14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Indijska centralna banka ostaja protikriptografska in v svojem stališču trdi, da ni...

Indijska centralna banka ostaja protikriptografska in v svojem stališču trdi, da ni sprememb

Prepoved indijske rezervne banke pri poslovanju s kriptokrivnicami morda ne bo več veljala, vendar institucija ostaja zaskrbljena pred kriptovalutami, če ne celo do njih.

5085 Skupno ogledov

6 Skupaj delnice

Indian central bank remains anti-crypto, affirming ‘no change’ in its stance

Zloglasna krožna banka, ki prepoveduje servisiranje kripto podjetij, je bila morda razveljavljena na sodiščih, vendar indijska centralna banka ne kaže znakov, da bi omilila svoje stališče do kriptovalut.

Reserve Bank of India Guverner Shaktikanta Das je na nedavni tiskovni konferenci po izjavi o denarni politiki ponovil stališče institucije in poudaril:

imajo velike pomisleke glede kriptovalut, ki smo jih posredovali vladi. “

Guvernerjevi komentarji pridejo po Indijska rezervna banka je bila pozvana, da pojasni, da banke ne bi smele še naprej navajati kroga rezervne banke Indije, ki zdaj ne deluje, kot razlog za zavrnitev storitev kriptografije podjetja. V nedavnih medijskih poročilih je bilo zapisano, da dokument še vedno daje alibi bankam, ki neradi poslujejo s subjekti iz kripto prostora, kljub dejstvu, da je vrhovno sodišče prepoved razsodilo nesorazmerno in jo marca odpravilo .

Das je novinarjem povedal, da želi centralna banka rekord “in” ta okrožnica IRB je bila razveljavljena. Zato se ni pravilno sklicevati na to okrožnico. ” Kljub njegovi razveljavitvi se banke še naprej neradi odpirajo tej panogi zaradi splošnega ozračja negotovosti glede prihodnosti kriptokriptov v Indiji. Letos je anonimni vir, ki je trdil, da je visoki uradnik indijskega ministrstva za finance, predlagal, da se v državi še vedno izvaja široka prepoved kriptovalut.

pojasnil status okrožnice, je Das poudaril, da bi morale banke še naprej upoštevati ukrepe skrbnega pregleda, ko gre za poslovanje s strankami, povezanimi s kriptovalutami. Centralna banka je že večkrat opozorila na nevarnost pranja denarja in financiranja terorizma, za katero se boji, da bi lahko olajšala uporabo kriptovalut. Vzporedno s tem raziskuje morebitno potrebo po digitalni valuti, ki jo izda centralna banka.

Prejšnji članekPozabite na Elona, ​​zato bi morali trgovci z bitcoini namesto tega gledati indeks ameriških dolarjev
Naslednji članekZgodovinsko natančna Bitcoin metrika se bliža naslednjemu “potencialnemu” vrhuncu cene

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments