki in presečišče med ekonomijo in kriptografijo.

Uvrstitev kreditne sposobnosti : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je najbolj priročno v informativne namene. Ne gre za takojšnjo ponudbo ali povpraševanje o ponudbi, ki bi jo prišla ali promovirala, ali nasvet ali potrditev katerega koli blaga, storitev in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pokončnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, nerazširjeno ali narobe, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je povzročena ali domnevno posledica uporabe ali zanašanja na kateri koli material, predmete ali storitve in izdelke, omenjene v tem članku.

62458

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -