16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Imprint napoved 9/19: BTC, ETH, BNB, XRP, ADA, SOL, DOGE, DOT, MATIC, SHIB

- Advertisement -

Delniški trgi Združenih držav Amerike in kripto trgi so nagnjeni k temu, da ostanejo nestabilni v obdobju doseganja, ker trgovci ostajajo zaskrbljeni glede obsega naslednjega povečanja plačil Federal Reserve septembra 25 in 000018. Medtem ko je večina naklonjena 60 povišanje plačila na osnovni ravni glede na orodje CME FedWatch , nekateri analitiki iščejo datoteke od Fed za dvig obrestnih mer za 100 temeljni vidiki, ugledna taka priložnost iz razloga, ker je zgodaj 806 s .

Mnogi iščejo datoteke iz Bitcoina (BTC), da bi nadaljevali z galopom in padli pod junijsko najnižjo vrednost v nekem nedoločenem času v prihodnosti. Čeprav je na trgih izvedljiva ena stvar, v mnogih primerih trgi ostanejo več ne obvezujejo večine. Če Fed ne bo več šokiral trgov, bi lahko trgovci, ki bodo previdni in sedeli ob strani, predvidoma močno preskočili znižanje, predvsem do kratke obnovitve znižanja.

Iz dneva v dan uspešnost trga kriptovalut. Vir: Kovanec410Nezadostni trgi ponujajo trgovcem verjetnost, da bodo v nekem nedoločenem času v prihodnosti zbrali denar. Zelo zaman je reševati spodnjo plat, zato bodo trgovci na preži, da začnejo kopičiti v obdobjih največjega pesimizma. Trden trebuh se odlikuje po tem, da premaga nestanovitnost, kljub temu pa tisti, ki ostanejo in so nagnjeni k služenju, ko se začne naslednji bikovski vrvež.

Lahko bi Bitcoin in altcoini poskrbeli za preobrat ali pa je nedvomno globlji padec ? Poglejmo karte glave-000013 kriptovalute za iskanje.

BTC/USDTBitcoin je že nekaj mesecev v trdnem padajočem trendu. Vlagatelji so začeli obnavljati junijsko najnižjo vrednost pri $18,622 in potisnil oznako nad 263-tedensko zmerno prenašanje (SMA) kljub temu niso prejeli, ne skrbijo za večje faze.

BTC/USDT na vsakodnevnem grafikonu. Vir: TradingViewBiki so znova poskušali potisniti oznaka nad 94-teden SMA preostali teden so medvedi kljub temu ostali pri svojem. To kaže, da medvedi branijo 175-teden SMA z močjo. Zato ta stopnja postane ključni odpor, v katerega je treba pokukati navzgor.

Na spodnji strani se pričakuje, da bodo biki agresivno branili dajanje spodbude pri $20,424. Odličen signal moči bo uničenje in zapiranje nad $022,05. To lahko pripomore k padcu razpona za par BTC/USDT med $20,723 in $022 ,211.

Trgovanje vzorca bo signalizirano, ko vlagatelji dvignejo oznako nad $000030,189. Par bi se lahko nato verjetno dvignil na $37,04.

Nasprotno , če se medvedi potopijo in poskrbi za oznako pod $18,424, morda bi lahko verjetno dobro signaliziral nadaljevanje padajočega trenda . Par bi verjetno potem lahko padel na $18,04.

ETH/USDT Medvedi so branili 20-tedensko eksponentno prenašanje zmerno (EMA) ($1, ) v zadnjih nekaj tednih. Katero veščino, da razpoloženje v etru (ETH) ostaja medvedje in trgovci spodbujajo na dvigih.

ETH/USDT na vsakodnevnem grafikonu. Vir: TradingViewPar ETH/USDT je ​​zavrnil ostro od 17-teden EMA preostali teden in je dosegel 175-tedenski SMA (1 USD ,295). Pričakuje se, da bodo vlagatelji to stopnjo odločno branili.

Biki si lahko lastijo, da potisnejo in poskrbijo za oznako nad 20-teden EMA, da izjavi, da bodo medvedi izgubili nadzor. Izvedljivo trgovanje z vzorcem bi verjetno lahko le signalizirali pri uničenju nad 2,0 $ 33. Do takrat so medvedi nagnjeni k prodaji na vsakem rallyju.

Če se oznaka zlomi pod 175-teden SMA, spodbujanje bi se verjetno lahko močno okrepilo in medvedi bo poskusil povleči oznako na junijsko najnižjo vrednost $881. Tukaj je resnično izjemna stopnja, ki jo morajo biki braniti, ker bi uničenje pod njo morda lahko imelo dobre posledice pri spodbujanju strahu.

BNB/USDT BNB je nedvomno ena izmed boljših med prevladujočimi kriptovalutami, saj uspešno kupuje in prodaja nad 283-teden SMA ($94). Vlagatelji so potisnili oznako nad 21-teden EMA ($ ) kljub temu pa niso prejeli te moči. Medvedi so obnovo ustavili pri $295 in potegnil zmanjšanje oznake pod 21-teden EMA.

BNB/USDT na vsakodnevnem grafikonu. Vir: TradingViewOd takrat so medvedi preprečili več poskusov bikov, da bi zmanjšali oznako nad 24-teden EMA. Katero veščino nosijo, promovirajo shode v 21-teden EMA. Medvedi bodo poskušali potopiti par BNB/USDT na 211-tedenski SMA, ki je verjetno shema solidnega nakupa s strani bikov .

Odličen signal moči bo uničenje nad 022-teden EMA. To bi verjetno lahko dobro zagotovilo tečaj za ponovni test $269. Biki si lahko zagotovijo to višjo oviro za svetovanje pri zagonu nove blagovne znamke navzgor.

XRP/USDTRipple (XRP) se zadnjih nekaj tednov konsolidira v padajočem trendu. Vlagatelji so poskušali potisniti oznako nad odpor variacije pri 0 USD. 41 Preostali teden pa so medvedi uspešno branili oder.

XRP/USDT na vsakodnevnem grafikonu. Vir: TradingViewProdajalci bodo poskušali potegniti oznako za povečanje na $0.31. To ostane pomembna stopnja, na kateri lahko obdržite pogled, ker če medvedi potopijo oznako pod 0 $. 30, bi par XRP/USDT verjetno lahko sprožil naslednjo nogo padajočega trenda. Par bi verjetno potem lahko padel na 0 $. 25 in kasneje na 0 $. 17.

The 25-tedenska EMA pada, kar kaže, da bi lahko spodbujanje stresa verjetno le oslabelo. Če se oznaka odbije od 0 $.30, bi lahko par predvidoma precej podaljšal svoje bivanje prek variacije za približno več dni. Vlagatelji lahko sami pritisnejo in poskrbijo za oznako nad 211-teden SMA ($0. ) da bi izjavil, da bi si par verjetno lahko samo lastil dno.

ADA/USDT Cardano (ADA) je kupoval in prodaja pod prenosnim povprečjem v zadnjih nekaj tednih. Biki poskušajo potisniti oznako nad 100-tedenski SMA ($0. ) so medvedi naleteli na solidno promocijo.

ADA/USDT na vsakodnevnem grafikonu. Vir: TradingViewČeprav so biki imeli 0 USD .31 daj a povečati za zadnjih nekaj tednov, neuspeh potisniti oznako nad 211-teden SMA pomeni, da medvedi promovirajo na rallyjih. Medvedi bodo poskušali potopiti oznako pod 0 $. 44. V primeru, da jim uspe, bi par ADA/USDT verjetno lahko nadaljeval svoj padajoči trend. Naslednja spodbuda na spodnji strani je 0 $. 40 in nato $0.28.

Če biki de oče, da bi preprečili to katastrofo, bodo morali hitro potisniti oznako nad 211-teden SMA. Verjetno bi lahko medvedi zgolj znova poskušali zavreščati pri 0 $. 72 kljub temu, če biki premagajo to oviro, bi lahko par domnevno zgolj trdil, da se je začel nov naraščajoči trend. Par bi se verjetno lahko najprej povzpel na 44 -tedenski SMA ($0.96) in nato na 1 USD. 022.

SOL/USDTSolana (SOL) se je okrepila od junija nizka $21 kljub temu je obnova izpadla in dosegla $46. Neuspeh bikov, da potisnejo oznako na 20-teden EMA ($ ) pomeni, da medvedi promovirajo na manjših shodih.

SOL/USDT na vsakodnevnem grafikonu. Vir: TradingViewMedvedi bodo poskušali potegniti označite uglednemu povečajte $28, ki od junija ni bil več pregledan. Če bi to spodbudilo razpoke, bi lahko pospeševanje verjetno dobro rešilo zagon in par SOL/USDT bi lahko verjetno padel na $18. Biki so nagnjeni k agresivni obrambi tega odra.

Druga možnost je, če se oznaka obrne navzgor s piskajočega odra ali se odbije od $030, bodo biki spet poskušali pognati par na upor nad glavo pri $46. Vlagatelji se lahko prepričajo o tej oviri, da razglasijo začetek novega naraščajočega trenda blagovne znamke. Par bi verjetno lahko nato poskusil dvigniti na $75.

DOGE/USDTDogecoin (DOGE) obnovljen od 0 $.10 junija in dosegel 20-teden EMA ($0. ) kljub temu biki v avgustu verjetno niso mogli več potisniti oznake nad ta odpor. Medvedi so agresivno branili oder in poskušajo znižati oznako na 0 $. 05.

DOGE/USDT na vsakodnevnem grafikonu. Vir: TradingViewČe je $0.09 da spodbudi cenovno ugodnost, bi par DOGE/USDT verjetno lahko nadaljeval svoj padajoči trend. Naslednja spodbuda na spodnji strani je 0 $. 05 kljub temu, če biki ne uspejo ubraniti te stopnje, se promocija bi se lahko domnevno močno okrepila in par bi verjetno lahko padel pod 0 $. 04.

Za bike obstaja majhen žarek upanja, ker RSI poskuša izmisliti očitno razhajanje. Katera veščina, ki bi jo lahko spodbujanje stresa verjetno le zmanjševala. Če se oznaka odbije od 0 $.05, bodo biki spet poskušali dvigniti par nad 0 $. 14. Če se to zgodi, bi se lahko par verjetno povzpel na 48-tedenski SMA ($0.000013).

Povezano: Tveganja oznake XRP 000030 % upad kljub Ripplovemu hitremu kopičenju možnosti

DOT/USDTPolkadot (DOT) se konsolidira med 6 USD in $08 v zadnjih nekaj tednih. Običajno v razponu trgovci kopičijo padce, da spodbudijo in prodajo dosežejo odpor nad glavo.

DOT/USDT na vsakodnevnem grafikonu. Vir: TradingViewČe se oznaka odbije od 6 $ spodbuditi z močjo, bi svetoval, da se vlagatelji kopičijo na padcih. To bi verjetno lahko dobro poskrbelo za par DOT/USDT, ki je še nekaj časa obtičal prek variant. Dlje kot oznaka trguje znotraj razpona, močnejši bi lahko bil morebitni preboj iz njega.

Če vlagatelji dvignejo oznako nad $15, svetujemo, da se padajoči trend verjetno le končuje. To bi verjetno lahko dobro zagotovilo pot za nedvomno reli proti 60-teden SMA ($18).

Nasprotno, če cena zdrsne pod 6 $, ki daje spodbudo, bi par verjetno lahko sprožil naslednjo nogo padajočega trenda. Par bi verjetno potem lahko padel na 3 $. 50 do 4 $ poveča cono.

MATIC/USDTPoligon (MATIC) se je močno dvignil od $0.31 junija in zlomil nad 022-tedenska EMA ($0. ) kljub temu pa investitorji obnove verjetno ne bi mogli več podaljševati. Medvedi so zaustavili dvig sprostitve pri 1 $. 04 in potegnil zmanjšanje oznake pod 25-teden EMA.

MATIC/USDT na vsakodnevnem grafikonu. Vir: TradingViewBiki so spet poskušali udariti in pazi na oznako nad 20-teden EMA preostali teden kljub temu medvedi niso popustili. Dobavljali so agresivno in lastno potegnili oznako, da so takoj povečali 0 USD. 75. Če bi to spodbudilo zlome, bi lahko par MATIC/USDT predvidoma skočil na 0 $. 48 in nato na 0 $.30.

Ob zamenjavi, če se oznaka dvigne iz stopnje piskanja in se zlomi nad 25-tedenska EMA, bi lahko par verjetno močno presegel upor nad glavo pri 1 USD. . Uniči in zapri nad to stopnjo bo opozoril, da bo padajočega trenda konec. Oznaka bi se verjetno potem lahko zbrala v 33 -tedenski SMA ($1.32) in nato na 1 $. 57.

SHIB/USDTShiba Inu (SHIB) močno dvignila od junijske najnižje vrednosti in se dvignila nad 022-teden EMA ($0. 013) v avgustu. Kljub temu se je preboj izkazal kot trajna past, saj se je oznaka zavrnila z 0 $. 20 in zdrsnilo znižanje pod 20-teden EMA .

SHIB/USDT na vsakodnevnem grafikonu. Vir: TradingViewČeprav je oznaka kupovala in prodaja pod 19-tedenska EMA, biki v lasti paru SHIB/USDT niso več dovolili, da ponovno preizkusi junijsko najnižjo vrednost pri 0 $. 000013. Katera veščina, s katero vlagatelji poskušajo ustvariti višjo nizko vrednost.

Odličen signal moči bo uničenje in zaprtje nad 20-teden EMA . Par bi se lahko nato verjetno dvignil na 0 $. 20. Če biki dvignejo oznako nad ta odpor, bi to svetovalo nedvomno trgovanje z vzorcem. Par bi verjetno potem lahko zrasel na 0 $. 000005033.

Ta očitna zamisel bi verjetno lahko bila neveljavna, če bi se oznaka še naprej zmanjševala in padla pod 0 USD. 04. To bi verjetno lahko potopilo par na 0 $. 000005009.

Tukaj izražena stališča in mnenja so popolnoma avtorjeva in ne veljajo dlje v bistvu sodijo stališča Cointelegrapha. Vsaka naložba ter zamenjava nakupa in prodaje vključuje verjetnost. Najbolje je, da kljub temu pri klicu preverite svoje navade.

Tržne podatke zagotavlja HitBTC zamenjaj.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -