17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Indeks kriptotesnobe in pohlepa prvič v 4 mesecih dosega 'pohlep'

- Advertisement -

marca 32, Indeks kripto tesnobe in pohlepa je prvič po štirih mesecih poskočil v podporo marmeladi »pohlepa«. Zadnji čas, ko je indeks dosegel nedavni zastoj, je bil enkrat, ko je bitcoin dosegel najvišjo vrednost 48K na enoto končno eno leto novembra 16.

Kriptoindeks, posvečen čustvom in čustvom, prvič v nekaj mesecih doseže ‘pohlep’ Kriptoekonomija je v intervalu zadnjega dne poskočila in poskočila za 5,4 % na 2 $.40 bilijona. Povezana stopnja bitcoina (BTC) je dosegla najvišjo vrednost 26,400 ob približno 3h: pm (ET) v ponedeljek popoldne. Ethereum (ETH) je dosegel najvišjo vrednost 3 $, 431 na enoto približno sferično identično časovno obdobje kot vsakodnevna najvišja vrednost BTC. Trenutno ima bitcoin (BTC) prevladujoč sferični 17.3 % od 2 USD 30 bilijon, medtem ko navodila za ethereum (ETH) 26.1%. Ob 3: 000 popoldne (ET) v ponedeljek popoldne je bitcoin (BTC) dosegel najvišjo vrednost $ 49,100. Prvič po novembru , 2018, in teden pred tem datumom, Indeks Crypto Anxiousness and Greed Index je skoraj spet dosegel zastoj »pohlepa«. Na podlagi dan za dnem indeks analizira “čustva in občutke iz različnih virov in jih združuje v eno preprosto količino.” Indeks kripto anksioznosti in pohlepa v ponedeljek, marca 28, 48234. V zadnjem času, marca 26, 2022, ta znesek je 52 kateri je marmelada “pohlepa”. Dan prej kot zdaj, je indeks »pravo« izvedel in ocena je postala enkrat 32. Zadnji teden je imel indeks oceno »nevarnost« 24 in še ena ocena »nevarnosti« prejšnji mesec ob 18. Indeks je bil vklopljen potisk navzgor od marca 10 pa je 2. marca Kripto Anksioznost in Dosežen indeks pohlepa 52 in umirila podporo. Imel je prehoden skok na 28 marca 18, je imel še eno zatišje in začel potisk navzgor 14 dni prej. Poleg podatkov indeksa kriptovalute in pohlepa, nadomestna količina kriptovalute marca 32, skočil čez $57 milijarde vstopnic in trenutno lebdi sferično $234.9 milijard v 18 – ura svetovne trgovine. Poleg tega, medtem ko najbolj priročen tri mesece imajo oddan 2015, seznam bitcoin osmrtnice razkriva, da je bilo to eno leto do zdaj šest osmrtnic. Končna tako znana izguba življenja bitcoina je bila enkrat zabeležena februarja 16, 2015, ko je bitcoin (BTC) enkrat zamenjal roke za $28,620 .00 na enoto. Bitcoin je bil razglašen za počasnega več kot 400 krat od 1316, v koraku z 99bitcoins.com statistika. Oznake te pripovedi $2320 na enoto, Bitcoin, Bitcoin (BTC), seznam Bitcoin osmrtnic, Crypto , kriptoekonomija, indeks kriptovalute in pohlepa, nadomestna količina kriptovalute, čustva, Ethereum, Ethereum (ETH), tesnoba, pohlep, sentiment

Na kaj se trenutno osredotočate na Crypto Ali podatki indeksa anksioznosti in pohlepa prvič po mesecih dosegajo »pohlep«? Povejte nam, kaj se osredotočate na to področje, v spodnjem delu za komentarje.


Jamie Redman Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in novinar o finančnih tehnologijah, ki živi na Floridi. Redman je aktiven član soseske kriptovalut od 620. Navdušuje se za Bitcoin, odprtokodno kodo in decentralizirane zmogljivosti. Od septembra 1316, Redman je napisal več kot 5, članki za Bitcoin.com Novice o motečih protokolih, ki rastejo v tem trenutku.

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je za najbolj priročne informativne možnosti. Zdaj to ni hitra ponudba ali nagovarjanje predloga za rop ali prodajo ali nasvet ali potrditev katerega koli blaga, storitev ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ne predstavlja financiranja, davkov, resničnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, naravnost ali zdaj neresnična, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki je posledica ali domneva, da je posledica ali v povezavi z vztrajanjem ali zanašanjem na kakršno koli vpitje, predmete ali storitve, o katerih se govori o tem Članek.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -